Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Brituska @ 2011 09 22, 12:48)
labas mergaitės...
štai ir aš...12 DPI ir jau jaučiu, kad tuoj prasidės mmm...
o iki šiandien buvo viskas taip gerai, nieko nejaučiau apart spenelių jautrumo didelio... o šiandien jau liūdna...pilvą maudžia lygiai taip pat kaip ir  kiekvieną mėnesį... jau trys metai kaip planuojam leliuką, bet...  verysad.gif
nors labai tikėjau, kad šį kartą mums tikrai pavyks verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ei tuoj pat baig, maudzia pilva ir per nestuke.gif, o testuka darei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 22, 13:48)
labas mergaitės...
štai ir aš...12 DPI ir jau jaučiu, kad tuoj prasidės mmm...
o iki šiandien buvo viskas taip gerai, nieko nejaučiau apart spenelių jautrumo didelio... o šiandien jau liūdna...pilvą maudžia lygiai taip pat kaip ir  kiekvieną mėnesį... jau trys metai kaip planuojam leliuką, bet...  verysad.gif
nors labai tikėjau, kad šį kartą mums tikrai pavyks verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na kiek kartu buvo sakoma kad mmm ir nestuke.gif požymiai gali būti tokia pat. Kai man buvo nėštumas, jau savaitė prieš nurašiau ciklą, nes vienas prie vieno mmm požymiai. Tik kraujas ar NT...daugiau požymių nepriimam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 09 22, 12:58)
ei tuoj pat baig, maudzia pilva ir per nestuke.gif, o testuka darei? ax.gif

kol kas dar ne, nes ryt turiu sulaukti mmmm...
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 22, 13:09)
kol kas dar ne,  nes ryt turiu sulaukti mmmm...

o kodėl ryt turėtų tau būti mmm? juk rašei, kad šiandien 12 dpi, tai dar dvi dienas turėtų nebūti mmm..., man tai jau 15 dpi, bet jų vis dar nėra...o pilvą maudė beveik kiekvieną dieną po IUI, tik dabar jau kokios 3d. kaip nustojo...taip, kad teisingai merginos rašo - mmm ir nestuke.gif požymiai yra = :
o kelintas tau IUI, jei nepaslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 22, 14:28)

žiūrėti mano parašą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 22, 13:32)
žiūrėti  mano parašą  biggrin.gif

doh.gif , ach kokia aš neatidi... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 22, 13:32)
žiūrėti  mano parašą  biggrin.gif

po kokių 10-15 d. galėsi ir mane į sąrašiuką įtraukti, nes ruošiuosi 2IUI ax.gif
Atsakyti
Mane galit geltoninti drasiai hcg maziau vieneto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 22, 13:28)
o kodėl ryt turėtų tau būti mmm? juk rašei, kad šiandien 12 dpi, tai dar dvi dienas turėtų nebūti mmm..., man tai jau 15 dpi, bet jų vis dar nėra...o pilvą maudė beveik kiekvieną dieną po IUI, tik dabar jau kokios 3d. kaip nustojo...taip, kad teisingai merginos rašo - mmm ir  nestuke.gif  požymiai yra = :

2 IUI, ir po pirmo tai jau 14 dieną susirgau... ir tada po IUI maudė iki pat mmm.
o dabar atvirkšiai, po IUI absloiučiai jokių pojučių, tik va dabar prasidėjo pilvo maudimas...ir gal net ne pilvo bet atrodo kad kiaušidėse kažkas vyktų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 22, 13:50)
2 IUI, ir po pirmo tai jau 14 dieną susirgau... ir tada po IUI maudė iki pat mmm.
o dabar atvirkšiai, po IUI absloiučiai jokių pojučių, tik va dabar prasidėjo pilvo maudimas...ir gal net ne pilvo bet atrodo kad kiaušidėse kažkas vyktų verysad.gif

tai nuo vaistų tie pojūčiai tokie, juk kažką geri...taip, kad nusiramink ir stenkis apie skausmus negalvoti...galvok pozityviai, kodėl tau turi nepasisekti...ir pasiseks 4u.gif ax.gif
Atsakyti

šiandien nupirkau saviškiui
http://www.maistassp...ex.php?cid=1034
o ar jūs toki tribuli perkat ar aš nenusigrybavau g.gif
žinokit kai vakar skaudėjo pilvą, doh.gif net gėriau nuo skausmo vaistų ir visa diena nekilau iš lovos, kažin kas ten nutinka per tą IUI kad tokie skausmai būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 22, 14:29)
šiandien nupirkau saviškiui
http://www.maistassp...ex.php?cid=1034
o ar jūs toki tribuli perkat ar aš nenusigrybavau  g.gif
žinokit kai vakar skaudėjo pilvą, doh.gif  net gėriau nuo skausmo vaistų  ir visa diena nekilau iš lovos, kažin kas ten nutinka per tą IUI kad tokie skausmai būna  g.gif

maniškis TRIBESTAN geria ax.gif
tikrai, kažin kas ten nutinka per tą IUI g.gif
man tai dar klausymas iškilo, po įpurškimo dar apžiūri su tuo aparatu, nežinau kaip jis ten vadinasi, taigi prie to aparato prikimba dalis spermiukų, kurie mums gyvybiškai svarbūs, kaip čia išeina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 22, 15:57)
maniškis TRIBESTAN geria ax.gif
tikrai, kažin kas ten nutinka per tą IUI g.gif
man tai dar klausymas iškilo, po įpurškimo dar apžiūri su tuo aparatu, nežinau kaip jis ten vadinasi, taigi prie to aparato prikimba dalis spermiukų, kurie mums gyvybiškai svarbūs, kaip čia išeina... g.gif

mergyt, su kokiu tau aparatų ir kur žiuri biggrin.gif ?
jei turi omeny daro echoskopija tai gi kišo tikrai ne ten kur kateterį su spermiukais
pažiūrėk pirmam puslapyje gimdos strukturą, iki kur kateteris kišomas, o kur aparatas, jis nei į gimdos kakleli neįeina
(Echoskopija (ultragarsinis tyrimas)
Echoskopija kitaip dar vadinama ultragarsiniu tyrimu. Tai spindulinės diagnostikos metodas, paremtas ultragarso savybe plisti skysčiais. Ultragarsinės bangos silpnai skverbiasi per orą ir kaulą, tačiau labai gerai – per skysčius, parenhiminius organus, minkštuosius audinius. Ultragarso banga, susidūrusi su kliūtimi (kitos terpės paviršiumi), lūžta. Specialiais jutikliais užrašomos atspindėtos ir išsklaidytos bangos. Vaizdas stebimas ekrane. )

tik nepik saule aš bendram supažindinimui, atsakau į klausimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 22 rugsėjo 2011 - 15:21