Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 15:56)
šiaip jau 9 metus lankausi pas Navickienę iš Centro poliklinikos, o dėl nevaisingumo ruošiuosi kreiptis į BAK pas O.K. smile.gif

Aisku. Galvojau gal kartais pasirinkai VK
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 16:00)
Aisku. Galvojau gal kartais pasirinkai VK

O kokia gydytoja VK nusiziurejai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 29, 16:08)
O kokia gydytoja VK nusiziurejai? wub.gif

As tai pas Meskauskiene vaikstau. Su pirmu pas ja pastojau per 1iui.
Na sis iui nesekmingas, bet tikrai negaliu kaltinti daktares. Sekanti iui vel pas ja darysiu

o tu pas ka? Vln?
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 16:14)
As tai pas Meskauskiene vaikstau. Su pirmu pas ja pastojau per 1iui.
Na sis iui nesekmingas, bet tikrai negaliu kaltinti daktares. Sekanti iui vel pas ja darysiu

o tu pas ka? Vln?

As i BAK'a pas Griciu vaikstau ax.gif pas Meskauskiene dariausi GN, bet man ji nelabai schmoll.gif , tada perejau pas Klima, dariausi LP ir 2 IUI, o dabar pas Griciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 29, 16:22)
As i BAK'a pas Griciu vaikstau ax.gif  pas Meskauskiene dariausi GN, bet man ji nelabai schmoll.gif , tada perejau pas Klima, dariausi LP ir 2 IUI, o dabar pas Griciu wub.gif

kaip sakoma. geriause daktare ta pas kuria pastojam biggrin.gif
nors vyras daznai paklausia ar as neoriu kur nors kirur pamegint. As kazkaip pripratus prie jos. + VK man arti prie namu. BAK toooli. butu nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 15:29)
VK man arti prie namu. BAK toooli. butu nepatogu.

o man atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 09:40)
Stai atsakymas i musu visu amzina klausima:

Taigi, geriausias laikotarpis apvaisinimui įvykti yra subrendusio folikulo plyšimo metas, šitaip išsilaisvinant kiaušialąstei, o taip pat 2–3 dienos prieš ovuliaciją.

Tai as taip suprantu, kad kai daro IUI jau ovuliavusiai - tai jokio tolko is to.

bet tai kodel tada IUI skiria daryti po 36 val nuo sprogtuku suleidimo, tada turetu skirti anksciau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 10:31)
dufastoną galima nusipirkti be recepto, taip kad dar nenuleisk rankų mirksiukas.gif

kiek as ji esu pirkusi, man nei karto nepardave be recepto.
Papildyta:
o tai jus mergytes kai darot IUI tai visada darot po 36 val nuo sprogtuku suleidimo?
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 15:38)
kiek as ji esu pirkusi, man nei karto nepardave be recepto.

aš pirkau prieš porą mėnesių be recepto smile.gif akropolio eurovaistinėj
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 29, 16:38)
o tai jus mergytes kai darot IUI tai visada darot po 36 val nuo sprogtuku suleidimo?

man dare po 37h. nes norejo kad bent vienas butu sproges. Bet nebuvo sproges sad.gif
Manau kita iui dar veliau nukels.
sako po sprogtuku ov ivyksta po 24-36h. bet pasitaiko ir po 48-72h. as jauciu pastarasis variantas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 14:51)
Cia kazkur buvo paminet, kad mergaite kuri berods jau gimdys ar pagimde dvynukus) vaiduokli pamate tik 18dpi. Lb butu idomu suzinot ka rode anksciau testai. kokius dare. Jos nikas kaip pamenu 2Lviename.

2Lviename vakar mergaite pagimde. Ji buvo dvynukais pastojusi, bet vienas pabego, o vienas liko. Tai Smilte dukrele pavadino smile.gif Ir ji tikrai pamate vaiduokli tik 18DPI. Taciau ji jau zinojo, kad nescia, kraujas anksciau parode, jai buvo 1500 miu/ml su kapeikom.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 29, 16:46)
2Lviename vakar mergaite pagimde. Ji buvo dvynukais pastojusi, bet vienas pabego, o vienas liko. Tai Smilte dukrele pavadino  smile.gif Ir ji tikrai pamate vaiduokli tik 18DPI. Taciau ji jau zinojo, kad nescia, kraujas anksciau parode, jai buvo 1500 miu/ml su kapeikom.

Labai dziugu uz ja smile.gif Naujas stebukliukas i pasauli atejo smile.gif

Bet kaip keista jei 1500miu/ml krujije. o testas nerodo. gal kokius prastus ar laaaaaaabai nejautrius daresi.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 15:50)
Labai dziugu uz ja smile.gif Naujas stebukliukas i pasauli atejo smile.gif

Bet kaip keista jei 1500miu/ml krujije. o testas nerodo. gal kokius prastus ar laaaaaaabai nejautrius daresi.

Nezinau net kokius ji dare smile.gif Ji irgi is musu skyrelio... Vajej, kiek as jau cia sedziu... kai kurios net jau pagimdziusios... unsure.gif
Atsakyti