QUOTE(maika @ 2011 09 21, 20:54)
Pas mane po mmm praėjus ~savaitei (kartais daugiau, kartais mažiau) arba ~nuo vidurio ciklo kai prasideda tepliojimai tai ir tęsiasi iki kitų mmm
Patys tepliojimai procedūrai gal ir netrukdo bet gal procedūros sėkmei trukdytų priežastys dėl ko teplioja
Po histeroskopijos tikėjomės kad neteplios ir planavom IUI
Man lygiai taip pat buvo su polipu. Priedo, jis toks zaraza, kad ji galima pamatyri tik kokia 4-5 cd. Man S jo taip ir nepamate, bet dare histero, tai kaip tik tada ir rado ji grazu mano polipuka. Palaidojome ji visiems laikams...
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 21, 20:58)
Maidenana,vis dar vaiduokliauji?
mm vis dar ner,dar leisi krauja?
Vaiduokliauju. Mmm dar nera, maudzia pilva ir skauda nugaros apacia kaip ir skaudejo. Krutine skauda jau maziau (gal.. o gal jau pripratau tiesiog), atsirado venos. S liepe pakartotinai priduoti krauja penktadieni, jeigu mmm neateis. Jeigu ateis - tai pas ja valso tempu.
Zodziu, as cia deliojau-deliojau ir sudeliojau sekanciai.
08.31 buvo mano naturinio folio bei kazkokio staigiai uzaugusio O ir saziningai atlikome ND.
09.02 - IUI - cia savaime aisku. 3 foliai viso, du plise, vienas ka tik ka tik.. buvo skyscio, bet labai mazai.
09.03 - ND.
09.04 - ND.
Gaunasi, kad jeigu 09.03-09.04 ivyko TAI, tada galbut normalu tureti implantacija apie 09.15, kraujo lasa 09.16 (ar lasa iskarto kai implantuojasi?) ir Hcg 09.19 - 8,9 miu/ml. - tai butu pozityvumo pamastymas.
Realybe gi, visai kitokia. Net jeigu imti 09.04 kaip "susitikimo" momenta ir toliau vadovautis normaliais skaiciavimais ne is svaiciojimo operos, gauname, kad 09.19 as turiu tureti minimum 50 miu/ml. Minimum. Kad butu nors kiek vilties.
Tai vat. Taip vat ir yra, todel mano vaiduokliai yra issivalancio gonadotropino likuciai ir as tuejau biochemini nestuma, o ne normalu.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.