Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

mergytes, nepamirškit dufa gerti tik po O, nes jis slopina ovuliacija!!!!

o aš jau pradėjau užvakar leisti puregona , spalio 4 ir 7 apžiūros ir tada žinosiu kaip ir kas, kol kas nieko nenoriu planuoti nes turim dar neaiškų planą, tiksliau planus A ir A+ biggrin.gif , kuri pasirinksim galvosim spalio7, todėl sėdžiu tyliai ir laukiu ax.gif

šiandien neturiu geltonos spalvos, todėl nieko nežinau , niekam negeltoninsiu schmoll.gif , laukiam tik II
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 30 rugsėjo 2011 - 09:04
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 30, 10:01)

pas ką ciklas, kaip laikrodis 28 d., tiems tinka ta dviejų sav. taisyklė, pataikoma pradėti gerti po O.. man va vakar ginė skyrė gerti dufastoną irgi dvi sav nuo ciklo pradžios, o pas mane ciklas 30-33 d., paskutinis buvo net 37... protingai patylėjau irnesakyk.gif ne to pas ją ėjau.
Atsakyti
Sveiko mergyte uogytes 4u.gif

linkiu visoms grazaus savaitgalio ir atsipalaiduoti nuo tos musu minties bigsmile.gif , as ir nekantriai laukiu savo pagaliau geru rezultatu, bet manau kaip bebutu reik eiti toliau ir daryt viska kok pavyks pagliau ax.gif , visoms kantrybes, ir gero savaitgalio, atsipalaiduokit nors kelias dieneles vacation4.gif

musyte, kaip tu laikaisi, kas pas tave geresnio? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 30, 09:53)
o spalio 7 bus 2 sav nuo ciklo pradžios? jei teisingai atsimenu, tavo ciklas 28 d.? tada viskas gerai.. o liepė gerti tik 10 d., gal dėl to, kad šį ciklą nieko neplanuojat?

kankinuosi, nes norėjau pasiimti, bet pamiršau.
Taip, mano 28-29... As nezinau kodel liepe, gal del to, kad ji zino, kad as jos neklausysiu ir atlikinesiu ND ir skaiciuosiu O ir t.t. Tai apsidraudimui liepe gerti dupha. O gal man siaip reikia ji gerti... Nezinau.

OT buciau atvezusi, bet ziuriu, kad kazkaip tu tolokai nuo manes biggrin.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 30, 10:01)

o aš jau pradėjau užvakar leisti puregona , spalio 4 ir 7 apžiūros ir tada žinosiu kaip ir kas, kol kas nieko nenoriu planuoti nes turim dar neaiškų planą, tiksliau planus A ir A+  biggrin.gif , kuri pasirinksim galvosim spalio7, todėl sėdžiu tyliai ir laukiu  ax.gif

šiandien neturiu geltonos spalvos, todėl nieko nežinau , niekam negeltoninsiu  schmoll.gif , laukiam tik II
Olialia, tai siulai neklausyti S ir sulaukti O OT pagalba (jeigu netycia uzveluotu O) ir tada tik pradeti gerti?

Nu ir tau spalio 7 kazkokia apsisprendimo diena smile.gif
Atsakyti
noreciau paklaust - o kuo skiriasi sprogdukai ovitrlelle nuo pregnyl'io? ar tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 30, 10:33)
apsidraudimui liepe gerti dupha.

OT buciau atvezusi, bet ziuriu, kad kazkaip tu tolokai nuo manes biggrin.gif

jei apsidraudimui, tai tada kodėl tik 10 d., o ne iki mmm g.gif

biggrin.gif bet iki kokios 16val spėtum atvažiuot, prasiblaškytum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 30, 10:33)
T
Olialia, tai siulai neklausyti S ir sulaukti O OT pagalba (jeigu netycia uzveluotu O) ir tada tik pradeti gerti?

