Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Spinde, aš pas S pusę šešių mirksiukas.gif
Labas vakariukas, mergaitės 4u.gif

Gal kuri mėginote BT matuotis stimuliuotam cikle, jau kokia nesamonė pas mane doh.gif Turbūt neverta matuoti, nesamones rodo schmoll.gif
Liniuotėje BT.
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 22:16)
As e.parduotuvem nesinaudoju, man jos gazdinancios kazkokios unsure.gif niekad nieko nepirkau is ju wub.gif

O aš net labai naudojuosi, perku nuo testukų iki visos buitinės technikos biggrin.gif

O gali būti toks dalykas, kad pradėjus stimuliuotis susilpnėja imunitetas ir puola sloga, gerklė, nes turėjau tris stimuliuotas IUI ir per visas lengvai sirgau, net MB pastebėjo, pirmas priminė tai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 21 rugsėjo 2011 - 21:34
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 21, 20:28)
Arba persidozavusi folines rugsties, o del jos krenta vitaminas B6 ir B12, kas salygoja ankstyvus persileidimus...

Kokią dozę folinės rūgšties vartoji? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 21:16)
As e.parduotuvem nesinaudoju, man jos gazdinancios kazkokios unsure.gif niekad nieko nepirkau is ju wub.gif

Aš irgi blush2.gif Va pirmą kartą užsisakiau iš testukai.lt unsure.gif Laukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 21, 23:31)

O aš net labai naudojuosi, perku nuo testukų iki visos buitinės technikos biggrin.gif

As taip pat smile.gif Net ir maista perku kai jau tingiu po parduotue trintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 22, 07:23)
Kokią dozę folinės rūgšties vartoji?  blink.gif

nuo gruodzio men po 400 mcg, nuo rugpjucio po 800. 800 liepe S gerti. Einu pas ja uzsirasyti dabar, pramuse mmm.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 22, 08:08)
nuo gruodzio men po 400 mcg, nuo rugpjucio po 800. 800 liepe S gerti. Einu pas ja uzsirasyti dabar, pramuse mmm.

Aišku, nes, kiek žinau, geriant 400 perdozuot tipo neįmanoma. O kodėl padidino jeigu gali sukelt ankstyvą persileidimą..? blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

18dpi - NT I, laukiu mmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 22, 09:32)
Aišku, nes, kiek žinau, geriant 400 perdozuot tipo neįmanoma. O kodėl padidino jeigu gali sukelt ankstyvą persileidimą..?  blink.gif

Ne, foline rugstis nesukelia persileidimo ir jos perteklius savaime pasisalina is organizmo su slapimu - perdozuoti jos neimanoma. Taciau ji kartu su savimi "isplauna" vitaminus B12. jeigu pas tave paprastai nera problemu su Vit B12 - tai gerai, bet kai kuriais atvejais folines perteklius salygoja B12 nepakankamuma.
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 22, 08:56)
Labas rytas 4u.gif

18dpi  - NT I, laukiu mmm wub.gif

Labas rytas 4u.gif
na tikrai keista...tai negi nuo vaistu taip mmm užsilaiko? man 15 dpi, tai kartais nedaug pateplioja keistai tamsiai, bet daugiau neprasimuša...duphastono jau nebegeriu, nes NT I tik parodė, gydytojas taip nurodė daryti g.gif

nenusimink, Drovute, ateis ir mūsų laikas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 22, 09:56)
Labas rytas 4u.gif

18dpi  - NT I, laukiu mmm wub.gif

tai gal kraujo? nes jei naudoji vaistukus tai ilgai taip gali laukti savo mmm, nusimuš ciklas, o kam tau to reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 22, 11:42)
tai gal kraujo? nes jei naudoji vaistukus tai ilgai taip gali laukti savo mmm, nusimuš ciklas, o kam tau to reikia  mirksiukas.gif

Gal krauja ir priduosiu, bet ne siandien dar truputi luktelsiu, jei neateis mmm tai gal ryt ar poryt priduosiu wub.gif
As galvoju, kad gal nuo estrofem mmm veluoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 21, 17:38)
Kvailai atrodau ant 33?  biggrin.gif

smile.gif Ne kvailai, gal jaunatviškai:) + kadangi studijuoji, man iš karto susidėliojo: studentė- vadinasi, iki 25:D

QUOTE(Puk @ 2011 09 21, 22:31)
O gali būti toks dalykas, kad pradėjus stimuliuotis susilpnėja imunitetas ir puola sloga, gerklė, nes turėjau tris stimuliuotas IUI ir per visas lengvai sirgau, net MB pastebėjo, pirmas priminė tai g.gif

man turbūt jau prieš viską susilpnėja doh.gif , vis susergu dar prieš stimuliacijas... doh.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 22, 09:08)
Einu pas ja uzsirasyti dabar, pramuse mmm.

4u.gif , nors turbūt jau geriau, kad viskas savaime...be tampymosi...imk bet kuriuo atveju 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 22, 09:56)
Ne, foline rugstis nesukelia persileidimo ir jos perteklius savaime pasisalina is organizmo su slapimu - perdozuoti jos neimanoma. Taciau ji kartu su savimi "isplauna" vitaminus B12. jeigu pas tave paprastai nera problemu su Vit B12 - tai gerai, bet kai kuriais atvejais folines perteklius salygoja B12 nepakankamuma.

geras, šito nežinojau, laku tą folį metų metais su pertraukom, lyg ir žinau,kad perteklius pasišalina ir ramu, o pasirodo..Oi, su tuo B12 būna baisų dalykų doh.gif
Atsakyti
labas mergaitės...
štai ir aš...12 DPI ir jau jaučiu, kad tuoj prasidės mmm...
o iki šiandien buvo viskas taip gerai, nieko nejaučiau apart spenelių jautrumo didelio... o šiandien jau liūdna...pilvą maudžia lygiai taip pat kaip ir kiekvieną mėnesį... jau trys metai kaip planuojam leliuką, bet... verysad.gif
nors labai tikėjau, kad šį kartą mums tikrai pavyks verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti