Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 22:36)
o tai kam tiek daug? kiek pas tave PRL?

Gėriau po 1 tabletę ir PRL jau buvo susinormalizavęs, bet tada atrado dar galaktorėją, todėl padidino dozę
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 28, 21:53)
Taip buvau smile.gif Tai tu man nusisypsojai kai isejau is kabineto?

matyt, tokia ryža su juodu sarafanu buvau tongue.gif
Maidenana, darom stavkes, ką iš mūsų mate lotuliukas.gif , tik čia buvo ne rugsėjo 23, o šį antradienį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 29 rugsėjo 2011 - 07:15
QUOTE(Puk @ 2011 09 28, 22:20)
Spermiukams reikalingas ovuliacinis skystis, kuris juos paruošia per 7 val. kiaušinėlio apvaisinimui, kažkokia tai cheminė reakcija, skaičiau rolleyes.gif  Va čia radau:
http://webcache.goog...r...p;ct=clnk

aciu uz info smile.gif issamiai cia ir aiskiai aprasyta, bet kiek esu skaiciusi tai visur skirtingai raso g.gif
Atsakyti
labas rytas mergaitės...
vakar buvau pas gine, ir sudarėm naują garfiką 3 IUI...
pas gine vakar padėjau 710 Lt, tai net išsižiojau blink.gif (konsult130 Lt+vaistai gonal 450VV- 580 Lt).Kosminės kainos...
o dar laukia vienas apsilankymas+ ovitrelis, ir dar IUI...
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 28, 22:20)
Spermiukams reikalingas ovuliacinis skystis, kuris juos paruošia per 7 val. kiaušinėlio apvaisinimui, kažkokia tai cheminė reakcija, skaičiau rolleyes.gif  Va čia radau:
http://webcache.goog...r...p;ct=clnk

man užkliuvo - Moters apvaisinimas... Kitų gyvūnų apvaisinimas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 29, 08:25)
labas rytas mergaitės...
vakar buvau pas gine, ir sudarėm naują garfiką 3 IUI...
pas gine vakar padėjau 710 Lt, tai net išsižiojau  blink.gif (konsult130 Lt+vaistai gonal 450VV- 580 Lt).Kosminės kainos...
o dar laukia vienas apsilankymas+ ovitrelis, ir dar IUI...

Tai gonalis vieni brangiausiu vaistu - aisku, kad brangiai. Bet 580 uz gonali dar popigiai prassukai, visur po 700-800... unsure.gif
Papildyta:
Stai atsakymas i musu visu amzina klausima:

Taigi, geriausias laikotarpis apvaisinimui įvykti yra subrendusio folikulo plyšimo metas, šitaip išsilaisvinant kiaušialąstei, o taip pat 2–3 dienos prieš ovuliaciją.

Tai as taip suprantu, kad kai daro IUI jau ovuliavusiai - tai jokio tolko is to.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 29, 08:12)
matyt, tokia ryža su juodu sarafanu buvau  tongue.gif
Maidenana, darom stavkes, ką iš mūsų mate  lotuliukas.gif  , tik čia buvo ne rugsėjo 23, o šį antradienį  biggrin.gif

Labas. Na ryzos lygtai nesutikau, nors ir buvau apie 20 valanda smile.gif Tai buvo antradieni. O praeita penktadieni as buvau apie 19 valanda ir buvau su sarafanu, nors turiu ir sviesias kelnes smile.gif 23 diena tikrai buvau ne as Maidenana. As esu sviesiaplauke, bet ne liekna. Pakankamai apkuni blush2.gif

Siryt jau esu po 2 IUI. Buvom truputi sustresave, nes su spermos paemimu buvo problemu. Is pradziu maniau kad jau visai sakes, bet po kiek laiko isspaudem viena laseli. blush2.gif Gydytoja sake kaip is tokio mazo kiekio 15 mln. labai puiku.
Folis dar neovuliaves. Po truputi ciupineja, bet bijau kad nesproktu per velai. Ir vel visokiu baimiu smile.gif. Per pirma buvo per velai, per si gal per anksti. Na lauksim rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 29, 09:59)
Per pirma buvo per velai, per si gal per anksti. Na lauksim rezultatu.

viskas bus gerai smile.gif laikom kūmsčius user posted image
Atsakyti
Labas. Na ryzos lygtai nesutikau, nors ir buvau apie 20 valanda smile.gif Tai buvo antradieni. O praeita penktadieni as buvau apie 19 valanda ir buvau su sarafanu, nors turiu ir sviesias kelnes smile.gif 23 diena tikrai buvau ne as Maidenana. As esu sviesiaplauke, bet ne liekna. Pakankamai apkuni  blush2.gif

nea, tada ne aš biggrin.gif , dabar ramiu tau 2 savaičiu su nuostabia pabaiga

o kur mūsų mergytės- uogytes indreT ir jurmarta ??? g.gif ar ne laikas jau NT gadinti
Atsakyti
Labas. Na ryzos lygtai nesutikau, nors ir buvau apie 20 valanda smile.gif Tai buvo antradieni. O praeita penktadieni as buvau apie 19 valanda ir buvau su sarafanu, nors turiu ir sviesias kelnes smile.gif 23 diena tikrai buvau ne as Maidenana. As esu sviesiaplauke, bet ne liekna. Pakankamai apkuni  blush2.gif

Siryt jau esu po 2 IUI. Buvom truputi sustresave, nes su spermos paemimu buvo problemu. Is pradziu maniau kad jau visai sakes, bet po kiek laiko isspaudem viena laseli.  blush2.gif  Gydytoja sake kaip is tokio mazo kiekio 15 mln. labai puiku.
Folis dar neovuliaves. Po truputi ciupineja, bet bijau kad nesproktu per velai. Ir vel visokiu baimiu smile.gif. Per pirma buvo per velai, per si gal per anksti. Na lauksim rezultatu.

thumbup.gif laukiam dvi savaitėles ir aišku II

Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 29, 11:09)
o kur mūsų mergytės- uogytes indreT ir jurmarta ???  g.gif  ar ne laikas jau NT gadinti

Man tai jau galima maisyti geltonu dazu kibireli.
Nuo 10dpi kazdiena dariau NT (sian 14dpi)
rezultatas vis tas pats (vienas bruksnys). Tai laukiu mmm. Noriu nebegert to duphastono. Bereikalo tik ryju. bet sake iki mmmm. na bet baigsis ir jei dar nebus mmm nebepirkisiu. juk net recepto nebeturiu galiojancio.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 29, 10:20)
juk net recepto nebeturiu galiojancio.

dufastoną galima nusipirkti be recepto, taip kad dar nenuleisk rankų mirksiukas.gif
Atsakyti