Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 21, 19:33)
o kaip suprasti, kad dėl tepliojimų nedaro IUI, čia prieš procedūrą tepliojo?

Pas mane po mmm praėjus ~savaitei (kartais daugiau, kartais mažiau) arba ~nuo vidurio ciklo kai prasideda tepliojimai tai ir tęsiasi iki kitų mmm doh.gif verysad.gif Patys tepliojimai procedūrai gal ir netrukdo bet gal procedūros sėkmei trukdytų priežastys dėl ko teplioja g.gif Po histeroskopijos tikėjomės kad neteplios ir planavom IUI
Atsakyti
Maidenana,vis dar vaiduokliauji? biggrin.gif mm vis dar ner,dar leisi krauja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 20:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ryt ryte nebent jei memes neatsiras tada padarysiu NT  ax.gif , o dabar laukiam gal Leja mums gera naujiena pranes mirksiukas.gif

Nu ziurek neapgauk biggrin.gif As rytoj dirbsiu kaip arklys, grisiu nakti, bet vis tiek nepatingesiu isijungti kompo tavo nestuke.gif pasidziaugti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 21, 20:54)
Pas mane po mmm praėjus ~savaitei (kartais daugiau, kartais mažiau) arba ~nuo vidurio ciklo kai prasideda tepliojimai tai ir tęsiasi iki kitų mmm  doh.gif   verysad.gif  Patys tepliojimai procedūrai gal ir netrukdo bet gal procedūros sėkmei trukdytų priežastys dėl ko teplioja  g.gif Po histeroskopijos tikėjomės kad neteplios ir planavom IUI
Man lygiai taip pat buvo su polipu. Priedo, jis toks zaraza, kad ji galima pamatyri tik kokia 4-5 cd. Man S jo taip ir nepamate, bet dare histero, tai kaip tik tada ir rado ji grazu mano polipuka. Palaidojome ji visiems laikams...

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 21, 20:58)
Maidenana,vis dar vaiduokliauji? biggrin.gif mm vis dar ner,dar leisi krauja? smile.gif

Vaiduokliauju. Mmm dar nera, maudzia pilva ir skauda nugaros apacia kaip ir skaudejo. Krutine skauda jau maziau (gal.. o gal jau pripratau tiesiog), atsirado venos. S liepe pakartotinai priduoti krauja penktadieni, jeigu mmm neateis. Jeigu ateis - tai pas ja valso tempu.

Zodziu, as cia deliojau-deliojau ir sudeliojau sekanciai.
08.31 buvo mano naturinio folio bei kazkokio staigiai uzaugusio O ir saziningai atlikome ND.
09.02 - IUI - cia savaime aisku. 3 foliai viso, du plise, vienas ka tik ka tik.. buvo skyscio, bet labai mazai.
09.03 - ND.
09.04 - ND.
Gaunasi, kad jeigu 09.03-09.04 ivyko TAI, tada galbut normalu tureti implantacija apie 09.15, kraujo lasa 09.16 (ar lasa iskarto kai implantuojasi?) ir Hcg 09.19 - 8,9 miu/ml. - tai butu pozityvumo pamastymas.
Realybe gi, visai kitokia. Net jeigu imti 09.04 kaip "susitikimo" momenta ir toliau vadovautis normaliais skaiciavimais ne is svaiciojimo operos, gauname, kad 09.19 as turiu tureti minimum 50 miu/ml. Minimum. Kad butu nors kiek vilties.
Tai vat. Taip vat ir yra, todel mano vaiduokliai yra issivalancio gonadotropino likuciai ir as tuejau biochemini nestuma, o ne normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 21 rugsėjo 2011 - 20:20
QUOTE(REVO @ 2011 09 21, 18:52)
AAAAAAPCYYYYYYYY ANT JUSU VISU: 2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif
Siu namu akcija: visoms po dvynukus thumbup.gif
Ruduo vis dar derliaus metas, todel susikimbam uz ranku ir visos i nestukiu skyreli nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Ir aš čia biggrin.gif gaudau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursule_Elena: 21 rugsėjo 2011 - 20:10
po tavo Maidenana istorijos su NT jei nebus zirniuko,tai as tadum jokias testais nebetikiu schmoll.gif koks tikslas tada man ji kita savaite bus daryt,jei net du bruksniai nieko nebereiskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 21, 20:46)
I Kanarus  bigsmile.gif Pagaliau galesim sau leisti nuo visko visko pailseti, nes kitaip jau tikrai stogas nuciuos  doh.gif

Bet tik pries isvaziuojant mus savo II ikelk wink.gif Nepalik nezinioj ir nesidziaug viena smile.gif

QUOTE(REVO @ 2011 09 21, 20:52)
AAAAAAPCYYYYYYYY ANT JUSU VISU

Kvepuoju pilnais plauciais smile.gif Jau apsikreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 21, 20:06)
Man lygiai taip pat buvo su polipu. Priedo, jis toks zaraza, kad ji galima pamatyri tik kokia 4-5 cd. Man S jo taip ir nepamate, bet dare histero, tai kaip tik tada ir rado ji grazu mano polipuka. Palaidojome ji visiems laikams...

Ir po histero nebeteplioja?
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 21, 21:16)
Bet tik pries isvaziuojant mus savo II ikelk wink.gif Nepalik nezinioj ir nesidziaug viena smile.gif

Tai kad matyt nespesiu, savo IUI rezultatus suzinosiu kur nors pakeliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 21, 22:02)
Nu ziurek neapgauk  biggrin.gif  As rytoj dirbsiu kaip arklys, grisiu nakti, bet vis tiek nepatingesiu isijungti kompo tavo nestuke.gif pasidziaugti  ax.gif

Ok mirksiukas.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 21, 22:08)
po tavo Maidenana istorijos su NT jei nebus zirniuko,tai as tadum jokias testais nebetikiu schmoll.gif koks tikslas tada man ji kita savaite bus daryt,jei net du bruksniai nieko nebereiskia g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man po pirmo IUI visi testai rode II (vaiduoklevo), bet visi buvo brokuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 21, 21:08)

Nu matai kaip... Net II nebereiskia. Zodziu, ziuresiu, cia jau su chromosomom. Arba persidozavusi folines rugsties, o del jos krenta vitaminas B6 ir B12, kas salygoja ankstyvus persileidimus... Nu, ziuresim.

QUOTE(maika @ 2011 09 21, 21:16)
Ir po histero nebeteplioja?

Ne-a. Net natur pastojau sekanti cikla. Tik vel kaip vat dabar, uzkibo ir tuo ir baigesi. Bet si karta ilgiau issilaike. Praeita memes pramuse ant 3 dienos po pavelavimo, o si dar nepramuse, bet jau savaite veluoja.
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 21:22)
Ok  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man po pirmo IUI visi testai rode II (vaiduoklevo), bet visi buvo brokuoti verysad.gif
Matai, man del broko abejoniu nekilo, nes buvo ir is testukai.lt, ir easytest, ir viola, ir comfort, ir bitute, ir dbest... zodziu - visi iki vieno vaidokliavo. Bet pasirodo, kad cia as brokuota, o ne testai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 21 rugsėjo 2011 - 20:27
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 20:22)
Ok  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man po pirmo IUI visi testai rode II (vaiduoklevo), bet visi buvo brokuoti verysad.gif

va aš tų NT irgi nemėgstu... schmoll.gif

dar noriu paklausti, ar nėra atskiros temos, kur apie pojūčius po IUI kalbama, įdomu ar panašūs būna pojūčiai tų, kurioms pavyksta IUI...
Atsakyti