[quote=aksome,2011 09 30, 16:54]
Reikia uzsakyti virtuvini tai kyla klausimu ,gerai kai yra su kuom pasitart ,ne vien su meistru
.
Sakykit , o kur jus dedate mikrobanges ? Buvau sugalvojus slept i virsutine spintele, bet sako labai plati spintele gausis,net 40 cm,kai standartas apie 30-28 cm. Sako gali neatlaikyt varstai kai pilnai uzsikraus viskuom. Tai kaip is tikruju yra?
Mane domina irgi ta LED juosta po spintelem, kur ja galima nusipirkt ir kaip ji atrodo?
[/quote]
Tada tarkites ir su meistrais keliais, o ne vienu
Kiek zinau daznai daro spinteles 40cm gylio jei deda mikrobange i uzdaroma spintele ir nebuna jokiu problemu. nesuprantu kokias problemas gali daryti varztuose? ju yra visokiu, tai ca jau baldininku rupestis atsirinkti tinkamus. Pas mane irgi visu virsutiniu spinteliu gylis 40cm, bet del imontuojamo gartraukio reikejo daryti toki gyli. Nors mikrobangei skyriau vieta virs orkaites i uzdaroma spintele, kuri dar gilesne
Pas mane yra LED juosta po spintelem, man labai patogu ir gerai apsviecia. Mano virtuves foto buvo ikelta praejusios temos paskutiniuose puslapiuose, parodyta kaip atrodo su apsvietimu ir be
[quote=Doly,2011 10 03, 09:28]
[quote=Tomike,2011 10 02, 23:13]
Mūsų švieži virtuvytė, trumpam pasirodau
Esu labai patenkinta, ką pasibraižiau tą ir gavau. Tik dar nėra indaplovės tai skylė dabar akis bado
Labai grazi virtuvyte. As taip pat norejau isdestyti virsutines virtuvinio spinteles, bet mane atkalbejo projektuotojas, nes sake, jog sudeginsim virsutines spinteles su halogenais. Arba negalesim laikyti atidarytu
[/quote]
Vien del elektros energijos sanaudu rinkciausi LED lemputes, o ne halogenus. O pagrindinis ju privalumas, kad nekaista