ar yra dar kokių vaisių, nuo kurių išsileistų želė?
Planuoju kaip grįžus gaminsiu želė tortą iš vaisių, tik nežinau ar viską galima dėt
esu kazkada darius zaliu kiviu žele... tikrai nestengsta o tada taip nervavausi... zelatinos gal tris pokelius supyliau... kol drauge atejo is islaisvino is zelatininiu kanciu...
beje konservuoti ir kiviai ir ananasai stengsta kaip paprasti vaisiai... o va apie trecia vaisiu nesu nieko girdejus
beje konservuoti ir kiviai ir ananasai stengsta kaip paprasti vaisiai... o va apie trecia vaisiu nesu nieko girdejus
Tai gerai, kad pasiklausiau, nes galvojau kad viena dalis bus iš ananasų
Jei kas prisiminsit trečią vaisių - parašykit
Jei kas prisiminsit trečią vaisių - parašykit
Ananasas, kivi, mango ir papaja turi fermenta, kuri neleidzia zelatinai sustingt. Pries gaminant zele is situ vaisiu, butina pries tai vaisius apipilti verdanciu vandeniu
Vaisiu likuciai
sudejau ka turejau,nes vos nepernuoko man vaisiai bestovedani ant stalo
taigi uoboliai,kriauses,vynuoges ir saldytos tresnes uzpyliau avietine zele ir gavosi labai gaivus desertas,kuris migom dingo
sudejau ka turejau,nes vos nepernuoko man vaisiai bestovedani ant stalo
taigi uoboliai,kriauses,vynuoges ir saldytos tresnes uzpyliau avietine zele ir gavosi labai gaivus desertas,kuris migom dingo
Mergaites reikia patarimo želiukui vieną sluoksnį noriu daryt varškinį, tai kiek pvz. šaukštų želatinos reiktų vienam indeliui švelniosios varškės gal 2?
Ačiū
Ačiū
QUOTE(davija @ 2008 11 07, 21:19)
Mergaites reikia patarimo želiukui vieną sluoksnį noriu daryt varškinį, tai kiek pvz. šaukštų želatinos reiktų vienam indeliui švelniosios varškės gal 2?
Ačiū
Ačiū
Geriau atsakyk, kur tos varskes radai Ieskau ieskau ir nematau O kiek ten gramu? Siaip ant pakeliu dazniausiai parasyta, kuriam kiekiui skirta, pvz, 1 pakelis litrui skystimo, tai jei varskes kokie 200-300 gr, manau reiketu puse pakelio, gal net maziau truputi.
Aš tik vienintelėj viečikėj jos randu RIMI, o indelis tai mažas, ten koks 175g.
Tai dėsiu kokius nepilnus 2 šaukštus ir viskas
Tai dėsiu kokius nepilnus 2 šaukštus ir viskas