QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 16:57)
o ka tada daryti toms, pas kurias O nevyksta....
vat vat, ir as apie tai.. tipo - nelemta. chiernia, atsiprasant tas "lemta-nelemta". reikia - reiskia bus. ir mes tai gamtai padesime clostais, gonaliais ir tamoxifenais.
QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 16:57)
o jei progesterono trūkumas ir pradėti gerti dufą 7DPO, t.y. po rezultatų sužinojimo, bus per vėlai.. o jei prolaktinas pakilęs, kuris, kaip tu sakai, irgi labai trukdo.. išeis pinigai į balą
bet keista, man visa laika liepia hormonus priduoti ne veliau kaip 4cd.
QUOTE(pupa7 @ 2011 09 29, 17:21)
sveikos merginos. mes ir ruosemes IUI, jau buvo supirkti vaistai, mums pasake kad naturaliai pastoti jokiu sansu ir ka jus galvojat mums jau septinta savaite, visgi stebuklu buna.
ogo! Sveikinimai
O kodel turejote netureti sansu?
QUOTE(REVO @ 2011 09 29, 17:46)
Nu nesuprantu as kodel tu pastoviai ta pati kartoji?
milijonini karta rasau, kad mano sekmingas IUI per kuri apsivaisino dvi kiausialastes, buvo daromas
jau po O visi foliai buvo plyse, buvo pilna skyscio ir pagal pojucius O man vyko is vakaro, prisesti negalejau kaip viska skaudejo. Tai pagal tavo teorija arba man gydytoja melavo, kad O jau ivyko arba as esu isimtis is tavo simtaprocentines teorijos?
Ir tikrai ne viena rase, kad IUI daryta po O ir ji pavyko. Vienoms pavyksta pries O kitoms po O, tik laikas aplink ta ivyki yra svarbus, kad butu neperanksti padaryta ir nepervelai
ne as. o alia mokslas. pries keleta puslapiu yra nuoroda. ir tai ne mano teorija. pagal mano teorija ir per menesines pastoti galima. ir kabant zemyn galva. ir aliaskoje ir su padidejusiu prolaktinu, o mergelei Marijai net spermos nereikejo. tai butu mano teorija. bet mosklas su manimi nesutinka. be to, ten straipsnyje parasyta "geriausiai" kai O vyksta arba tuoj vyks. Tai reiskia yra dar ir blogiausiai - kai O pasibaige ir liko paskutiniai jos procesai. Tai kad... Nevarykite manes i medi, prasau.
Kaip jautiesi? I rubus nebetelpi jau? Ko skrandis reikalauja? Sokolado ar agurku?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.