Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas joje svarbu

QUOTE(Taj @ 2011 09 30, 08:05)
Furtado, gal galetumete parodyti gabaliuka savo stalvirsiaus ax.gif
4u.gif

prizyziau kita savaite dabaigt,idesiu visa kai padarys.Jis Termopalinis,jo kodas gobi 1/42,sviesiai pilka taskyta,bet jis nera lygiai toks pat kaip pavyzdy.ir kai rinkaus,tam lakste parduotuvej jis man vienoks,o sandely kitoks,bet zymiai geriau atrodantis :-)
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 09 30, 01:30)
Sakykit, kokius apsvietimus darot virtuvej? Kad po spintelem reikia tai jau zinau, bet i lubas ka?
Mes nusipirkom dienos sviesos pailga lempa su gaubtu, bet ar tai ji per silpna (36w), ar mes nepriprate prie tokio apsvietimo, bet man noretusi kad butu sviesiau..
Tai dabar ir nebezinau, ar pratintis prie tokios sviesos, ar ieskot kitokiu apsvietimo saltiniu..



pas mane bus LED'ai, simetriškai išdėlioti LED šviestuviukai, ir LED juosta po spintelėmis
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 09 30, 09:01)
Dar pamiršau parašyti, kad ten kur tarpas tarp spintelių bus indaplovė, kol kas dar jos neturim  smile.gif



graži virtuvė, bet vis sukau galvą kam tas tarpas lotuliukas.gif galvojau gal tam juodam gražuoliui a la būda padaryta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2011 09 29, 10:49)
mirksiukas.gif
...
...Įkelčiau, bet mano batsiuvys be batų, negali iki galo pabaigt, trūksta durelių  biggrin.gif

Labai pažįstama situacija g.gif blink.gif


QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 29, 14:31)
Būtų įdomu komentarai ir tų, kas turi visai baltus akmens masės stalviršius, dėl priežiūros. Dėl dėmių, jų nuvalymo? Ar nekyla problemų?

Aš siūlyčiau nepulti į kraštutinumus. na, kad ir šitas ir prie šviesaus, ir prie tamsaus "prilips", o be to praktiškas.

QUOTE(isdykusS @ 2011 09 29, 14:57)
mes kai apsiziurinejom plokstes, paklausem, ir kaip del to, kad deti tarp spinteliu.. Tai parode kazkoki "daikta", kuris tinkamas deti tarp spinteliu, jis ten na is akies ziurint kokiu 0.5-0.8 cm storio, padengia ji ta pacia medziaga kaip ir stavirsi..
Trumpiau, stalvirsis ir tarpas tarp spinteliu atrodytu kaip is vienos medziagos..
Daretes su tuo "daiktu" kas nors?

Ko gero kalbate apie HPL.
HPL - aukšto slėgio laminatas (ang. high pressure laminated) naudojamas darbiniams paviršiams. HPL yra atsparus temperatūriniam, mechaniniam bei cheminiam poveikiui. Paprastai šia medžiaga padengiami virtuviniai stalviršiai arba sienelės prie jų, tačiau yra ir plokščių, kurios turi tokią dangą. HPL dangos storis ~0,6...0,8mm. Išsamiau apie dangas galite skaityti čia

QUOTE(Eljerny @ 2011 09 29, 15:08)
O kodel ne baldu plokste, kaip stalvirsio, koks skirtumas, pigiau?

Paprastą plokštę montuoti būtų tikrai pigiau, bet žinau atvejų, kai sienos sritis prie dujinės viryklės ima svilti( teoriškai, tai turėtų atsitikti, kai t-ra pasiekia 180°C). Paprasta plokštė dengta melaminu ir lakuota. Tokia danga neprilygsta HPL.
Atsakyti
Į kraštutinumus nepuolu 4u.gif , tiesiog turiu dabar vieną klientą, kurio interjero koncepcija "baltas" interjeras, tad stalviršis tikrai bus labai šviesus. Norėjau daugiau informacijos iš tų, kurie turi su tokiais stalviršiais gyvenimiškos praktikos ax.gif

Melodijau, ar jūs pats esate projektuotojas, baldų gamintojas ar pan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine skrybelaite: 30 rugsėjo 2011 - 09:45
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 09 30, 09:37)
Sveikos, rodausi savo virtuvę:
user posted image

Pas mus apšvietime halogenai, bet prašovėm, per tamsu... Dar nesugalvojom, kaip spręsim šią bėdą  g.gif


Labai graži virtuvė thumbup.gif .Aš noriu būtent tokių fasadų, gal gali parašyti kaip priežiūra? Kokia čia plokštė ir spalva (tos baltos dalies)? Nes viskas - tiek fasadas tiek spalva - atitinka mano svajonių virtuvę, tik apie ilgesnes rankenas galvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 09 30, 12:22)
Labai graži virtuvė  thumbup.gif .Aš noriu būtent tokių fasadų, gal gali parašyti kaip priežiūra? Kokia čia plokštė ir spalva (tos baltos dalies)? Nes viskas - tiek fasadas tiek spalva - atitinka mano svajonių virtuvę, tik apie ilgesnes rankenas galvoju  ax.gif


Dėkui. Kalbant apie priežiūrą, tai kol kas praktiškai jos tokios nėra... Tik tiek, kad tie fasadai su tais grioveliais, tai ant jų kaupiasi dulkės.

