Neradau, kad kas jau būtų sukūręs naują temą, tai tęsiam toliau
Papildyta:
QUOTE(solma @ 2011 09 21, 22:41)
vilimex labai grazi virtuve
Aciu
QUOTE(ra2ga @ 2011 09 22, 08:50)
O Dieve, kaip as alpstu del baltos blizgios virtuves. Labai grazu.
Pavydziu baltu pavydu
Vakar buvau audejo baldu centre ir priejau prie blizgios, o pardaveja sako: "nepatariu blizgia darytis. Labai brangu. Kaina kokybes neatitinka. Kampai nusilupa, skilinieja pavyrsius."
Maniau ja nuzudysiu uz tai, kad mano svajones sugriove.
Ka dabar daryt del blizgumo nezinau.
bet as noriu noriu noriu
Kas tas kargo krepsys?
Pavydziu baltu pavydu
Vakar buvau audejo baldu centre ir priejau prie blizgios, o pardaveja sako: "nepatariu blizgia darytis. Labai brangu. Kaina kokybes neatitinka. Kampai nusilupa, skilinieja pavyrsius."
Maniau ja nuzudysiu uz tai, kad mano svajones sugriove.
Ka dabar daryt del blizgumo nezinau.
bet as noriu noriu noriu
Kas tas kargo krepsys?
Pries keturis metus isirenginejau bute nauja virtuve, dariau is LMPD, buvo praktiska, nes pavirsiaus galejau beveik nevalyti, nieko nesimate, bet sikart surizikavau darytis virtuve is dazytos plokstes, t.y. MDF, esu laaaabai patenkinta, prieziuros reikia daugiau, bet valosi labai lengvai, o ir nesimato taip stipriai pirstu antspaudu kaip ant tamsaus dazyto MDF
O kargo krepsys, va toks daigtas, man labai patogu, jei butu vietos daugiau, daryciau dar didesni
QUOTE(Skambute @ 2011 09 22, 09:00)
labai labai grazi virtuve VILIMEX. Pastebejau kad visos darosi is dazytos tos plokstes... bet ji juk daug brangesne aisku grazesne ... o ta nedazyta blizgia gal kas daresi>? kaip ji devisi?
Aciu aciu Yra variantu ir su nedazyta blizgia plokste, bet norejau butent dazytos blizgios del to, kad joje galima ifrezuoti rankeneles, spalvu pasirinkimas didelis kaip ir dazu paleteje, nes pagal ta pati spalvos koda dazeme visa virtuve ir jos blizgumas kitoks nei blizgios nedazytos plokstes Na del kainos, taip, dazyta brangesne nei paprasta