Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 16:55)
nu tada isviso nereikia kistis i gamtos reikalus ir daryti IUi ir stimuliuoti O. Nes tada, tipo, nelemta pastoti... Nu, Drovute, nesitikejau is taves tokio pesimizmo.

o ka tada daryti toms, pas kurias O nevyksta.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 16:44)
Tai jeigu tu nori natur IUI, ko tau laukti kito ciklo? Niekas netrukdo tau 7DPO priduoti hormonus, o IUI gali naturaliame cikle pasidaryti. Nu kada cia - ryt-poryt?

o jei progesterono trūkumas ir pradėti gerti dufą 7DPO, t.y. po rezultatų sužinojimo, bus per vėlai.. o jei prolaktinas pakilęs, kuris, kaip tu sakai, irgi labai trukdo.. išeis pinigai į balą mastau.gif
Atsakyti
sveikos merginos. mes ir ruosemes IUI, jau buvo supirkti vaistai, mums pasake kad naturaliai pastoti jokiu sansu ir ka jus galvojat mums jau septinta savaite, visgi stebuklu buna. bet pas mane liko vaistukai clostilbegyt 5tabl galiojimas iki 2012m 10men atiduodu uz 30lt. jei kam reikia rasykit i AZ. gonalio nebeturiu, uz ji man siandien klinikoj grazino pinigus. sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 09:40)
*Tai as taip suprantu, kad kai daro IUI jau ovuliavusiai - tai jokio tolko is to.

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 16:44)

**O kai jau plises tai nebeapsimoka IUI daryti. Nebespeja chebra pas kiausialaste i svecius.

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 16:53)
***Ir nedaryti IUI, jeigu O jau ivykusi. Tokia butu mano nuomone.

Nu nesuprantu as kodel tu pastoviai ta pati kartoji? doh.gif milijonini karta rasau, kad mano sekmingas IUI per kuri apsivaisino dvi kiausialastes, buvo daromas jau po O visi foliai buvo plyse, buvo pilna skyscio ir pagal pojucius O man vyko is vakaro, prisesti negalejau kaip viska skaudejo. Tai pagal tavo teorija arba man gydytoja melavo, kad O jau ivyko arba as esu isimtis is tavo simtaprocentines teorijos? blink.gif Ir tikrai ne viena rase, kad IUI daryta po O ir ji pavyko. Vienoms pavyksta pries O kitoms po O, tik laikas aplink ta ivyki yra svarbus, kad butu neperanksti padaryta ir nepervelai umn.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 16:57)
o ka tada daryti toms, pas kurias O nevyksta....  doh.gif
vat vat, ir as apie tai.. tipo - nelemta. chiernia, atsiprasant tas "lemta-nelemta". reikia - reiskia bus. ir mes tai gamtai padesime clostais, gonaliais ir tamoxifenais.

QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 16:57)
o jei progesterono trūkumas ir pradėti gerti dufą 7DPO, t.y. po rezultatų sužinojimo, bus per vėlai.. o jei prolaktinas pakilęs, kuris, kaip tu sakai, irgi labai trukdo.. išeis pinigai į balą mastau.gif
bet keista, man visa laika liepia hormonus priduoti ne veliau kaip 4cd.

QUOTE(pupa7 @ 2011 09 29, 17:21)
sveikos merginos. mes ir ruosemes IUI, jau buvo supirkti vaistai, mums pasake kad naturaliai pastoti jokiu sansu ir ka jus galvojat mums jau septinta savaite, visgi stebuklu buna.
blink.gif ogo! Sveikinimai 4u.gif O kodel turejote netureti sansu?

