Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 20:53)
du kartus skalbia ir leidzia spermiukus. skirtingom dienom. bet paska silpna sperma nelabai siulo istikro. nes jei gaunasi kad kita diena reiektu vel leist. tai vyriokas gali nelabai ka ir ispaust. nebus susilaikes.

as po savo iui norejau skambint ginei ir prasyt dar vieno iui. nes nebuvau ovuliavus. bet velnei zino kada ovuliuociau. jei kas antra diena jau gal ir pervelu. jei kita diena tai tikrai persilpna sperma butu.

kaip tau sekasi mieloji, kada darysies NT ? ar ne šiom dienom ?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 09 29, 23:50)
kaip tau sekasi mieloji, kada darysies NT ? ar ne šiom  dienom ?

Sveika smile.gif
Nelemta mums dar kito leliuko sad.gif Testai neigiami sad.gif
Lauksiu mmm. Ir dar karteli pameginsiu IUI. Gal cia tiesiog dar ne sis kartas buvo. Ech...
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 23:53)
Sveika smile.gif
Nelemta mums dar kito leliuko sad.gif Testai neigiami sad.gif
Lauksiu mmm. Ir dar karteli pameginsiu IUI. Gal cia tiesiog dar ne sis kartas buvo. Ech...

unsure.gif Nu bet taip nesakyk, kad nelemta.... mes irgi bandom(kol kas natūral.), bet dar tik antras ciklas, tai matysim. Ir daug vilčių nededu - nes gi stebuklas butų didžiulis.
Bet tiesiog seku save matuoju BT, O vyksta bent jau taip rodo BT ir pati tai jaučiu. Tik va tur būt vyro turtas silpnas kaip visada. na bet bus matyt. Jei pusmetį nepavyks, atkeliausiu ir aš vėl čia kokį kovo mėnesį.

O pas ką dareisi ? VK pas M. ? pamiršau ar tu vilnietė ar ne. Jei pas M. ką ji sakė apie tavo situaciją ar idealiai ten viskas buvo ar ovuliavę buvo ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 09 30, 00:00)
O pas ką dareisi ?  VK pas M. ? pamiršau ar tu vilnietė ar ne. Jei pas M. ką ji sakė apie tavo situaciją ar idealiai ten viskas buvo ar ovuliavę buvo ar ne.

mes ir naturaliai meginom. bet....
tada sakom iui pameginsim. Pas vyra turtas nera stebuklingas. po atplovimo 9mln beliko. (zinau kad tu su 7mln pastojai). Nebuvau ovuliavus. 3 foliai buvo. Daktare norejo kad bent vienas butu ovuliaves. bet deje po 37h as dar nebuvau ovuliavus ir po proceduros as kazkaip nejauciau tos ovulecijos kaip nors stiprei. Su pirmu laaaabai jauciau.
Jooo as vel gryzau pas M is VK smile.gif Ir dabar nebepamenu kaip reik daryt. Po pirmo pastojus skambinau jai i mob pasakyt. dabar ir sake skambint. tik nepamenu kuriuo atveju. sekmes ar ir nesekmes. pranesk kad mmmm. ar kai mmmm tiesiog registruotis i VK. hmmm. berods skambinti reike jai.
Atsakyti
ASTRAJA kaip sekesi sia nakti susileisti pregnyli????? as labai bijojau, bet nebuvo kur detis, pati sau pirmakart gyvenime bakstelejau i uzpakali. visai neskaudejo. bet po to truputi popka skaudejo ir toks jausmas kad gal ne viska susileidau, puse isbego.
Ryt (2011.10.01) man 2 iui po LP, folis 17.5 mm, nors dar tik 12 c.d sake kad labai gerai naturaliai patys auga. ziuresim kaip seksis.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti

Nelabai kuo galiu padeti, tai bent jau virusuoju-AAAAPCYYYYY 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif
[/quote]
niam niam gaudau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 30, 07:06)
ASTRAJA kaip sekesi sia nakti susileisti pregnyli????? as labai bijojau, bet nebuvo kur detis, pati sau pirmakart gyvenime bakstelejau i uzpakali. visai neskaudejo. bet po to truputi popka skaudejo ir toks jausmas kad gal ne viska susileidau, puse isbego.
Ryt (2011.10.01) man 2 iui po LP, folis 17.5 mm, nors dar tik 12 c.d  sake kad labai gerai naturaliai patys auga. ziuresim kaip seksis.

Labas rytas  4u.gif

labas rytas
įtraukiau thumbup.gif sėkmes mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 20:48)
hihihi.gif

aš ir norėjau pamatyt II, tai pasidariau OT, o ten I sad.gif užvakar buvo II, O nejaučiau.. tai arba O nebuvo, arba netinkamu laiku testą pasidariau (vėlu, alaus išgėriau..)
as irgi pradejau OT daryti. Bet man tik 9cd. Tai jau parode OT vaiduokliuka maziuka. Zinau, kad sedziu su cistomis, zinau, kad S liepe nekvarsinti sau galvos ir nedaryti ND, o miegautis vyru... Bet nu kazkaip negaliu. Mano situacijoje spalio ciklo gali ir nebuti..

