Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Dabar tik pastebejau man visai tokie pat pozymiai kaip pas maidenana, ir kraujagysles labai isoko ant krutines ir spieneliai padidejo, reiskias tikrai tuoj memes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 21:31)
Dabar tik pastebejau man visai tokie pat pozymiai kaip pas maidenana, ir kraujagysles labai isoko ant krutines ir spieneliai padidejo, reiskias tikrai tuoj memes doh.gif

Nu dar ka susigalvosi? Eik miegoti, greiciau rytas ateis ir II bus. Ir ramiai, as tavim tikiu smile.gif

As irgi i lova, labanakt visoms ir geru naujienu rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 20:31)

tai cia tikrai nestuke.gif pžymiai...
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 21, 21:30)
dar noriu paklausti, ar nėra atskiros temos, kur apie pojūčius po IUI kalbama, įdomu ar panašūs būna pojūčiai tų, kurioms pavyksta IUI...

nu kad cia ir kalba apie tai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 22:22)
Ok  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man po pirmo IUI visi testai rode II (vaiduoklevo), bet visi buvo brokuoti verysad.gif

Ar tik ne is euro vaistines pigiausi testukai?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 21, 20:47)

man pasirodė, kad čia laukiančios II po IUI...o tos, kuriom pavyko procedūra išekeliauja į nestuke.gif temas...
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 21, 22:51)
man pasirodė, kad čia laukiančios II po IUI...o tos, kuriom pavyko procedūra išekeliauja į  nestuke.gif temas...

laukianciu II ir besidalijanciu pojuciais, nuojautom ir paranojizmais smile.gif Viskas kas susija su IUI nuo A iki Z. Net ir po teigemu II visos maloniai laukiamos virusuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 21, 22:47)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(indreT @ 2011 09 21, 22:49)
Ar tik ne is euro vaistines pigiausi testukai?

aha tie patys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(indreT @ 2011 09 21, 22:55)
laukianciu II ir besidalijanciu pojuciais, nuojautom ir paranojizmais smile.gif Viskas kas susija su IUI nuo A iki Z. Net ir po teigemu II visos maloniai laukiamos virusuoti smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 22:58)
aha tie patys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ech. Man irgi teko su jais susidurti. Sikniai. Ir kaip dar i prekyba juos leidzia. Aisku niekas neskundzia matyt. pameginom, zinom kas per reikalas ir daugiau nepirksim.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 21, 23:01)
Ech. Man irgi teko su jais susidurti. Sikniai. Ir kaip dar i prekyba juos leidzia. Aisku niekas neskundzia matyt. pameginom, zinom kas per reikalas ir daugiau nepirksim.

Nu jo ne testukai, o apgaule doh.gif tada galejau vaiksciot ir visiems rodyti, kad as "nescia" doh.gif doh.gif bet va man idomu kokius testus reik pirkti, kad butu patikimiausi ir jautriausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 23:07)
Nu jo ne testukai, o apgaule doh.gif tada galejau vaiksciot ir visiems rodyti, kad as "nescia" doh.gif  doh.gif bet va man idomu kokius testus reik pirkti, kad butu patikimiausi ir jautriausi? g.gif

as tai is ebay.com uzisakius. Man jie patikimi. Maciau ir testukai.eu tie patys. Kai nera nestumo tai balta balta kur dairais. Jei yra tai ir parodo.
Eile metu juos darydavau ir visad I. bet kai po IUI pastojau II iskart isryskejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 21, 23:13)
as tai is ebay.com uzisakius. Man jie patikimi. Maciau ir testukai.eu tie patys. Kai nera nestumo tai balta balta kur dairais. Jei yra tai ir parodo.
Eile metu juos darydavau ir visad I. bet kai po IUI pastojau II iskart isryskejo. smile.gif

As e.parduotuvem nesinaudoju, man jos gazdinancios kazkokios unsure.gif niekad nieko nepirkau is ju wub.gif
Atsakyti