Įkraunama...
Įkraunama...

želė, želė tortai ir desertai

As tai prisimenu is vaikystes tokias formeles, bet jos kur kas didesnes budavo. atrodo sausainius gamindavom su jom. Ar cia ne tokios?
Atsakyti
QUOTE(raselle @ 2008 09 26, 09:22)
As tai prisimenu is vaikystes tokias formeles, bet jos kur kas didesnes budavo. atrodo sausainius gamindavom su jom. Ar cia ne tokios?

Taip ir tokių būdavo sausainiams ir mažesnių formelių mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif perziurejau savo formeliu lobynus, kazkada Maximoje pirkau dideli rinkini lenkisku formeliu - tai ten sirdeles, zvaigzdutes, rombai, apskritimai, gelytes keturiu skirtingu dydziu, nuo visai mazu iki dideliu. Galima ir tokias panaudoti, jei turite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 09 26, 09:35)
g.gif perziurejau savo formeliu lobynus, kazkada Maximoje pirkau dideli rinkini lenkisku formeliu - tai ten sirdeles, zvaigzdutes, rombai, apskritimai, gelytes keturiu skirtingu dydziu, nuo visai mazu iki dideliu. Galima ir tokias panaudoti, jei turite mirksiukas.gif

O jos metalines?
Atsakyti
kazkoks metalas, manau. Tokia kaip plona plona skarda butu, sulankstyta i forma. Pirkau, kaip sakiau, Maximoje, labai pigiai, gal 5-6 litai (praeita gruodi).
Atsakyti
As mergaites sendien pradejau pilstyti zele torta , jei rytoj nepasirodysiu - zinokite man kapec , uzsipilsciau negyvai lotuliukas.gif angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 21:43)
As mergaites sendien pradejau pilstyti zele torta , jei rytoj nepasirodysiu - zinokite man kapec , uzsipilsciau negyvai lotuliukas.gif        angel_not.gif

tai jau labai mandras bus smile.gif aš dviejų sluoksnių per porą val pasidarau smile.gif
Atsakyti
user posted imageTuoj primesiu kiek sluoksniu pas mane bus g.gif .......apie desimt pilimu , gali prireikti ir daugiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 22:56)
user posted imageTuoj primesiu kiek sluoksniu pas mane bus g.gif .......apie desimt pilimu , gali prireikti ir daugiau  tongue.gif

oij laukiam,laukiam,mes tortuko laukiam clap_1.gif
Atsakyti
jauciu,kad bus superinis.
Atsakyti
QUOTE(raselle @ 2008 09 26, 10:04)
O jos metalines?

o ar gerai iš jų išsiima želė?
Papildyta:
Sveikos, aš ir prisijungiu prie šios temelės nes labai jau mėgstu želė gaminti smile.gif
Atsakyti
Mergytės, kurios užsiimat žele tortais, ką tik aptikau gražų žele tortą puoštą su obuoliais, juk obuolių metas, gal kam pravers 4u.gif . Čia tas tortas, o čia kaip daromi to pačio torto papuošimai iš obuolių 4u.gif
Atsakyti