merginos siandien vel dariau zele... pabandziau du skonius avieciu ir grietineles, tik db nervinuos kad virsus bus raudonas o apacia balta, galejau atvirksciai padaryt... bet gi esme skanume, laikau kumscius...
Nerealūs želiukai
kalbos nesuprantu, bet rodo kaip daromi
http://picasaweb.goo...sGelatinasNo09#
Čia pavaikščiojus po albumus, daug grožybių galima prisižiūrėti
http://picasaweb.goo...howall=true#100
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 22, 19:07)
Tai labai gerai padarei , visada dedasi virsus spalvotas , o apacia is greitineles, grietines , jogurto , varskes ....pamatysi kaip graziai atrodys
kazkoks kosmaras tiesa pasakius,,, jei nebuciau buvus tokia nekantri tai butu buve viskas gerai... a db isemiau jauciu ne visiskai sustingusia ir sugriuvo...
Pamaciau Cipciuko zele torta, ir amo netekau labai grazi forma
KUR TU MATAI TA CYPSIUKO ZELIUKA
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 23, 20:35)
KUR TU MATAI TA CYPSIUKO ZELIUKA
Jau ten seniai darytas, as tik dabar i sita tema uzejau.
Žinau kad tema tortų, bet nesugebu rasti apie nesaldžius želiukus. Kaip padaryt želę, kad skonis būtų mėsos? Liežuvį nuvirsiu tai bus nešvarus sultinys ir žee bus neskaidri. Ką daryt?
QUOTE(Vaidullka @ 2008 11 23, 21:03)
Žinau kad tema tortų, bet nesugebu rasti apie nesaldžius želiukus. Kaip padaryt želę, kad skonis būtų mėsos? Liežuvį nuvirsiu tai bus nešvarus sultinys ir žee bus neskaidri. Ką daryt?
kai išvirsite liežuvį (ar kokią kitą mėsą) palikite kad sultinys atvėstų o tuo tarpu jis ir nusistovės, tuomet beliks tik nupilti (galima per merlę, tada tikrai jau nepakliūs jonių nuovirų) ir bus skaidrus sultinys.
PARASIAU TAU I AZ