Grietinėlės ir sulčių želė
kitas variantas
recepto tikslaus nežinau kaip duoti...
Principai yra tokie - išmatuojamas formos turis, tada pasiimama norimų vaisių, tiek žele, kiek reikia pagal turį, ji paruošiama, kaip parašyta ant pakelio ir žaidžiama, dėliojant vaisius (negalima dėti šviežių kivių, ananasų, trintų juodųjų serbentų, nes jie savo sudėtyje turi fermentų, tirpdinančių gyvulinės kilmės želatiną), užpilinėjant ir šaldant sluoksnius. Į paskutinį sluoksnį reikia sudėti daugiau vaisių, kad gautųsi kažkas panašaus į pagalvėlę, nes išversta želė stovės būtent ant jos. Šiaip aš dažniausiai darau želę iš sulčių ir želatinos, nors naudoju ir želę pakeliuose (pvz. apelsinų, citrinų t.p.)