Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 19:13)
blink.gif ogo! Sveikinimai  4u.gif O kodel turejote netureti sansu?

aciu. buvo oligoastenoteratospermija
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2011 09 30, 14:07)
taip zinau kad jis augina gleivine, bet pati mano gyd yra sakius kad jis kenkia folikulams jie ne tokie kokybiska buna, plius esu skaicius kad jis gleives pavercia netinkamas spermiukam

kokybiški foliai būna kada naudoji gonal ar puregon , o ar kenkia estrofemas negaliu pasakyti, o dėl gleivių, mes gi šnekam apie IUI , tai tos gleivės nereikalingos, todėl į tą ir nekreipia dėmesio daktarė. o jei natur tai tada aišku yra reikšmė.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 30, 10:48)
o gal tau tokia schemą pritaikyta, nes buvo kibimas ir taip reikia ? nes kai daro IUI dufa tik po dienos-kitos
man duphas ant ketvirtos dienos po IUI buvo paskirtas.

QUOTE(amela @ 2011 09 30, 13:22)
sveikos, stebiu as jus vis po biski, tave Maidenana kazkodel pamennu bet nzn kodel smile.gif as cia jau nebebendrauju nes iui jau nebedarau, kazkaip po 10iui rankos jam nebekyla, o dabar kai buvau natur pastojus nors ir nesekmingai tai isvi kazkaip gaila islaidu iui. Man tik idomu kaip su estrofemu, kada ji jums skiria, iki iui ar po? skaiciau kad skiriant ji iki IUI nieko gero tai vat galvoju paklausiu kaip daugumai daroma, kad kazkoki vaizda nusipiesti smile.gif
As atsimenu tave. Dar nepamenu niko, bet is A raides, kur ir 11 IUI nepasiseke.. Ten jau isterika jai atsitiko, kai vienolikta karta atkeliavo memes.
As geriau estrofema. Zodziu, po 5 dienu closto, du kartus per diena geriau estrofema, o po IUI viena karta dienoje. Kam jis reikalingas - neturiu zalio suprocio.

QUOTE(REVO @ 2011 09 30, 13:47)
Turbut tu ir teisi- kai pasimato pilvas, o smagiausiai, tai kai pradeda spurdeti ir spardytis wub.gif aisku kiekvienas ultragarsas irgi nesveikai daug geru emociju suteikia mirksiukas.gif Matysi ateis ir tau tas laikas kai galesi krykstauti drinks_cheers.gif tik dar truputi reikia palaukti topsecret.gif
Tiesa pasakius, as nebelaukiu. Labai daug rimtu bedu sugriuvo i viena kruvele, tai man tikrai ne iki vaiku. As sitoje temoje irgi kaip "prisiplakusi" jau skaitausi. kazkaip neeina iseiti.

QUOTE(amela @ 2011 09 30, 14:07)
taip zinau kad jis augina gleivine, bet pati mano gyd yra sakius kad jis kenkia folikulams jie ne tokie kokybiska buna, plius esu skaicius kad jis gleives pavercia netinkamas spermiukam ir panasiai uztai ir susimasciau nes kai pastojau su iui estrofem nenaudojau visus kitus kartus naudojau ir rezultatas nulis aisku gal cia ir sutapimas.. kuo daugiau domiesi tuo daugiau kyla vis visokiu neaiskumu  doh.gif
man is 4 gavosi du kokybiski su estrofemu. g.gif kiti du kazkokie gigantiski buvo. ir labai greit pliso. gal kokias 4 dienas pries IUI.
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 09 30, 15:15)
aciu. buvo oligoastenoteratospermija

Pas mus irgi toke diagnoze. bet daktare kai paklausiau ar yra sansu naturaliai, sake: niekada negalima sakyti niekada. taip kad.... Tu akivaizdus pavizdys to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 30, 15:16)
Pas mus irgi toke diagnoze. bet daktare kai paklausiau ar yra sansu naturaliai, sake: niekada negalima sakyti niekada. taip kad.... Tu akivaizdus pavizdys to smile.gif

