Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(kokyte @ 2011 09 28, 19:03)
man tik sestadieni 1 IUI buvo  doh.gif dar tik 4 dienos praejo  biggrin.gif  ax.gif , nelabai susigaudau kaip cia tas DPI skaiciuoti  blush2.gif

DPI pradedi skaičiuoti nuo sekančios dienos po IUI. Anksčiau 10 dpi negadink, nes gali ir apsigauti dėl Ovitrelio, taigi laikyk testukus dar gerai paslėpusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 28, 19:07)
Kas kiek laiko tikriniesi prolaktiną?

tikrinau 2 ciklus is eiles, po to vienas ciklas pertrauka (IUI) ir vat spalio menesio cikla vel eisiu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 18:26)
tikrinau 2 ciklus is eiles, po to vienas ciklas pertrauka (IUI) ir vat spalio menesio cikla vel eisiu.

pas tave prolaktino vienetai matyt kitokie, nes pas mane normos ribos yra ~100-500. O tai kodėl nedidina bromkriptino dozės?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 15:15)
as nezinau. suzinojau bloga naujiena pries valanda, tai nezinia dabar.
taip, nes spermatozoidai 48-72 val gyvena, tai gaunasi grubiai 2 paros iki folio plisimo ir 2 paros po. Kol tas kiausinelis issilups, kol dariedes iki gimdos, kol spermiukai prasiskverbs. Tai ir gauni 3 dienas vidutiniskai. Kiausinelis gyvena trumpiau nei spermatozioidai.

nuosirdziai dekoju.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 28, 19:40)
pas tave prolaktino vienetai matyt kitokie, nes pas mane normos ribos yra ~100-500. O tai kodėl nedidina bromkriptino dozės?

tai mano 480 kazkur, jeigu tavo vienetai. As netycia pagal recepto schema pradejau gerti, tai nezinau dabar, ar isviso as jo beturiu. Bet geriu po puse tabletes karta per para. Pasimatuosiu spalio cikla ir padidinsim, jeigu ka.
Atsakyti
as irgi geriu po puse tabletes bromkriptino nakciai,tai mano PRL nukrito nuo 700 iki 300..neseniai vel dariau kitais vienetais matavo tai buvo 10..tai manau pavyko ta bjaurybe nuraminti...bet kas is to...iki mm liko dvi dienos...nuprotesiu nuo laukimo biggrin.gif
Atsakyti
aš pusę tabletės ryte, visą tabletę nakčiai.

pas mane temperatūra ištisai 37 g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 28, 18:54)
Per pirma IUI stimuliavo clost. O per si clost + gonal, bet foliu daugiau neauga sad.gif
Siap man ir normaliai be stimuliacijos po viena uzaugdavo.

tai gal tu vakar vakare apie 20 val buvai pas S ??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 16:15)
as nezinau. suzinojau bloga naujiena pries valanda, tai nezinia dabar.
taip, nes spermatozoidai 48-72 val gyvena, tai gaunasi grubiai 2 paros iki folio plisimo ir 2 paros po. Kol tas kiausinelis issilups, kol dariedes iki gimdos, kol spermiukai prasiskverbs. Tai ir gauni 3 dienas vidutiniskai. Kiausinelis gyvena trumpiau nei spermatozioidai.

o perplauti spermiukai (nu kai paruosia juos pries IUI) kiek valandu isgyvena? kazkur skaiciau kad tik iki 8 val? ar gali taip buti? ir dar pagalvojau, kazint per kiek laiko jie pasiekia kiausineli kai juos suleidzia i gimda?
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2011 09 28, 18:02)
Labas, mergaitės 4u.gif

Kiaušinėlis gyvybingas išlieka 12-24 val. Tačiau spermatozoidai patekę į gimdą dar turi 7 val. ruoštis apvaisinimui, taigi reikia skaičiuoti biggrin.gif geriausia pataikyti ant pačios O.\

Mano pirma IUI buvo po O apie 14 val. nepavyko. schmoll.gif turėjau du folius ir abu buvo ovuliavę. Šįkar vienas ovuliavo maždaug prieš 12 val, nuvažiavau procedūrai su stipriais ovuliaciniais skausmais, tai tuomet vyko kito ovuliacija ir dar vakar vakare jutau trečio ovuliavimą. Tai kai turi daugiau folių yra didesnė tikimybė pataikyti laike mirksiukas.gif

Maidenana, kas dar nutiko unsure.gif
Papildyta:
Tu pas S g.gif  kaip stimuliavo
Papildyta:
schmoll.gif  tikrai ne kartu, nes aš laaabai nekantri biggrin.gif  garantuotai jau gadinsiu 10 DPI lotuliukas.gif  Pas mane 14 dpo būna. O mano BT parašiuke, taip pat seku rolleyes.gif

labuka smile.gif kaip suprast kad spermiukai turi ruostis 7 valandas apvaisinimui? unsure.gif
Gaila kad as nejauciu O, tai tada konkreciau zinociau kada ji buvo.. kazkaip daug vilciu nededu..
Nu mes dar sekmadieni ryte ND atlikom tai siek tiek padidina sansus ax.gif
Zinok as irgi nepasizymiu didele kantrybe smile.gif mano kantrybe priklauso nuo BT rezultatu biggrin.gif jei ji pakils auksciau nei iprasta antroj fazej, tada oi kaip nebus kantrybes bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 18:03)
Aciu merginos uz palaikyma. Tiesiog gyvenimiskos aplinkybes labai ziauriai susikloste, net ne piniguose esme, tai zodziu.. Ziuresiu kaip cia viskas bus..

nezinau kas tau nutiko, bet labai uzjauciu 4u.gif sekmes mazut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 28, 21:18)
tai gal tu vakar vakare apie 20 val buvai pas S ???  ax.gif

Taip buvau smile.gif Tai tu man nusisypsojai kai isejau is kabineto?
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 28, 21:38)
kaip suprast kad spermiukai turi ruostis 7 valandas apvaisinimui?  unsure.gif

Spermiukams reikalingas ovuliacinis skystis, kuris juos paruošia per 7 val. kiaušinėlio apvaisinimui, kažkokia tai cheminė reakcija, skaičiau rolleyes.gif Va čia radau:
http://webcache.goog...r...p;ct=clnk
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 28, 20:16)
as irgi geriu po puse tabletes bromkriptino nakciai,tai mano PRL nukrito nuo 700 iki 300..neseniai vel dariau kitais vienetais matavo tai buvo 10..tai manau pavyko ta bjaurybe nuraminti...bet kas is to...iki mm liko dvi dienos...nuprotesiu nuo laukimo biggrin.gif

tas is to, kad prikibs, kai kibs. Kitaip nekibtu zirnius.

QUOTE(maika @ 2011 09 28, 21:12)
aš pusę tabletės ryte, visą tabletę nakčiai.

o tai kam tiek daug? kiek pas tave PRL?

QUOTE(astukijus @ 2011 09 28, 21:38)
o perplauti spermiukai (nu kai paruosia juos pries IUI) kiek valandu isgyvena?

Kaip ir normalus. iki 48 val. O kai kurie net 72. Klausiau gydytojos, ji man ta pasake.

QUOTE(spinde @ 2011 09 28, 21:53)
Taip buvau smile.gif Tai tu man nusisypsojai kai isejau is kabineto?
o tu ne ilgaplauke blondine liekna auksta, turinti sviesias kelnes (atrodo?), kuri megsta apsilankyti apie 20.00 apie rugsejo 23? ir besisypsianti nuolat? Tada mane matei ant laukimo fotelio.
Atsakyti