QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 16:15)
as nezinau. suzinojau bloga naujiena pries valanda, tai nezinia dabar.
taip, nes spermatozoidai 48-72 val gyvena, tai gaunasi grubiai 2 paros iki folio plisimo ir 2 paros po. Kol tas kiausinelis issilups, kol dariedes iki gimdos, kol spermiukai prasiskverbs. Tai ir gauni 3 dienas vidutiniskai. Kiausinelis gyvena trumpiau nei spermatozioidai.
o perplauti spermiukai (nu kai paruosia juos pries IUI) kiek valandu isgyvena? kazkur skaiciau kad tik iki 8 val? ar gali taip buti? ir dar pagalvojau, kazint per kiek laiko jie pasiekia kiausineli kai juos suleidzia i gimda?
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2011 09 28, 18:02)
Labas, mergaitės
Kiaušinėlis gyvybingas išlieka 12-24 val. Tačiau spermatozoidai patekę į gimdą dar turi 7 val. ruoštis apvaisinimui, taigi reikia skaičiuoti
geriausia pataikyti ant pačios O.\
Mano pirma IUI buvo po O apie 14 val. nepavyko.
turėjau du folius ir abu buvo ovuliavę. Šįkar vienas ovuliavo maždaug prieš 12 val, nuvažiavau procedūrai su stipriais ovuliaciniais skausmais, tai tuomet vyko kito ovuliacija ir dar vakar vakare jutau trečio ovuliavimą. Tai kai turi daugiau folių yra didesnė tikimybė pataikyti laike
Maidenana, kas dar nutiko
Papildyta:
Tu pas S
kaip stimuliavo
Papildyta:
tikrai ne kartu, nes aš laaabai nekantri
garantuotai jau gadinsiu 10 DPI
Pas mane 14 dpo būna. O mano BT parašiuke, taip pat seku
labuka
kaip suprast kad spermiukai turi ruostis 7 valandas apvaisinimui?
Gaila kad as nejauciu O, tai tada konkreciau zinociau kada ji buvo.. kazkaip daug vilciu nededu..
Nu mes dar sekmadieni ryte ND atlikom tai siek tiek padidina sansus
Zinok as irgi nepasizymiu didele kantrybe
mano kantrybe priklauso nuo BT rezultatu
jei ji pakils auksciau nei iprasta antroj fazej, tada oi kaip nebus kantrybes
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 18:03)
Aciu merginos uz palaikyma. Tiesiog gyvenimiskos aplinkybes labai ziauriai susikloste, net ne piniguose esme, tai zodziu.. Ziuresiu kaip cia viskas bus..
nezinau kas tau nutiko, bet labai uzjauciu
sekmes mazut