QUOTE(mazhas @ 2011 11 30, 23:47)
Aciu uz atsakymus del mano demiuotu zieduku. .
ir dar kai kas, kas mane domina..
Apdejau savo grozius kiminiukais.. Vakar apdejau slapiais, tai sian jau jie sausi sausi.. Tai juos sausus iki kito liejimo laikyt, ar kasdien apipurkst vandeniuku ?
Aciu is anksto
ir dar kai kas, kas mane domina..
Apdejau savo grozius kiminiukais.. Vakar apdejau slapiais, tai sian jau jie sausi sausi.. Tai juos sausus iki kito liejimo laikyt, ar kasdien apipurkst vandeniuku ?
Aciu is anksto
jei turit laiko ir nori žaist - purškinėkit, bet šiaip tai ten labai kažko gero tie kiminai nepadarys, jei taip greit išdžiūsta.
Papildyta:
QUOTE(dulyte @ 2011 12 01, 18:30)
Na man irgi pradėjo nesisekti su savo gražuolėm Kai jau galvojau, kad išmokau jas auginti - pradėjo mesti pumpurus ! Pernai per žiemą labai gerai išlaikiau, žydėjo ir džiugino visus. Kai tik pradėjau jas auginti, prieš kelis metus, tai gal kokias 3 numarinau, pakol išmokau jas prižiūrėti. Aš jas perlaistydavau, vienžo permylėdavau Bet kai jau tikrai galvojau, kad išmokau, še tau kad nori - krenta pumpurėliai
Šaknys tikrai gražios, neperliejau tikrai. Per mažai drėgmės - irgi ne, gražios drėgnos šaknytės, tręšiu kas antrą laisymą ar rečiau, kaip kada, rytais papurškiu. Na žodžiu nebežinau ką daryt Pagelbėkit jei galit
Šaknys tikrai gražios, neperliejau tikrai. Per mažai drėgmės - irgi ne, gražios drėgnos šaknytės, tręšiu kas antrą laisymą ar rečiau, kaip kada, rytais papurškiu. Na žodžiu nebežinau ką daryt Pagelbėkit jei galit
kad krenta pumpurai rudens - žiemos laikotarpiu anoks čia ,,dyvas'' ar nemokėjimas augint. Taip būna ir tiek. Saulės mažai, kambariuose sausa priežasčių gali būt daug. Tręšti augalus reikėtų augimo laikotarpiu, o su purškinėjimais atsargiai - žiūrėkit ,kad kurnors neužsiliktų vanduo,nes įsimes puvinys.