QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 08, 12:55)
Nelabai įsivaizduoju kaip tą biskvitą įkomponuot į torčiuką?
Labai norėčiau tokio, bet nežinau kaip tą biskvitą su kokiu kremu-žele derint....
Gal kokių patarimų mesteltumėt..
tai galima derinti kaip tik nori, visai paprasatai, kaip ir normalu torta, tik, kad kremas su zelatinu. biskvita issikepk koks tau skaniausias, je tingi kepti - galima "gatava" naudoti. tik as
sudrekinau biskvita, nes zele sustingsta greitai, ir neskanu, kai biskvitas sausas.
as dejau i forma biskvita, sudrekinau ji sultimis (biskvito spalva pasikeite) pyliau gatava mase (jogurtas,grietinele su zelatina) dejau is kart antra biskvita, truputi paspaudziau, sudrekinau ir vel zelatina. viska pagal fantazija...kaip jau kaip norisi... su biskvitu man greciau gaunasi, nes nereikia laukti, kol zele sluoksnis sustings.
man tik virsutiniam sluoksni kai vaisius sudejau zele uzpyliau, vaisiai iskilo... is tikru reikejo dar viena sluoksni pilti, kai tas sustings, bet jau nedariau.greit susivalge.
bandyk, tikrai pavyks