Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(zuzla @ 2011 11 04, 13:08)
taip ir turi būt, tais pukūčiais šaknys kabinasi prie atramos/substrato

Oh, valio, jau buvau pradėjus panikuoti, kad ir vėl kas negerai. lotuliukas.gif
Labai bijau prarast augalėlį, tai kaip apie kūdikį tupinėju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 11 04, 14:07)
ar daznai jas purksti reikia?jos pas mane tokios truputi pavargusios,lapai siek tiek pavyte,mirkau kas 5 dienas 30 min,ar gerai darau? smile.gif

gerai, o purkšti galima kiekvieną dieną, geriausia ryte
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 04, 15:35)
gerai, o purkšti galima kiekvieną dieną, geriausia ryte

aciu uz issame info notworthy.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 11 04, 14:07)
ar daznai jas purksti reikia?jos pas mane tokios truputi pavargusios,lapai siek tiek pavyte,mirkau kas 5 dienas 30 min,ar gerai darau? smile.gif

Aš tai porą kartų per dieną apipurškiu. Na turbūt gerai darai, jei per tas 5 dienas spėja išdžiūti substratas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2011 11 04, 16:04)
Aš tai porą kartų per dieną apipurškiu. Na turbūt gerai darai, jei per tas 5 dienas spėja išdžiūti substratas smile.gif

pas mane jos ne substrate,o nuogom saknytem kaba ant lango 4u.gif tai kad tos 5 dienos dar gali but ir per ilgai joms be vonios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 11 04, 15:09)
pas mane jos ne substrate,o nuogom saknytem kaba ant lango 4u.gif tai kad tos 5 dienos dar gali but ir per ilgai joms be vonios biggrin.gif

dažnai mirkyti irgi negalima, nes, kaip bebūtų keista, galima supūdyti, kas ir įvyko su mano pirmąja vanda.. mirkyti geriausia kas 3-5 dienas įvertinant kambario oro drėgnumą
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 11 04, 15:09)

Ai čia apie vandas kalbi smile.gif Gali ir dažniau palieti, jei lapai pasiraukšlėję smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 04, 16:17)
dažnai mirkyti irgi negalima, nes, kaip bebūtų keista, galima supūdyti, kas ir įvyko su mano pirmąja vanda.. mirkyti geriausia kas 3-5 dienas įvertinant kambario oro drėgnumą

na as manau kad pas mane mazai dregmes,nes kiekviena diena kurenam zydini tai gan sausokas oras smile.gif na as geriau laistysiu kas 5 dienas,o ar galiu kas karta jas mirkyti su trasom pokol jos neaugina jokiu ziedstebiu,nes jokiu nauju saknu ir lapu neleidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 11 04, 15:22)
na as manau kad pas mane mazai dregmes,nes kiekviena diena kurenam zydini tai gan sausokas oras smile.gif na as geriau laistysiu kas 5 dienas,o ar galiu kas karta jas mirkyti su trasom pokol jos neaugina jokiu ziedstebiu,nes jokiu nauju saknu ir lapu neleidzia smile.gif

šiaip nereikėtų ant žiemos forsuoti augimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 04, 17:16)
šiaip nereikėtų ant žiemos forsuoti augimo smile.gif

na tada tegul ilsisi jos per ziema 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar vertas dėmesio dalykas? Gėlių drėkintuvas

http://beta.lt/visa-.....okas rugsejis
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 04, 18:32)
Kaip manot, ar vertas dėmesio dalykas? Gėlių drėkintuvas

http://beta.lt/visa-.....okas rugsejis

Turiu panašu, man nepasiteisino, nes žemė patoviai drėgna buvo, nebent praverstu isvažiuojant ilgesniam laikui iš namų..
Atsakyti