Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 11:31)
dufastoną galima nusipirkti be recepto, taip kad dar nenuleisk rankų mirksiukas.gif

o atejus prasyti duphastono ir viskas. ar mojuoti senu receptu?
juk tai receptinis vaistas berods. Nesilauzo vaistinikes lb?
Bet as nematau prasmes gerti jo. Zirnio nera. Bet gal jis ten kokias cistas isvarineja jei jos yra. hmmmm
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 10:37)
o atejus prasyti duphastono ir viskas

aha smile.gif
šian kaip tik buvau pas savo ginę, ji išrašė dufastono 20 tab., kitas, sako, pati nusipirksi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 rugsėjo 2011 - 09:44
QUOTE(Brituska @ 2011 09 29, 09:25)
labas rytas mergaitės...
vakar buvau pas gine, ir sudarėm naują garfiką 3 IUI...
pas gine vakar padėjau 710 Lt, tai net išsižiojau  blink.gif (konsult130 Lt+vaistai gonal 450VV- 580 Lt).Kosminės kainos...
o dar laukia vienas apsilankymas+ ovitrelis, ir dar IUI...

Jo kainos tai nezmoniskos, as uz puregon,jei gerai parasiau pavadinima, sumokejau 455 lt. doh.gif doh.gif

QUOTE(spinde @ 2011 09 29, 10:59)

Siryt jau esu po 2 IUI. Buvom truputi sustresave, nes su spermos paemimu buvo problemu. Is pradziu maniau kad jau visai sakes, bet po kiek laiko isspaudem viena laseli.  blush2.gif  Gydytoja sake kaip is tokio mazo kiekio 15 mln. labai puiku.
Folis dar neovuliaves. Po truputi ciupineja, bet bijau kad nesproktu per velai. Ir vel visokiu baimiu smile.gif. Per pirma buvo per velai, per si gal per anksti. Na lauksim rezultatu.

Ramiu 2 savaiteli, lauksim II 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 11:20)
Man tai jau galima maisyti geltonu dazu kibireli.
Nuo 10dpi kazdiena dariau NT (sian 14dpi)
rezultatas vis tas pats (vienas bruksnys). Tai laukiu mmm. Noriu nebegert to duphastono. Bereikalo tik ryju. bet sake iki mmmm. na bet baigsis ir jei dar nebus mmm nebepirkisiu. juk net recepto nebeturiu galiojancio.

4u.gif o gal kraujuka nusileisk mirksiukas.gif tada jau tiksliai galesi negert vaistu arba is laimes sokineti 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 29, 11:53)
o gal kraujuka nusileisk mirksiukas.gif  tada jau tiksliai galesi negert vaistu arba is laimes sokineti 4u.gif

Man kazkaip kvailai ta krauja daryt. isleisiu tik 30-40lt ir vsio. juk net testas nerodo. o jis nuo 10miu rodytu. tai kraujas irgi maziau butu. Vadinasi rezultatas 0.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 12:02)
Man kazkaip kvailai ta krauja daryt. isleisiu tik 30-40lt ir vsio. juk net testas nerodo. o jis nuo 10miu rodytu. tai kraujas irgi maziau butu. Vadinasi rezultatas 0.

nenuleidziam nosies ir laukiam toliau 4u.gif
Atsakyti
o man rytoj turi parkeliaut mano memes taigi galesit ir mane geltoninti..nors...velnias,karta kai buvau pastojus dar menesi budama sirgau mm....tai reikskias jos ne rodiklis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 29 rugsėjo 2011 - 10:57
hmmmm Mano ciklas tai paprastai 34-36d
bet juk dabar stimuliuota buvau. tikiuos neusites taip ilgai. juk sian 14dpi ir 27 ciklo diena. negi galiu susirgt dar tik uz 7-9dienu? Kosmaras kazkoks butu
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 11:02)
hmmmm Mano ciklas tai paprastai 34-36d
bet juk dabar stimuliuota buvau. tikiuos neusites taip ilgai. juk sian 14dpi ir 27 ciklo diena. negi galiu susirgt dar tik uz 7-9dienu? Kosmaras kazkoks butu

labas smile.gif
mano ciklas 30-31 d. po 1 IUI mmm atėjo 14 DPI (27 c.d.), o po 2 IUI - 17 DPI (30 c.d.).
tai jau po 2 IUI buvau prisivaigusi, gal kazkas yra smile.gif nes testo nedariau, laukiau...bet ka tu, 30 c.d. pasileido smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brituska: 29 rugsėjo 2011 - 13:43
QUOTE(Brituska @ 2011 09 29, 15:41)
labas smile.gif
mano ciklas 30-31 d. po 1 IUI mmm atėjo 14 DPI (27 c.d.), o po 2 IUI - 17 DPI (30 c.d.).

Na tikiuosi maniskes nenusivilkins. Va susirgsiu eisiu vyno gert. Kas man belieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 13:44)
Na tikiuosi maniskes nenusivilkins. Va susirgsiu eisiu vyno gert. Kas man belieka biggrin.gif

linkiu, kad tu jų ir nebesulauktum, ir būtum nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 29, 11:43)
aha smile.gif
šian kaip tik buvau pas savo ginę, ji išrašė dufastono 20 tab., kitas, sako, pati nusipirksi

as matau tu is Vln. pas ka ir kur lankaisi? gal ir minejai, bet nebeatkapstau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brituska @ 2011 09 29, 15:46)
linkiu, kad tu jų ir nebesulauktum, ir būtum  nestuke.gif

ech, kad tavo zodziai dievui i ausi. Bet.... Cia kazkur buvo paminet, kad mergaite kuri berods jau gimdys ar pagimde dvynukus) vaiduokli pamate tik 18dpi. Lb butu idomu suzinot ka rode anksciau testai. kokius dare. Jos nikas kaip pamenu 2Lviename.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 14:51)
as matau tu is Vln. pas ka ir kur lankaisi? gal ir minejai, bet nebeatkapstau smile.gif

šiaip jau 9 metus lankausi pas Navickienę iš Centro poliklinikos, o dėl nevaisingumo ruošiuosi kreiptis į BAK pas O.K. smile.gif
Atsakyti