o gal tau tokia schemą pritaikyta, nes buvo kibimas ir taip reikia ? nes kai daro IUI dufa tik po dienos-kitos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 30 rugsėjo 2011 - 09:49
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 30, 10:30)
as irgi pradejau OT daryti. Bet man tik 9cd. Tai jau parode OT vaiduokliuka maziuka. Zinau, kad sedziu su cistomis, zinau, kad S liepe nekvarsinti sau galvos ir nedaryti ND, o miegautis vyru... Bet nu kazkaip negaliu. Mano situacijoje spalio ciklo gali ir nebuti..
Uojjj kaip tau fainiai... As net neisivaizduoju kas per jausmas toki pilva tureti smile.gif Man atrodo, kad nestumo dziaugsmai prasideda tada, kai pradeda matytis pilvas. Neziau kodel bet man taip svieciasi.
Rimtai? O kokiais atvejais?
Klausyk, o spermogramos nenorite padaryti? Nes kam tau pusmeti gaisti, jeigu galetum truputi vyra apgydyti... Kokiu tamoxi, cinku, foline, zolelem, teribulusu... ? Ne? O ten ziurek ir gautum natur smile.gif

Labas rytas, Merginos.

Kad mes ir taip dabar pradėjom eiti akupunktūrą, tai geresnio ir natūralesnio gydymo nėra.

Pusmetį dar turim nes dar noriu maitinti dukrytę maždaug iki 2 metukų. O ir kelionę turim nusiprikė vasario mėn. į Egiptą. Taip kad jei gautųsi lėliukas viskas keistųsi ir mes aišku būtųme be proto laimingi, bet jei ne, tada irgi visakas pagal planą eina irgi gerai.
Žodžiu kaip Dievulis duos taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 16:01)
Vajej, kiek as jau cia sedziu... kai kurios net jau pagimdziusios...  unsure.gif

sveikos, stebiu as jus vis po biski, tave Maidenana kazkodel pamennu bet nzn kodel smile.gif as cia jau nebebendrauju nes iui jau nebedarau, kazkaip po 10iui rankos jam nebekyla, o dabar kai buvau natur pastojus nors ir nesekmingai tai isvi kazkaip gaila islaidu iui. Man tik idomu kaip su estrofemu, kada ji jums skiria, iki iui ar po? skaiciau kad skiriant ji iki IUI nieko gero tai vat galvoju paklausiu kaip daugumai daroma, kad kazkoki vaizda nusipiesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2011 09 30, 13:22)
sveikos, stebiu as jus vis po biski, tave Maidenana kazkodel pamennu bet nzn kodel smile.gif as cia jau nebebendrauju nes iui jau nebedarau, kazkaip po 10iui rankos jam nebekyla, o dabar kai buvau natur pastojus nors ir nesekmingai tai isvi kazkaip gaila islaidu iui. Man tik idomu kaip su estrofemu, kada ji jums skiria, iki iui ar po? skaiciau kad skiriant ji iki IUI nieko gero tai vat galvoju paklausiu kaip daugumai daroma, kad kazkoki vaizda nusipiesti smile.gif

estrofemas augina gleivinė - tai logiškai , kad ji skiria prieš IUI, paaugint. dažniausia kartu su clost.
mergaitėms po IVF atrodo taip pat skiria, bet čia matyt individualiai
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 30, 09:30)
Man atrodo, kad nestumo dziaugsmai prasideda tada, kai pradeda matytis pilvas. Neziau kodel bet man taip svieciasi.

Turbut tu ir teisi- kai pasimato pilvas, o smagiausiai, tai kai pradeda spurdeti ir spardytis wub.gif aisku kiekvienas ultragarsas irgi nesveikai daug geru emociju suteikia mirksiukas.gif Matysi ateis ir tau tas laikas kai galesi krykstauti drinks_cheers.gif tik dar truputi reikia palaukti topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 30, 13:41)
estrofemas augina gleivinė - tai logiškai , kad ji skiria prieš IUI, paaugint. dažniausia kartu su clost.
mergaitėms  po IVF atrodo taip pat skiria, bet čia matyt individualiai

taip zinau kad jis augina gleivine, bet pati mano gyd yra sakius kad jis kenkia folikulams jie ne tokie kokybiska buna, plius esu skaicius kad jis gleives pavercia netinkamas spermiukam ir panasiai uztai ir susimasciau nes kai pastojau su iui estrofem nenaudojau visus kitus kartus naudojau ir rezultatas nulis aisku gal cia ir sutapimas.. kuo daugiau domiesi tuo daugiau kyla vis visokiu neaiskumu doh.gif
Atsakyti