QUOTE(REVO @ 2011 09 29, 17:46)
Nu nesuprantu as kodel tu pastoviai ta pati kartoji? doh.gif milijonini karta rasau, kad mano sekmingas IUI per kuri apsivaisino dvi kiausialastes, buvo daromas jau po O visi foliai buvo plyse, buvo pilna skyscio ir pagal pojucius O man vyko is vakaro, prisesti negalejau kaip viska skaudejo. Tai pagal tavo teorija arba man gydytoja melavo, kad O jau ivyko arba as esu isimtis is tavo simtaprocentines teorijos? blink.gif Ir tikrai ne viena rase, kad IUI daryta po O ir ji pavyko. Vienoms pavyksta pries O kitoms po O, tik laikas aplink ta ivyki yra svarbus, kad butu neperanksti padaryta ir nepervelai umn.gif
ne as. o alia mokslas. pries keleta puslapiu yra nuoroda. ir tai ne mano teorija. pagal mano teorija ir per menesines pastoti galima. ir kabant zemyn galva. ir aliaskoje ir su padidejusiu prolaktinu, o mergelei Marijai net spermos nereikejo. tai butu mano teorija. bet mosklas su manimi nesutinka. be to, ten straipsnyje parasyta "geriausiai" kai O vyksta arba tuoj vyks. Tai reiskia yra dar ir blogiausiai - kai O pasibaige ir liko paskutiniai jos procesai. Tai kad... Nevarykite manes i medi, prasau.
Kaip jautiesi? I rubus nebetelpi jau? Ko skrandis reikalauja? Sokolado ar agurku?
Atsakyti
Labutės, mergaitės 4u.gif
Šiandien pasidariau NT, kaaaip gražu, norėjau tai pamatyti biggrin.gif lotuliukas.gif Ovitrelis tikrai stiprus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 15:30)
Šiandien pasidariau NT, kaaaip gražu, norėjau tai pamatyti biggrin.gif  lotuliukas.gif Ovitrelis tikrai stiprus biggrin.gif

Labas 4u.gif
Ale pasirodo yra ir uz mane nekantresniu thumbup.gif , as velniu gavau tai pataupiau testukus, siandien kazkaip ramiau , vakar tai baisiai rankos nieztejo ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 29, 18:34)
Labas  4u.gif
Ale pasirodo yra ir uz mane nekantresniu  thumbup.gif , as velniu gavau tai pataupiau testukus, siandien kazkaip ramiau , vakar tai baisiai rankos nieztejo  ax.gif  drinks_cheers.gif

Ne, ne, aš norėjau pažiūrėti kaip iš po Ovitrelio atrodo biggrin.gif aš netikrinau čia savo nėštumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 15:44)
Ne, ne, aš norėjau pažiūrėti kaip iš po Ovitrelio atrodo biggrin.gif  aš netikrinau čia savo nėštumo schmoll.gif

o tai kiek laiko tas ovitrelio poveikis buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 29, 18:49)
o tai kiek laiko tas ovitrelio poveikis buna?  g.gif

Man jau 10 dpi nerodė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 27, 19:09)
gaudau virusiuka smile.gif  sveikinu  ir labai dziaugiuosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
O kaip pavyko pastoti natur ar po IUI?

buvo dvi iui viena is ju dviguba ir nieko, visai nesitikedami pastojom naturaliai blush2.gif
kaip jau sakiau, tikekite stebuklais! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 18:30)
Šiandien pasidariau NT, kaaaip gražu, norėjau tai pamatyti biggrin.gif  lotuliukas.gif Ovitrelis tikrai stiprus biggrin.gif

kelinta tavo DPI? biggrin.gif

QUOTE(Puk @ 2011 09 29, 18:52)
Man jau 10 dpi nerodė schmoll.gif
Man rode maziuuuuukaaaaa vos vos imatoma antra. Nors mano atveju nebesuprasi kas tas buvo - ar pabeges kleckas ar Ovitrelis.

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 29, 18:57)
buvo dvi iui viena is ju dviguba ir nieko, visai nesitikedami pastojom naturaliai  blush2.gif
kaip jau sakiau, tikekite stebuklais! smile.gif

dviguba tai kokia? zinau, kad jau rasei, bet uzmusk - nepamenu...

Tiesa, del dvigubos IUI... As sugalvojau genialu varianta. Reikia daryti IUI kokia 12 cd ir po to ta diena, kuria mediciniskai gydytoja darytu. Tada 100% imanoma pataikyti, manau. Pagal kaina neturetu buti brangiai visos sumos fone. Kur 100, kur 1500 - jau nebedidelis skirtumas. Reikes paklausti S. jeigu as ten, aisku, eisiu dar.
Atsakyti