Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

O dviguba IUI tai čia kaip..? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 29, 20:47)
O dviguba IUI tai čia kaip..?  ax.gif  blush2.gif

du kartus skalbia ir leidzia spermiukus. skirtingom dienom. bet paska silpna sperma nelabai siulo istikro. nes jei gaunasi kad kita diena reiektu vel leist. tai vyriokas gali nelabai ka ir ispaust. nebus susilaikes.

as po savo iui norejau skambint ginei ir prasyt dar vieno iui. nes nebuvau ovuliavus. bet velnei zino kada ovuliuociau. jei kas antra diena jau gal ir pervelu. jei kita diena tai tikrai persilpna sperma butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 29 rugsėjo 2011 - 18:54
QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 18:30)
Labutės, mergaitės 4u.gif
Šiandien pasidariau NT, kaaaip gražu, norėjau tai pamatyti biggrin.gif  lotuliukas.gif Ovitrelis tikrai stiprus biggrin.gif

labai ryskus? bigsmile.gif ir as norejau darytis bet pagailo NT lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 20:27)
labai ryskus?  bigsmile.gif  ir as norejau darytis bet pagailo NT  lotuliukas.gif

Nėra vienodo ryškumo, bet ryškus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 19:25)
kelinta tavo DPI?  biggrin.gif

Nesijuok blush2.gif aš žaidžiau rolleyes.gif 3 dpi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 18:53)
du kartus skalbia ir leidzia spermiukus. skirtingom dienom. bet paska silpna sperma nelabai siulo istikro. nes jei gaunasi kad kita diena reiektu vel leist. tai vyriokas gali nelabai ka ir ispaust. nebus susilaikes.

aišku smile.gif ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 20:31)
Nėra vienodo ryškumo, bet ryškus biggrin.gif
Papildyta:
Nesijuok blush2.gif aš žaidžiau rolleyes.gif 3 dpi biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 20:31)

hihihi.gif

aš ir norėjau pamatyt II, tai pasidariau OT, o ten I sad.gif užvakar buvo II, O nejaučiau.. tai arba O nebuvo, arba netinkamu laiku testą pasidariau (vėlu, alaus išgėriau..)
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 18:13)
ne as. o alia mokslas. pries keleta puslapiu yra nuoroda. ir tai ne mano teorija. pagal mano teorija ir per menesines pastoti galima. ir kabant zemyn galva. ir aliaskoje ir su padidejusiu prolaktinu, o mergelei Marijai net spermos nereikejo. tai butu mano teorija. bet mosklas su manimi nesutinka.  be to, ten straipsnyje parasyta "geriausiai" kai O vyksta arba tuoj vyks. Tai reiskia yra dar ir blogiausiai - kai O pasibaige ir liko paskutiniai jos procesai. Tai kad... Nevarykite manes i medi, prasau.
Kaip jautiesi? I rubus nebetelpi jau? Ko skrandis reikalauja? Sokolado ar agurku?

Na gerai nevarau, soriukas 4u.gif Bet tada kategoriskai nesakykime, kad IUI po O gydytojai isvis neturi daryti schmoll.gif
O jauciuosi as gerai, dar kaip su dviem tai isvis super, lankau baseina, i rubus jau senai nebetelpu, tuiru plius 10 kg siai dienai, skrandis reikalauja tai sokolado tai blyneliu su varske, tai rukytos sonines blush2.gif stengiuosi megautis kiekviena nestukiska akimirka...Liudina tik sito skyrelio statistika wacko.gif taip noretusi kuo daugiau is cia pamatyti pas nestukes nestuke.gif
Nelabai kuo galiu padeti, tai bent jau virusuoju-AAAAPCYYYYY 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
šeštadienį laukia pirmas IUI ax.gif iki tol buvo tik stimuliacija, bet deja be laukiamo rezultato... šiąnakt teks susileisti pregnyl į raumenukus, gal kuriai teko? blush2.gif gal galit pasidalinti patirtimi? ovitrel į pilvą susileisti buvo visai nesudėtinga, o va į raumenis kažkaip baisokoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 09 29, 19:55)
Na gerai nevarau, soriukas 4u.gif Bet tada kategoriskai nesakykime, kad IUI po O gydytojai isvis neturi daryti schmoll.gif
O jauciuosi as gerai, dar kaip su dviem tai isvis super, lankau baseina, i rubus jau senai nebetelpu, tuiru plius 10 kg siai dienai, skrandis reikalauja tai sokolado tai blyneliu su varske, tai rukytos sonines blush2.gif stengiuosi megautis kiekviena nestukiska akimirka...Liudina tik sito skyrelio statistika wacko.gif taip noretusi kuo daugiau is cia pamatyti pas nestukes nestuke.gif
Nelabai kuo galiu padeti, tai bent jau virusuoju-AAAAPCYYYYY  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif

sveikutės 4u.gif
griebiu virusiuką, labai jau man reikia ax.gif ryt daktariukas žiūrės kaip mano folis auga ir pasakys kada darysim 2 IUI ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 19:25)
Tiesa, del dvigubos IUI... As sugalvojau genialu varianta. Reikia daryti IUI kokia 12 cd ir po to ta diena, kuria mediciniskai gydytoja darytu. Tada 100% imanoma pataikyti, manau. Pagal kaina neturetu buti brangiai visos sumos fone. Kur 100, kur 1500 - jau nebedidelis skirtumas. Reikes paklausti S. jeigu as ten, aisku, eisiu dar.

S taip pat praktikuoja toki varianta, antra karta ima ne visa suma 500lt , o apie 300, nes is tos kainos tik 150 lt. kainuoja kateteris ir likusia suma embriologo darbas, net uz "darba" sau neima
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 09 29, 22:02)
Sveikos, merginos  4u.gif
šeštadienį laukia pirmas IUI ax.gif iki tol buvo tik stimuliacija, bet deja be laukiamo rezultato... šiąnakt teks susileisti pregnyl į raumenukus, gal kuriai teko?  blush2.gif gal galit pasidalinti patirtimi? ovitrel į pilvą susileisti buvo visai nesudėtinga, o va į raumenis kažkaip baisokoka  blink.gif

labutis. ir manes sestadieni laukia iui bigsmile.gif ir man sia nakti reiks susileist pregnyl. ar labai skauda?
Atsakyti