cia mano desertukas
http://public.fotki....niai/skanu.html
aha skaniai atrodo kokiu cia ryskiu vaisiu dejei
QUOTE(Vikiuke @ 2007 12 17, 13:11)
aha skaniai atrodo kokiu cia ryskiu vaisiu dejei
mandarinai, obuoliai ir dziovinti abrikosai,,ir dar zele gabaliukai
QUOTE(innguta @ 2007 12 17, 15:32)
vakar dariau zele torciuka, tik labai skubejau nespejau kol gerai sukietes ir isemiau is formos tai ispliuro
Iš ko tas baltas sluoksnis?
QUOTE(ugne_11 @ 2007 12 17, 15:27)
Iš ko tas baltas sluoksnis?
as ji darau labai paprastai ir zele ir jogurto. pasiimu 0,5 l inda. pilu visa maiseli zele (dr.oetcer) ir pilu verdancio vandens bet ne visa inda o mazdaug puse, gal net maziau. gerai istirpdinu zele grudelius ir pilu jogurta kad butu pilnas indas. viskas
Sveikos kulinares
Vaje kaip grazu cia pasiziurejus, saunu kad mokat taip seimyna savo palepinti. Kadangi as dar jauna ir nepatyrusi perskaiciau siandien anksti ryte sita tema, ir surezgiau kazka kas dabar saldytuve
Tik norejau pasiteirauti klausimelio: Kaip man is tos plastikines formos isversti reikes ta turini (ale bijau pasakyti torta zele mat jauciu nekas gali dar gautis )?
Vaje kaip grazu cia pasiziurejus, saunu kad mokat taip seimyna savo palepinti. Kadangi as dar jauna ir nepatyrusi perskaiciau siandien anksti ryte sita tema, ir surezgiau kazka kas dabar saldytuve
Tik norejau pasiteirauti klausimelio: Kaip man is tos plastikines formos isversti reikes ta turini (ale bijau pasakyti torta zele mat jauciu nekas gali dar gautis )?
QUOTE(uogute @ 2007 12 17, 20:01)
Sveikos kulinares
istepk formele aliejumi
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 17, 21:59)
istepk formele aliejumi
Pasiskacius cia jusu patarimu taip ir padariau. Bet dar neisemiau-laikau saldytuve. bus matyt kaip pavyks. Aciu
QUOTE(uogute @ 2007 12 18, 12:22)
Dar iskilo klausimas
O tai jei dabar as imsiuu ir isversiu zele tortuka is formeles i lekste ir padesiu i saldytuva ar nesupliuksh jis man? ar laikysis?
O tai jei dabar as imsiuu ir isversiu zele tortuka is formeles i lekste ir padesiu i saldytuva ar nesupliuksh jis man? ar laikysis?
nesupliuks tik kambario temperaturoj nelaikyk ilgai
Papildyta:
gal parodysi savo tortuka?
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 18, 11:31)
nesupliuks tik kambario temperaturoj nelaikyk ilgai
Papildyta:
Papildyta:
Aciu SUPERvaidule
Prasta dar as seimininke, bet kaip pirmam sykiui neblogai gavosi
Issslydo pats labai puikiai is formos