QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 20:48)
aš ir norėjau pamatyt II, tai pasidariau OT, o ten I
užvakar buvo II, O nejaučiau.. tai arba O nebuvo, arba netinkamu laiku testą pasidariau (vėlu, alaus išgėriau..)
as irgi pradejau OT daryti. Bet man tik 9cd. Tai jau parode OT vaiduokliuka maziuka. Zinau, kad sedziu su cistomis, zinau, kad S liepe nekvarsinti sau galvos ir nedaryti ND, o miegautis vyru... Bet nu kazkaip negaliu. Mano situacijoje spalio ciklo gali ir nebuti..
QUOTE(REVO @ 2011 09 29, 20:55)
Uojjj kaip tau fainiai... As net neisivaizduoju kas per jausmas toki pilva tureti
Man atrodo, kad nestumo dziaugsmai prasideda tada, kai pradeda matytis pilvas. Neziau kodel bet man taip svieciasi.
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 29, 21:45)
S taip pat praktikuoja toki varianta, antra karta ima ne visa suma 500lt , o apie 300, nes is tos kainos tik 150 lt. kainuoja kateteris ir likusia suma embriologo darbas, net uz "darba" sau neima
Rimtai? O kokiais atvejais?
QUOTE(Lietuva @ 2011 09 29, 23:00)
Nu bet taip nesakyk, kad nelemta.... mes irgi bandom(kol kas natūral.), bet dar tik antras ciklas, tai matysim. Ir daug vilčių nededu - nes gi stebuklas butų didžiulis.
Bet tiesiog seku save matuoju BT, O vyksta bent jau taip rodo BT ir pati tai jaučiu. Tik va tur būt vyro turtas silpnas kaip visada. na bet bus matyt. Jei pusmetį nepavyks, atkeliausiu ir aš vėl čia kokį kovo mėnesį.
Klausyk, o spermogramos nenorite padaryti? Nes kam tau pusmeti gaisti, jeigu galetum truputi vyra apgydyti... Kokiu tamoxi, cinku, foline, zolelem, teribulusu... ? Ne? O ten ziurek ir gautum natur
Labas rytas, Merginos.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.