gaminu dviaukštį tortą, taip pat šiuose želė žieduose... norėjau patarimo... kaip uždėti gražiai vieną ant kito? ar reik pašildyti apačią mažojo želė kad priliptų ir kaip pjaustote: per abu ar pirma viršutinį aukštą, poto apatinį? darysiu įdomų tortuką, tik nžn ar pavyks... vienas sluoksnis bus jogurtinis, kitas paukščių pienas, dar kitas iš trintų braškių ir paprastą iš poeklio želė... jei pavyks tai parodysiu
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 28, 14:10)
o tai kaip dviejų aukštų žele daromi? kaip nenuggriūva ar nenuslysta pjaunanat ra šiiap stovint???
Man didžiausia problema buvo uždėt lygiai vieną ant kito. Šiaip tai dėl judėjimo bėdos didelės nėra, nes nusinešiau į darbą formose ir tik prieš dedant ant stalo sudėjau į krūvą. Pjaustėsi irgi nesudėtingai - pirma vienas aukštas, paskui kitas. Nors minčių, kad būtų gerai su kuom nors palipinti juos tarpsavyje buvo... Bet tik dėl bendros tvarkos - jei juos rankose nešant estafetėse nedalyvaut, tai tikrai niekur nepabėgs. Turbūt visai tiktų palaistyt pirmą sluoksnį nesustingusia žele ir iš karto dėti kitą aukštą.
niu ka bandziau daryt ir susimoviau
neisejo graziai isimti
kaip saket palaikiau karstam vandeni, is pradziu trumpai - tai apverciau, niekaip nejo iskratyt...
tada dar imerkiau, bet jau tikriausiai tada per ilgai palaikiau, nes man jau tada tas virsutinis sluoksnis suskystejo
arba kazka ne taip padariau
gerai, kad sugalvojau pasipraktikuot siaip sau, o ne kai daryt tik tada kai sveciai atvaziuos...
nezinau dabar kai lauksiu sveciu ka reikia kitaip daryti
neisejo graziai isimti
kaip saket palaikiau karstam vandeni, is pradziu trumpai - tai apverciau, niekaip nejo iskratyt...
tada dar imerkiau, bet jau tikriausiai tada per ilgai palaikiau, nes man jau tada tas virsutinis sluoksnis suskystejo
arba kazka ne taip padariau
gerai, kad sugalvojau pasipraktikuot siaip sau, o ne kai daryt tik tada kai sveciai atvaziuos...
nezinau dabar kai lauksiu sveciu ka reikia kitaip daryti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 11 22, 21:02)
Nerealūs želiukai
kalbos nesuprantu, bet rodo kaip daromi
http://picasaweb.goo...sGelatinasNo09#
Čia pavaikščiojus po albumus, daug grožybių galima prisižiūrėti
http://picasaweb.goo...howall=true#100
na, situ, tai nesuprantu kaip padaryti
Sveikos
Varvinau varvinau seilę beskaitydamą temukę praeitą savaitę, tai pasigaminau ir aš želė tortuką
Viršutinis sluoksnis: pjaustyti konservuoti persikai savose sultyse.
Apatinis-baltas sluoksnis- natūralus jogurtas, persikų gabaliukai ir tepama varškė
Niaaaaammmmm, apsivalgymas
Varvinau varvinau seilę beskaitydamą temukę praeitą savaitę, tai pasigaminau ir aš želė tortuką
Viršutinis sluoksnis: pjaustyti konservuoti persikai savose sultyse.
Apatinis-baltas sluoksnis- natūralus jogurtas, persikų gabaliukai ir tepama varškė
Niaaaaammmmm, apsivalgymas
mmmmmmmmmm, kaip skaniai taviskis atrodo... ir as varvinau ilgai ta seile....
pasigaminau , bet su biskvitu.... nors numatytas kitas baltas, su spalvotos zeles gabaliukais....
dejau vaisiukus, ant virsaus kokius turejau, apacioje balta jogurto su varkytes zele, rozinis tas pats su raudonom sultim pamaisytas... trodo makalyne turputi tokia, bet labai gaivus , slapias ir saldziarukstis toks buvo......
pasigaminau , bet su biskvitu.... nors numatytas kitas baltas, su spalvotos zeles gabaliukais....
dejau vaisiukus, ant virsaus kokius turejau, apacioje balta jogurto su varkytes zele, rozinis tas pats su raudonom sultim pamaisytas... trodo makalyne turputi tokia, bet labai gaivus , slapias ir saldziarukstis toks buvo......
mmmmmmmm...............kaip skniai atrodo
mergaitės,puikūs jūsų želiukai labai tokius mėgstu