Vixiuke, grožis

Kaip gintariniai- įvairių atspalvių gintaras
Beje- jei kas nepatyręs darys želė sluoksnį su jogurtu- priminsiu vieną paprastą dalyką, dėl ko aš susimoviau:
jei norite, kad jogurtinis sluoksnis būtų spalvotas, ir tokios spalvos kaip pasirinktas jogurtas (pvz. gražiai rožinis)- nepadarykite mano klaidos- ir tam sluoksniui naudokite ne paprastą bespalvę želę, o raudoną (arba atitinkamos spalvos, kokios yra jogurtas)- nes jei, sakykime, į rožinį jogurtą dėsi bespalvę želatiną, ta rožinė spalva atsiskies, ir rezultate sluoksnis gausis ne rožinės, o bjaurokos pilkšvos spalvos
O jei dėsite į rožinį jogurtą, pvz. raudoną derančio skonio želatiną (pvz. į braškinį jogurtą- braškių želė)- tada spalva bus praktiškai tokia kaip buvo jogurto- nes atskiedimą kompensuos želatinos spalva.
Nu čia aš pirmą kartą kai dariau, tai gavosi vietoj maloniai šiltai ružavos- nuskalbtų triusikų spalva, nes dėjau bespalvę želė

Ir dar- jei kam kartais šautų į galvą naudoti želei skystus maistinius dažus iš tūtelių- tuos kur maximoje būdavo - tai su jais želė gaunasi drumsta, ne skaidri, neblizganti, ir sunkiai išsiima iš formos- primena kisielių, ir gali nudažyti baltajį sluoksnį- vnž. man tada š.. gavosi. Dėl kitų rūšių dažų- nežinau, bet tie skysti želei tikrai nelabai. Šiaip geriau naudoti jau spalvotą želė, bet aš turėjau tų dažų, ir tuo metu nebuvo želatinos spalvotos namie- tai dariau taip, ir nieko gero..