Įkraunama...
Įkraunama...

želė, želė tortai ir desertai

Jei greiciau nori, galima kisti i saldymo kamera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 03 06, 09:17)
Jei greiciau nori, galima kisti i saldymo kamera 4u.gif

as taip kartais darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 03 06, 09:17)
Jei greiciau nori, galima kisti i saldymo kamera 4u.gif

aš visada taip darau ir trijų sluoksniukų tortas per tris val padarytas, jei dviejų, dar greičiau smile.gif Labai skanu vieną sluoksnį iš jogurto daryti, kitą iš vaisinės želė, pridedu vaisių thumbup.gif įkelsiu gal kada foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 03 06, 11:43)
aš visada taip darau ir trijų sluoksniukų tortas per tris val padarytas, jei dviejų, dar greičiau smile.gif Labai skanu vieną sluoksnį iš jogurto daryti, kitą iš vaisinės želė, pridedu vaisių  thumbup.gif įkelsiu gal kada foto smile.gif

o kaip darot jogurtini sluoksni? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 03 06, 12:22)
o kaip darot jogurtini sluoksni?  g.gif  4u.gif

į jogurtą (visada perku tą Jo) įdedu želatinos (1 litras skysčio - 20 gramų želatinos). Želatiną paprastą užpilu vandeniu kad apsemtų ir palieku kad išbrinktų. Kai išbrinksta (10-15 min) tada ištirpdau ant ugnies ir supilu maišant į jogurtą. Jogurtas turi būt pastovėjęs kokią valandą kambario temperatūroj, nes kelis kartus kai pyliau tiesiai į iš šaldytuvo išimtą, tai pasidarė toki (atleiskit už įsireiškimą) snargliai smile.gif pati nebandžiau, bet sakė skanu, kai įmaišai į jogurtinį sluoksnį maltų riešutų. Aš tai dedu vaisių. tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 03 06, 13:35)
į jogurtą (visada perku tą Jo) įdedu želatinos (1 litras skysčio - 20 gramų želatinos). Želatiną paprastą užpilu vandeniu kad apsemtų ir palieku kad išbrinktų. Kai išbrinksta (10-15 min) tada ištirpdau ant ugnies ir supilu maišant į jogurtą. Jogurtas turi būt pastovėjęs kokią valandą kambario temperatūroj, nes kelis kartus kai pyliau tiesiai į iš šaldytuvo išimtą, tai pasidarė toki (atleiskit už įsireiškimą) snargliai smile.gif pati nebandžiau, bet sakė skanu, kai įmaišai į jogurtinį sluoksnį maltų riešutų. Aš tai dedu vaisių. tai tiek smile.gif

aciu uz konsultacija thumbup.gif o jogurta geriau liesesni ar riebesni naudoti ar jokio skirtumo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 03 06, 13:01)
aciu uz konsultacija  thumbup.gif  o jogurta geriau liesesni ar riebesni naudoti ar jokio skirtumo?  blush2.gif

Cia jau tik nuo noro priklauso, kudiniesi ar nori skaniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 03 06, 13:20)
Cia jau tik nuo noro priklauso, kudiniesi ar nori skaniai lotuliukas.gif

aha pritariu, riebesnis skaniau smile.gif
Atsakyti
zinot toki posaki : mylimo kuno turi buti daug - tai vadinas reiks riebesni jogurta rinktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 03 05, 10:26)
Jei nori padaryti gražų žele tortą, tikrai reikia daug darbo įdėti ir kantrybės daug reikia. Netiesa, kad žele tortai greitai pasidaro schmoll.gif Aš su jais pražaidžiu gerą pusdienį biggrin.gif

aha, aš puse nakties pražaidžiu su tais pilsčiojimais ir vaisių pjaustymais bei dėliojimais doh.gif

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 03 05, 18:27)
Norėčiau velykoms želinių mergučių sluoksniuotų smulkiai-smile.gif

gerai,kad priminei aciuks.gif aš irgi planavau žele margučius daryt.. reiks jau pradėt recepto ieškotis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 03 06, 15:03)
aha, aš puse nakties pražaidžiu su tais pilsčiojimais ir vaisių pjaustymais bei dėliojimais doh.gif
gerai,kad priminei aciuks.gif aš irgi planavau žele margučius daryt.. reiks jau pradėt recepto ieškotis.. unsure.gif

o į kokias formas darot tuos margučius? ar tik tortą padarot iš daug sliuoksnių? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 06 kovo 2008 - 15:38
Darysiu savaitgali zelini torta bigsmile.gif
Nu jau kokiu jus grozybiu pridarete!! Sakes, nesitikejau, apakusi nuo graziu jusu torciuku thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti