Sveikos
Va mano vakarykstis darbas :
Dariau su mascarpone suriu, tepama varske ir naturaliu jogurtu, pyliau kondensuoto pieno ir avieciu sulciu. Mase buvo labai skani, pjausim, uz keliu valandu, kai sveciu sulauksiu
Papildyta:
Tiesa, superlengvai issieme forma patepus aliejum
QUOTE(gitule @ 2008 12 21, 13:29)
Sveikos
Dariau su mascarpone suriu, tepama varske ir naturaliu jogurtu, pyliau kondensuoto pieno ir avieciu sulciu. Mase buvo labai skani, pjausim, uz keliu valandu, kai sveciu sulauksiu
Papildyta:
Papildyta:
šakės kaip skaniai atrodo
MB mamos gimtadieniui dariau ir as pati paprasciausia jogurtini torta,moteriskes,nors ir prisiziuri, suvalge po 3 gabalus :
- valio geriamas jogurtas su misko uogom 500ml;
- 200 ml riebios grietineles;
- 2 valgomi saukstai zele;
- 3 indeliai saldytu vaisiu (avietes, melynes, serbentai, agrastai)
supyliau jogurta, grietinele, suverciau vaisius, zele ir viskas
tik zele galejau daugiau deti, nes po antros sukirstos porcijos pradejo tirpti
bet uztat kaip skanu, kai dantys neatsimusa i kieta zele
foto padaryti nespejau
- valio geriamas jogurtas su misko uogom 500ml;
- 200 ml riebios grietineles;
- 2 valgomi saukstai zele;
- 3 indeliai saldytu vaisiu (avietes, melynes, serbentai, agrastai)
supyliau jogurta, grietinele, suverciau vaisius, zele ir viskas
tik zele galejau daugiau deti, nes po antros sukirstos porcijos pradejo tirpti
bet uztat kaip skanu, kai dantys neatsimusa i kieta zele
foto padaryti nespejau
QUOTE(witalyli @ 2008 12 21, 14:21)
šakės kaip skaniai atrodo
Tikiuosi, kad ir bus skanus . Kai paragausiu, parasysiu
Sveikos
turiu klausimely, ar zelinius tortus butina daryti y kazkokia forma? Mano kepimo formos ne silikonines tai bijau kad isimti poto neis. Ar negalima butu paprasciausiai iskloti maistine plevele o poto su ja ir isimti?
turiu klausimely, ar zelinius tortus butina daryti y kazkokia forma? Mano kepimo formos ne silikonines tai bijau kad isimti poto neis. Ar negalima butu paprasciausiai iskloti maistine plevele o poto su ja ir isimti?
Labai graziai atrodo. Gal ir man eit, koki sumeistraut
QUOTE(juodukeee @ 2008 12 21, 16:54)
Sveikos
Nebutina naudoti silikonine forma, o ir su plevele nelabai kas gausis. Geriausia forma patepti beskoniu aliejumi. Tada tikrai bus rengva isimti gamini
Na cia toks desertukas
OBUOLIAI IR ŠALTALANKIAI, TRINTI SU CUKRUMI.
Prireiks:500g. obuolių tyrės, po 250g. trintų šaltalankių ir cukraus.
Veiksmai:
Saldžiarūgščius obuolius nuplauti, perpjauti pusiau, užpilti vandeniu (stiklinė - 1 kg. vaisių) ir 8-15min. pavirti. Karštus pertrinti per sietelį su šaltalankiais ir sumaišyti su cukrumi. Masę pamaišant 10-15min. virti ant lėtos ugnies. Pusiau ataušusią sukrėsti į stiklainius.
OBUOLIAI IR ŠALTALANKIAI, TRINTI SU CUKRUMI.
Prireiks:500g. obuolių tyrės, po 250g. trintų šaltalankių ir cukraus.
Veiksmai:
Saldžiarūgščius obuolius nuplauti, perpjauti pusiau, užpilti vandeniu (stiklinė - 1 kg. vaisių) ir 8-15min. pavirti. Karštus pertrinti per sietelį su šaltalankiais ir sumaišyti su cukrumi. Masę pamaišant 10-15min. virti ant lėtos ugnies. Pusiau ataušusią sukrėsti į stiklainius.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.