QUOTE(REVO @ 2011 09 29, 20:55)
Na gerai nevarau, soriukas 4u.gif Bet tada kategoriskai nesakykime, kad IUI po O gydytojai isvis neturi daryti schmoll.gif
O jauciuosi as gerai, dar kaip su dviem tai isvis super, lankau baseina, i rubus jau senai nebetelpu, tuiru plius 10 kg siai dienai, skrandis reikalauja tai sokolado tai blyneliu su varske, tai rukytos sonines blush2.gif stengiuosi megautis kiekviena nestukiska akimirka...Liudina tik sito skyrelio statistika wacko.gif taip noretusi kuo daugiau is cia pamatyti pas nestukes nestuke.gif
Nelabai kuo galiu padeti, tai bent jau virusuoju-AAAAPCYYYYY  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif
Uojjj kaip tau fainiai... As net neisivaizduoju kas per jausmas toki pilva tureti smile.gif Man atrodo, kad nestumo dziaugsmai prasideda tada, kai pradeda matytis pilvas. Neziau kodel bet man taip svieciasi.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 29, 21:45)
S taip pat praktikuoja toki varianta, antra karta ima ne visa suma 500lt , o apie 300, nes is tos kainos tik 150 lt. kainuoja kateteris ir likusia suma embriologo darbas, net uz "darba" sau neima
Rimtai? O kokiais atvejais?

QUOTE(Lietuva @ 2011 09 29, 23:00)
unsure.gif  Nu bet taip nesakyk, kad nelemta.... mes irgi bandom(kol kas natūral.), bet dar tik antras ciklas, tai matysim. Ir daug vilčių nededu - nes gi stebuklas butų didžiulis.
Bet tiesiog seku save matuoju BT, O vyksta bent jau taip rodo BT ir pati tai jaučiu. Tik va tur būt vyro turtas silpnas kaip visada. na bet bus matyt. Jei pusmetį nepavyks, atkeliausiu ir aš vėl čia kokį kovo mėnesį.

Klausyk, o spermogramos nenorite padaryti? Nes kam tau pusmeti gaisti, jeigu galetum truputi vyra apgydyti... Kokiu tamoxi, cinku, foline, zolelem, teribulusu... ? Ne? O ten ziurek ir gautum natur smile.gif

Labas rytas, Merginos.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 30, 09:30)

Rimtai? O kokiais atvejais?

Labas rytas, Merginos.

man siūlė daryti kai buvo 4IUI (čia kada užkibo) , nes per IUI pakilo spaudimas, vos sustabdė man kraujavimą ir kaž ką nelabai patiko visą procedūrą matyt, todėl pasiūlė kitą dieną atvykti, bet mes su vyru nesutikom
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 30, 09:30)
zinau, kad S liepe nekvarsinti sau galvos ir nedaryti ND, o miegautis vyru... Bet nu kazkaip negaliu

Man atrodo, kad nestumo dziaugsmai prasideda tada, kai pradeda matytis pilvas.

Labas rytas, Merginos.

oi kaip suprantu tave unsure.gif vakar apturėjom ND, tai vos susilaikiau romantikos nesugriovusi savo kalbomis apie spermatozoidus ir jų kelionę, visos mintys apie juos doh.gif

MB į jokius džiaugsmus, kalbas dėl vaikų nesileidžia, ta prasme, vardai, baldų perstatymas ir t.t. sako, kai prarysi arbūzą, tada ir pakalbėsim laugh.gif

labas mirksiukas.gif

šian kartosiu OT, tikiuosi, spėsiu jį bent 18 val pasidaryt doh.gif negi O pabėgo..
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 30, 09:36)
man siūlė daryti kai buvo 4IUI (čia kada užkibo) , nes per IUI pakilo spaudimas, vos sustabdė man kraujavimą ir kaž ką nelabai patiko visą procedūrą matyt, todėl pasiūlė kitą dieną atvykti, bet mes su vyru nesutikom
Zodziu, tau kuo ziauriau IUI praeina, tuo daugiau sekmingas buna... g.gif Nu bet kaip tau ziauriai... Nu, o kada pradedi vaistus IVF ryti?

QUOTE(zuzla @ 2011 09 30, 09:38)
oi kaip suprantu tave unsure.gif vakar apturėjom ND, tai vos susilaikiau romantikos nesugriovusi savo kalbomis apie spermatozoidus ir jų kelionę, visos mintys apie juos doh.gif

MB į jokius džiaugsmus, kalbas dėl vaikų nesileidžia, ta prasme, vardai, baldų perstatymas ir t.t. sako, kai prarysi arbūzą, tada ir pakalbėsim laugh.gif

labas mirksiukas.gif

šian kartosiu OT, tikiuosi, spėsiu jį bent 18 val pasidaryt doh.gif negi O pabėgo..
Mano vyras irgi ne itin kalbus sia tema. O del ND - man pagal kalendoriu O tik spalio 7 (hmmm, kaip tik nuo spalio 7 S liepe dupha pradeti ir gerti ji 10 dienu... o kodel ne iki mmm?), tai as rami belge kasdien su OT pasizaisiu kol kas. O gal nezaisti... unsure.gif
O tu su savimi testa pasiimk - ko kankiniesi? Ir vakar buvo romantika, o ne ND. Kol nera O - tol nera ND. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 30, 09:47)
kaip tik nuo spalio 7 S liepe dupha pradeti ir gerti ji 10 dienu... o kodel ne iki mmm?)

O tu su savimi testa pasiimk - ko kankiniesi?

Kol nera O - tol nera ND.  tongue.gif

o spalio 7 bus 2 sav nuo ciklo pradžios? jei teisingai atsimenu, tavo ciklas 28 d.? tada viskas gerai.. o liepė gerti tik 10 d., gal dėl to, kad šį ciklą nieko neplanuojat?

kankinuosi, nes norėjau pasiimti, bet pamiršau.

sad.gif na aną ciklą O buvo 23DC, šian 22, gal dar sulauksiu mastau.gif nervina, kai ciklas šokinėja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 rugsėjo 2011 - 08:53