Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

skaičiau skaičiau, galvojau galvojau... reiks išbandyti IUI g.gif gal pas mane kaklelis koks super duper uždaras mastau.gif arba spermiukai nesutirštėję išbėga, kai praustis einu..
gal paimt ir prasisukt kitą ciklą natūr su IUI, jei šio ciklo 7DPO hormonai bus tvarkoj g.gif a galima taip ant smūgio?
mlin, taip noris, kad greičiau mmm prasidėtų, o aš dar net O nesulaukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 15:39)
aš pirkau prieš porą mėnesių be recepto smile.gif akropolio eurovaistinėj

kaune? as pries kazkiek metu kai pirkausi tai recepto nepaprase, o po to kiek kartu pirkausi visada prase. Gal ziurint pas kokia pardaveja uztaikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 16:22)
kaune? as pries kazkiek metu kai pirkausi tai recepto nepaprase, o po to kiek kartu pirkausi visada prase. Gal ziurint pas kokia pardaveja uztaikai  g.gif

galima tiesiog su senu receptu nueiti ir pasakyti kad pritrūko , ir duos, o šeip eurovaistyneje duoda be recepto
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 15:41)
man dare po 37h. nes norejo kad bent vienas butu sproges. Bet nebuvo sproges sad.gif
Manau kita iui dar veliau nukels.
sako po sprogtuku ov ivyksta po 24-36h. bet pasitaiko ir po 48-72h. as jauciu pastarasis variantas sad.gif

mat kaip, o man labai anksti ovuliuoja, dabar kai darem iui buvo praeje 31 su puse valandos po sprogtuku suleidimo ir folis jau buvo ovuliaves, ir anksciau kiek stimuliuodavaus tai visada itariau kad man daug anksciau ovuliuoja pagal mano stebejimus ir pojucius, tai uztat ir dabar si kart surizikavau ir sprogtukus susileidau veliau nei kad man liepe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 29 rugsėjo 2011 - 15:26
QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 16:22)

ne, aš iš Vilniaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 16:26)
ne, aš iš Vilniaus smile.gif

aisku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 09:40)
Stai atsakymas i musu visu amzina klausima:

Taigi, geriausias laikotarpis apvaisinimui įvykti yra subrendusio folikulo plyšimo metas, šitaip išsilaisvinant kiaušialąstei, o taip pat 2–3 dienos prieš ovuliaciją.

Tai as taip suprantu, kad kai daro IUI jau ovuliavusiai - tai jokio tolko is to.

tai tada isvada tokia, kad kai pries iui patikrina su echo, jei pamato kad folis ovuliaves tai tada turetu nedaryti iui. Na o jei foliu daugiau nei vienas tada kad bent vienas dar nebutu ovuliaves, tad galima daryti iui.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 16:20)
skaičiau skaičiau, galvojau galvojau... reiks išbandyti IUI g.gif gal pas mane kaklelis koks super duper uždaras mastau.gif arba spermiukai nesutirštėję išbėga, kai praustis einu..
gal paimt ir prasisukt kitą ciklą natūr su IUI, jei šio ciklo 7DPO hormonai bus tvarkoj g.gif a galima taip ant smūgio?
mlin, taip noris, kad greičiau mmm prasidėtų, o aš dar net O nesulaukiau doh.gif

Tai jeigu tu nori natur IUI, ko tau laukti kito ciklo? Niekas netrukdo tau 7DPO priduoti hormonus, o IUI gali naturaliame cikle pasidaryti. Nu kada cia - ryt-poryt? Man pirmas IUI buvo natur, as atejau siaip i apziura ir konsultacijai del IUI 13cd, tai pamate viena grazu foli, kuris norejo plisti, tai kita diena man IUI ir atliko. I O pataike, taciau vyras nesublizgejo rezultatais, vietoj laukiamu 18mln tegavome 2. Aisku, jokio tolko is to IUI nebuvo. Taciau vienintele priezastis, del kurios nepavyko - prastas vyro turtas. Na, teoriskai.

QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 16:30)
tai tada isvada tokia, kad kai pries iui patikrina su echo, jei pamato kad folis ovuliaves tai tada turetu nedaryti iui. Na o jei foliu daugiau nei vienas tada kad bent vienas dar nebutu ovuliaves, tad galima daryti iui.
As taip suprantu, kad yra tik 2 teigiami rodikliai:
1. Kai folis yra plisimo stadijoje;
2. Kai foliai dar neplise, bet jau cia pat plis, kai nebelygus, o tokie issikreipe.

O kai jau plises tai nebeapsimoka IUI daryti. Nebespeja chebra pas kiausialaste i svecius.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 16:44)
2. Kai foliai dar neplise, bet jau cia pat plis, kai nebelygus, o tokie issikreipe.

O kai jau plises tai nebeapsimoka IUI daryti. Nebespeja chebra pas kiausialaste i svecius.

ir as lygiai tos pacios nuomones. Nu kai man pries iui paziurejo per echo tai pasake kad ov jau ivykusi, parode toki juoda blyna sako cia geltonkunis (maciau toks kaip folis issikreipes toj vietoj kur buvo grazus uzauges).
Ir kaip taip uztaikyt tada kada reikia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 17:44)

As dvi pirmas IUI turejau su jau ovuliavusiais foliais, bet jie ovuliavo man vaziuojant darytis IUI, o trecia turejau kada dar nebuvo ovuliave ir visi trys deje nesekmingi verysad.gif , manau, kad jei lempta pastoti, tai nesvarbu kokioje stadijoje bus tas IUI daromas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 16:50)
ir as lygiai tos pacios nuomones. Nu kai man pries iui paziurejo per echo tai pasake kad ov jau ivykusi, parode toki juoda blyna sako cia geltonkunis (maciau toks kaip folis issikreipes toj vietoj kur buvo grazus uzauges).
Ir kaip taip uztaikyt tada kada reikia...  verysad.gif

Elementariai galima uztaikyti. Tik gydytoja turetu atidziau stebeti paciente ir liepti ateiti ne 14cd, o kokia 10-12cd, nes nuo stimuliaciju viskas labiau auga. Ir nedaryti IUI, jeigu O jau ivykusi. Tokia butu mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 29, 16:51)
As dvi pirmas IUI turejau su jau ovuliavusiais foliais, bet jie ovuliavo man vaziuojant darytis IUI, o trecia turejau kada dar nebuvo ovuliave ir visi trys deje nesekmingi verysad.gif , manau, kad jei lempta pastoti, tai nesvarbu kokioje stadijoje bus tas IUI daromas wub.gif  4u.gif

paskaiciau apie iui sekmingas istorijas ten kur i klausimus atsakineja, tai susidariau vaizda, kad vistik daugiau pastoja merginu kurioms dar nebuvo ovuliave darant iui, bet yra ir jau su ovuliavusiais pastojusiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 29 rugsėjo 2011 - 15:56
QUOTE(Drovute @ 2011 09 29, 16:51)
manau, kad jei lempta pastoti, tai nesvarbu kokioje stadijoje bus tas IUI daromas wub.gif  4u.gif

nu tada isviso nereikia kistis i gamtos reikalus ir daryti IUi ir stimuliuoti O. Nes tada, tipo, nelemta pastoti... Nu, Drovute, nesitikejau is taves tokio pesimizmo.
Atsakyti