Tai is esmes, apvaisinimui tereikia vieno spermatozoido. Tik vieno.. Tiesiog, jeigu ju daugiau, daugiau sansu. O jeigu mazai - tai tiesiog laiko klausimas kada tas vienintelis parbegs ir prasibraus.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 30, 15:16)

pas mus isvis viskas tipo gerai,na gal pas vyra siek tiek judrumas sumazejes,taigi nusprendem pamirsti vaiku daryma ir pagyventi kuri laika kaip visi normalus zmones-o gal pasiseks? smile.gif matau kad buna ir kai kam pavyksta...
Dar noriu paklaust mamyciu,kurios pastojo po IUI,ar iskart dingo mm?nebuvo jokiu patepliojimu mm dienomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 30, 16:22)
Tai is esmes, apvaisinimui tereikia vieno spermatozoido. Tik vieno.. Tiesiog, jeigu ju daugiau, daugiau sansu. O jeigu mazai - tai tiesiog laiko klausimas kada tas vienintelis parbegs ir prasibraus.

bet natur gali tas laikas ir neateit. Gerai, kad yra pagalbines proceduros smile.gif
nes tie neatskalbti nejudrus ir netaisiklingu formu. susimala i toke pekla ir stabdo tuos kelis GALIUNUS smile.gif
Kaip suprantu po skalbimo lieka tik GALIUNAI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 30, 15:25)
bet natur gali tas laikas ir neateit. Gerai, kad yra pagalbines proceduros smile.gif
nes tie neatskalbti nejudrus ir netaisiklingu formu. susimala i toke pekla ir stabdo tuos kelis GALIUNUS smile.gif
Kaip suprantu po skalbimo lieka tik GALIUNAI smile.gif

nu gal... nesuprasi su ta gamta...
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif

Kaip jums su apetitu po IUI ? Man turbut vaistai kazkaip veikia, nes atrodo , kad drambly suvalgyciau, istisai alkana jauciuosi doh.gif Turiu save stabdyti, nes jei taip ir toliau tai teks puse spintos pakeisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 30, 16:24)
pas mus isvis viskas tipo gerai,na gal pas vyra siek tiek judrumas sumazejes,taigi nusprendem pamirsti vaiku daryma ir pagyventi kuri laika kaip visi normalus zmones-o gal pasiseks? smile.gif matau kad buna ir kai kam pavyksta...
Dar noriu paklaust mamyciu,kurios pastojo po IUI,ar iskart dingo mm?nebuvo jokiu patepliojimu mm dienomis? g.gif

Tai zinoma pagyvenkit sau. Kai kleckas bus teks aprybot save. Pasiilgsit tu akimirku. kuriu kol vaiko nebuvo galejo ir but daugiau kaip dabar pagalvoju biggrin.gif aisku vaikas nekliutis. malonus rupestis. bet visviena jau VISKAS kitaip. Mes dar + neturim cia kam galetume palikti vaiki ir isbegti smile.gif

As kai pastojau man dingo ir dingo. jokiu tepliojimu nieko. nei inplantaciniu nei per mmm diena.
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 09 30, 16:29)
Laba diena mergaites  4u.gif

Kaip jums su apetitu po IUI ? Man turbut vaistai kazkaip veikia, nes atrodo , kad drambly suvalgyciau, istisai alkana jauciuosi  doh.gif Turiu save stabdyti, nes jei taip ir toliau tai teks puse spintos pakeisti  blush2.gif

gali ir nuo vaistu buti. man ir padidejas. nes simptomams nestumo tai gal dar ankstoka butu smile.gif
Atsakyti
na mes 4m nesisaugojom visai, V visada norejo vaiku po vestuviu, o pries pora m pradejom tirtis ir va tokia diagnoze. o va tik atsokom vestuves,praejo 3men ir yra, matyt taip turejo buti.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 30, 12:30)
Papildyta:
gali ir nuo vaistu buti. man ir padidejas. nes simptomams nestumo tai gal dar ankstoka butu smile.gif

nestuke.gif simptomam tai dar toli grazu, dar laukti ir laukti, gal sakau tas duphas toki poveiki duoda, nors info lapelyje nieko apie tai neradau g.gif
Atsakyti