QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 00:28)
O ko ezereli " yra tik Vilniuje " , ko gali pasiulyti ???
Na tiesą sakant nežinau, ar bent jau neprisimenu- bet pamenu iš kitų temų- rankdarbių, lygtai temos, kad kartais pasitaiko tokių dalykų, kurių ne visuose miestuoe yra. O konkrečiai tikrai negalėčiau pasakyti- ypač iš konditerijos reikmenų..
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 16, 06:29)
o kurioje vietoje Kaune yra parduotuvė? gal man kur pakeliui, tai nupirkčiau... ir tinklapį kokį galite įmesti? nes radau per google, bet kažkokiom mikroschemom prekiauja
Jinai Gertrūdos gatvėje lygtai- ar kažkur apie tą vietą- netoli Šilo parduotuvės, jei gerai prisimenu- tokia nedidukė- užkampiukas toks kažkokime tarybų laikų pastate- man tai bent jau sunkokai randama ji - atsimenu kaip ten eidavau studijų laikais- o eidavau retai- tai kaskart reikdavo per naują paieškoti tų jos durų- kažkaip vietą maždaug prisimenu, o durys, nors ir vitrinėlė lygtai yra, ir ne iš kokio kiemo, o iš išorės įėjimas- bet man jos kažkaip paskęsta tarp kitų visokių durų, įstaigėlių, parduotuvėlių .
O Arevitos puslapis tikrai yra nete su nuotraukom tų visų priemonių, ir ne (tik)(?) mikroschemom prekiauja- tik vat internetiniame jų puslapyje tikrai ne visos prekės- aš bent jau turiu prekių iš jų pirktų (gyvai pirkau, ne per internetą)- tokių, kokių nėra jų puslapyje
Jų puslapis čia (šiaip, jei ieškojai per googlą tai reikėjo įvesti frazę arevitos įranga, o ne šiaip arevita)
http://www.arevitosi...roducts&group=1