O dviguba IUI tai čia kaip..?
QUOTE(maika @ 2011 09 29, 20:47)
O dviguba IUI tai čia kaip..?
du kartus skalbia ir leidzia spermiukus. skirtingom dienom. bet paska silpna sperma nelabai siulo istikro. nes jei gaunasi kad kita diena reiektu vel leist. tai vyriokas gali nelabai ka ir ispaust. nebus susilaikes.
as po savo iui norejau skambint ginei ir prasyt dar vieno iui. nes nebuvau ovuliavus. bet velnei zino kada ovuliuociau. jei kas antra diena jau gal ir pervelu. jei kita diena tai tikrai persilpna sperma butu.
QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 18:30)
Labutės, mergaitės
Šiandien pasidariau NT, kaaaip gražu, norėjau tai pamatyti Ovitrelis tikrai stiprus
Šiandien pasidariau NT, kaaaip gražu, norėjau tai pamatyti Ovitrelis tikrai stiprus
labai ryskus? ir as norejau darytis bet pagailo NT
QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 20:27)
labai ryskus? ir as norejau darytis bet pagailo NT
Nėra vienodo ryškumo, bet ryškus
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 19:25)
kelinta tavo DPI?
Nesijuok aš žaidžiau 3 dpi
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 18:53)
du kartus skalbia ir leidzia spermiukus. skirtingom dienom. bet paska silpna sperma nelabai siulo istikro. nes jei gaunasi kad kita diena reiektu vel leist. tai vyriokas gali nelabai ka ir ispaust. nebus susilaikes.
aišku ačiū už info
QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 20:31)
QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 20:31)
3 dpi
aš ir norėjau pamatyt II, tai pasidariau OT, o ten I užvakar buvo II, O nejaučiau.. tai arba O nebuvo, arba netinkamu laiku testą pasidariau (vėlu, alaus išgėriau..)
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 18:13)
ne as. o alia mokslas. pries keleta puslapiu yra nuoroda. ir tai ne mano teorija. pagal mano teorija ir per menesines pastoti galima. ir kabant zemyn galva. ir aliaskoje ir su padidejusiu prolaktinu, o mergelei Marijai net spermos nereikejo. tai butu mano teorija. bet mosklas su manimi nesutinka. be to, ten straipsnyje parasyta "geriausiai" kai O vyksta arba tuoj vyks. Tai reiskia yra dar ir blogiausiai - kai O pasibaige ir liko paskutiniai jos procesai. Tai kad... Nevarykite manes i medi, prasau.
Kaip jautiesi? I rubus nebetelpi jau? Ko skrandis reikalauja? Sokolado ar agurku?
Kaip jautiesi? I rubus nebetelpi jau? Ko skrandis reikalauja? Sokolado ar agurku?
Na gerai nevarau, soriukas Bet tada kategoriskai nesakykime, kad IUI po O gydytojai isvis neturi daryti
O jauciuosi as gerai, dar kaip su dviem tai isvis super, lankau baseina, i rubus jau senai nebetelpu, tuiru plius 10 kg siai dienai, skrandis reikalauja tai sokolado tai blyneliu su varske, tai rukytos sonines stengiuosi megautis kiekviena nestukiska akimirka...Liudina tik sito skyrelio statistika taip noretusi kuo daugiau is cia pamatyti pas nestukes
Nelabai kuo galiu padeti, tai bent jau virusuoju-AAAAPCYYYYY
Sveikos, merginos
šeštadienį laukia pirmas IUI iki tol buvo tik stimuliacija, bet deja be laukiamo rezultato... šiąnakt teks susileisti pregnyl į raumenukus, gal kuriai teko? gal galit pasidalinti patirtimi? ovitrel į pilvą susileisti buvo visai nesudėtinga, o va į raumenis kažkaip baisokoka
šeštadienį laukia pirmas IUI iki tol buvo tik stimuliacija, bet deja be laukiamo rezultato... šiąnakt teks susileisti pregnyl į raumenukus, gal kuriai teko? gal galit pasidalinti patirtimi? ovitrel į pilvą susileisti buvo visai nesudėtinga, o va į raumenis kažkaip baisokoka
QUOTE(REVO @ 2011 09 29, 19:55)
Na gerai nevarau, soriukas Bet tada kategoriskai nesakykime, kad IUI po O gydytojai isvis neturi daryti
O jauciuosi as gerai, dar kaip su dviem tai isvis super, lankau baseina, i rubus jau senai nebetelpu, tuiru plius 10 kg siai dienai, skrandis reikalauja tai sokolado tai blyneliu su varske, tai rukytos sonines stengiuosi megautis kiekviena nestukiska akimirka...Liudina tik sito skyrelio statistika taip noretusi kuo daugiau is cia pamatyti pas nestukes
sveikutės
griebiu virusiuką, labai jau man reikia ryt daktariukas žiūrės kaip mano folis auga ir pasakys kada darysim 2 IUI
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 19:25)
Tiesa, del dvigubos IUI... As sugalvojau genialu varianta. Reikia daryti IUI kokia 12 cd ir po to ta diena, kuria mediciniskai gydytoja darytu. Tada 100% imanoma pataikyti, manau. Pagal kaina neturetu buti brangiai visos sumos fone. Kur 100, kur 1500 - jau nebedidelis skirtumas. Reikes paklausti S. jeigu as ten, aisku, eisiu dar.
S taip pat praktikuoja toki varianta, antra karta ima ne visa suma 500lt , o apie 300, nes is tos kainos tik 150 lt. kainuoja kateteris ir likusia suma embriologo darbas, net uz "darba" sau neima
QUOTE(*Astraja* @ 2011 09 29, 22:02)
Sveikos, merginos
labutis. ir manes sestadieni laukia iui ir man sia nakti reiks susileist pregnyl. ar labai skauda?