Fasadų plokštė MDF dengtas aukšto atsparumo PVC plėvele, Vokiška, spalva - balta pusiau matinė. Ten, kur mes darėmės, nedavė plačios spalvų paletės. Jie turi savo standantines spalvas, tad ten jokių kodų nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 30, 02:46)
As manau jus gelbejo margumas.


Na joks cia gelbejimas, tiesiog margas praktiskesnis betkokiu spalvu, ir tamsiu ir sviesiu. Ant sterilaus balto manau irgi puikiai matosi trupenos ir lieka raudonos zymes nuo nupjautos desros.Nors ir turejau marga dabar jau kazkaip noreciu ,,svaresnios'' spalvos, man graziau atrodo.
Atsakyti
Reikia uzsakyti virtuvini tai kyla klausimu ,gerai kai yra su kuom pasitart ,ne vien su meistru 4u.gif .
Sakykit , o kur jus dedate mikrobanges ? Buvau sugalvojus slept i virsutine spintele, bet sako labai plati spintele gausis,net 40 cm,kai standartas apie 30-28 cm. Sako gali neatlaikyt varstai kai pilnai uzsikraus viskuom. Tai kaip is tikruju yra? rolleyes.gif
Mane domina irgi ta LED juosta po spintelem, kur ja galima nusipirkt ir kaip ji atrodo?
Atsakyti
Mes isvis atsisakem mikrobanges,kuo toliau,tuo reciau emem naudot,tiesiog neskanus maistas patapo viena diena
o Ledu yra turbut visur,kas el.prekem prekiauja,furnituros parduotuvese,senukuose,internete,tik kaina skiriasi
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 09 30, 11:47)
Na joks cia gelbejimas, tiesiog margas praktiskesnis betkokiu spalvu, ir tamsiu ir sviesiu. Ant sterilaus balto manau irgi puikiai matosi trupenos ir lieka raudonos zymes nuo nupjautos desros.Nors ir turejau marga dabar jau kazkaip noreciu ,,svaresnios'' spalvos, man graziau atrodo.

drinks_cheers.gif apie ta pati kalbam, taip ant margo paviesiaus, maziau matosi dulkes, trupiniai ir pan. Bet man negrazu, kiekvienam savo, siuo metu uzsisakiau "krastutinuma" tamsiai ruda, galbut po metu noresiu margo, bet dabar norejau butent tamsaus stalvirsio. Kaip sakot, man patinka svaresne virtuve, grieztai ir minimaliai, todel balta-ruda, be jokiu stiklu spintelese, be rankeneliu, jokiu kabiklu ranksluosciams (gal del sito iskyls problemu, kai nebus kur deti, bet nenoriu tam skirti vietos).

Del mikrobangines.... Turesime montuojama virs orkaites, tos pacios spalvos ir firmos, tai vienas su kitu praktiskai susilieja.
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 29, 13:46)
Aciu uz paaiskinimus del tamsaus stalvirsio  4u.gif

Dar turejau minciu, kad virtuves siena daryti irgi is tos pacios plokstes, kaip stalvirsis, bet dabar noras atkrito, reikes ieskoti sviesiu plyteliu, nelabai noriu plyteliu, bet nelieka variantu  doh.gif  unsure.gif Stiklas kaip supratau is atsiliepimu irgi reikalauja daug prieziuros  doh.gif


Turiu tamsu nelygu spalviskai granitini stalvirsi thumbup.gif wub.gif .

O stikla ir jau greit bus 7metai kaip naudoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Nesamone kad reikalauja daug prieziuros schmoll.gif . Gyvenime jau visko isbandzius. Man pats geriausias veriantas. Jis aisku ir apsitasko, bet jis ir valosi lengviausiai. Plyteles pacios valosi ir salyginai lengvai, nes nuo pvirsiaus priklauso, bet jau ju tarpeliai eina s... schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2011 09 30, 18:17)
Turiu tamsu nelygu spalviskai granitini stalvirsi thumbup.gif  wub.gif .

O stikla ir jau greit bus 7metai kaip naudoju thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  . Nesamone kad reikalauja daug prieziuros schmoll.gif . Gyvenime jau visko isbandzius. Man pats geriausias veriantas. Jis aisku ir apsitasko, bet jis ir valosi lengviausiai. Plyteles pacios valosi ir salyginai lengvai, nes nuo pvirsiaus priklauso, bet jau ju tarpeliai eina s... schmoll.gif .

Noreciau stiklo, bet ant vienos sienos nebus pakabinamu spinteliu, tai bijau stiklas atrodys, kaip neuzbaigtas darbas. Salone mums dar siule plyteles, tiksliau visos plytos, nes jos labai dideles, tarpeliu mazai ir ju nesimato, yra idomiu spalvu, visokiu imitaciju, tai jei pasirinktumem plyteles, klijotumem jas iki lubu, tuoj vietoje, kur nebus pakabinamu spinteliu, o jei pasirinkti stikla, juk nestiklinsi sienos iki lubu. Dabar rasydama, pagalvojau gal kaip nors suderinti tas plytas ir stikla.
Na va, vel galvos skausmas, reikes paieskoti ideju.
Atsakyti