Jei greiciau nori, galima kisti i saldymo kamera
QUOTE(laurindre @ 2008 03 06, 09:17)
Jei greiciau nori, galima kisti i saldymo kamera
as taip kartais darau
QUOTE(laurindre @ 2008 03 06, 09:17)
Jei greiciau nori, galima kisti i saldymo kamera
aš visada taip darau ir trijų sluoksniukų tortas per tris val padarytas, jei dviejų, dar greičiau Labai skanu vieną sluoksnį iš jogurto daryti, kitą iš vaisinės želė, pridedu vaisių įkelsiu gal kada foto
QUOTE(vixiuke @ 2008 03 06, 11:43)
aš visada taip darau ir trijų sluoksniukų tortas per tris val padarytas, jei dviejų, dar greičiau Labai skanu vieną sluoksnį iš jogurto daryti, kitą iš vaisinės želė, pridedu vaisių įkelsiu gal kada foto
o kaip darot jogurtini sluoksni?
QUOTE(justina_r @ 2008 03 06, 12:22)
o kaip darot jogurtini sluoksni?
į jogurtą (visada perku tą Jo) įdedu želatinos (1 litras skysčio - 20 gramų želatinos). Želatiną paprastą užpilu vandeniu kad apsemtų ir palieku kad išbrinktų. Kai išbrinksta (10-15 min) tada ištirpdau ant ugnies ir supilu maišant į jogurtą. Jogurtas turi būt pastovėjęs kokią valandą kambario temperatūroj, nes kelis kartus kai pyliau tiesiai į iš šaldytuvo išimtą, tai pasidarė toki (atleiskit už įsireiškimą) snargliai pati nebandžiau, bet sakė skanu, kai įmaišai į jogurtinį sluoksnį maltų riešutų. Aš tai dedu vaisių. tai tiek
QUOTE(vixiuke @ 2008 03 06, 13:35)
į jogurtą (visada perku tą Jo) įdedu želatinos (1 litras skysčio - 20 gramų želatinos). Želatiną paprastą užpilu vandeniu kad apsemtų ir palieku kad išbrinktų. Kai išbrinksta (10-15 min) tada ištirpdau ant ugnies ir supilu maišant į jogurtą. Jogurtas turi būt pastovėjęs kokią valandą kambario temperatūroj, nes kelis kartus kai pyliau tiesiai į iš šaldytuvo išimtą, tai pasidarė toki (atleiskit už įsireiškimą) snargliai pati nebandžiau, bet sakė skanu, kai įmaišai į jogurtinį sluoksnį maltų riešutų. Aš tai dedu vaisių. tai tiek
aciu uz konsultacija o jogurta geriau liesesni ar riebesni naudoti ar jokio skirtumo?
QUOTE(justina_r @ 2008 03 06, 13:01)
aciu uz konsultacija o jogurta geriau liesesni ar riebesni naudoti ar jokio skirtumo?
Cia jau tik nuo noro priklauso, kudiniesi ar nori skaniai
QUOTE(laurindre @ 2008 03 06, 13:20)
Cia jau tik nuo noro priklauso, kudiniesi ar nori skaniai
aha pritariu, riebesnis skaniau
zinot toki posaki : mylimo kuno turi buti daug - tai vadinas reiks riebesni jogurta rinktis
QUOTE(laurindre @ 2008 03 05, 10:26)
Jei nori padaryti gražų žele tortą, tikrai reikia daug darbo įdėti ir kantrybės daug reikia. Netiesa, kad žele tortai greitai pasidaro Aš su jais pražaidžiu gerą pusdienį
aha, aš puse nakties pražaidžiu su tais pilsčiojimais ir vaisių pjaustymais bei dėliojimais
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 03 05, 18:27)
Norėčiau velykoms želinių mergučių sluoksniuotų smulkiai-
gerai,kad priminei aš irgi planavau žele margučius daryt.. reiks jau pradėt recepto ieškotis..
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 03 06, 15:03)
aha, aš puse nakties pražaidžiu su tais pilsčiojimais ir vaisių pjaustymais bei dėliojimais
gerai,kad priminei aš irgi planavau žele margučius daryt.. reiks jau pradėt recepto ieškotis..
gerai,kad priminei aš irgi planavau žele margučius daryt.. reiks jau pradėt recepto ieškotis..
o į kokias formas darot tuos margučius? ar tik tortą padarot iš daug sliuoksnių?
Darysiu savaitgali zelini torta
Nu jau kokiu jus grozybiu pridarete!! Sakes, nesitikejau, apakusi nuo graziu jusu torciuku
Nu jau kokiu jus grozybiu pridarete!! Sakes, nesitikejau, apakusi nuo graziu jusu torciuku