Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Maidenana, kazkaip neatrandu kokia ta blogoji naujiena tavo doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 17:37)
Aciu labai. Tikiuosi taip ir bus. Nes siais metais dar nei vienos geros naujienos. Tai gal net ir ne laikas svajoti apie vaikus. Siaip ar taip - dabar tenka ta pripazinti. Ir dar tenka pripazinti - kad tai vaikai renkasi kada jiems ateiti. Buciau pastojusi normaliai per rugsejo IUI ar liepa, kur natur netycia isejo - po siandienos tikrai persileisciau. patikekit. Tai, matyt, mum ir nedave D sio stebuklo dabar..

Maidenana laikykis mieloji console.gif console.gif console.gif Praeis tas sukus etapas ir sulauksi savo stebuklelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 28, 14:03)
nu as pagal BT ir pagal pojucius itariu kad man folis anksciau ovuliavo. As irgi manau kad apie 12 valandu buna "vaisingas" laiko tarpas, kazkur skaiciau  unsure.gif

Labas, mergaitės 4u.gif

Kiaušinėlis gyvybingas išlieka 12-24 val. Tačiau spermatozoidai patekę į gimdą dar turi 7 val. ruoštis apvaisinimui, taigi reikia skaičiuoti biggrin.gif geriausia pataikyti ant pačios O.\

Mano pirma IUI buvo po O apie 14 val. nepavyko. schmoll.gif turėjau du folius ir abu buvo ovuliavę. Šįkar vienas ovuliavo maždaug prieš 12 val, nuvažiavau procedūrai su stipriais ovuliaciniais skausmais, tai tuomet vyko kito ovuliacija ir dar vakar vakare jutau trečio ovuliavimą. Tai kai turi daugiau folių yra didesnė tikimybė pataikyti laike mirksiukas.gif

Maidenana, kas dar nutiko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(spinde @ 2011 09 27, 22:42)
Labas vakaras. Siandien buvau pas gine. Ketvirtadieni darom 2 IUI. Stimuliacija nelabai sekminga, uzaugo vel tik vienas folis. Tad sansu pastot vel neperdaugiausia.

Tu pas S g.gif kaip stimuliavo
Papildyta:
QUOTE(astukijus @ 2011 09 27, 22:16)
tai gal kartu gadinsim NT  wub.gif  ar tu krauja eini nuleisti? kiek pas tave buna dienu po ov iki mm? as tai esu uzsibrezus laukti mm dienos, jei nebus mm tada NT gadinti smile.gif arba nebent mano BT uzkiltu ir laikytusi auksciau nei iprasta kaip kad buna antroj fazej smile.gif

schmoll.gif tikrai ne kartu, nes aš laaabai nekantri biggrin.gif garantuotai jau gadinsiu 10 DPI lotuliukas.gif Pas mane 14 dpo būna. O mano BT parašiuke, taip pat seku rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma. Tiesiog gyvenimiskos aplinkybes labai ziauriai susikloste, net ne piniguose esme, tai zodziu.. Ziuresiu kaip cia viskas bus..
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 28, 15:02)
schmoll.gif  tikrai ne kartu, nes aš laaabai nekantri biggrin.gif  garantuotai jau gadinsiu 10 DPI lotuliukas.gif  Pas mane 14 dpo būna. O mano BT parašiuke, taip pat seku rolleyes.gif

bet tai kaip tas laukimas zudo doh.gif as kazkaip maniau, kad turiu kantrybes, o pasirodo nei velnio doh.gif jau dabar turiu testu prisipirkusi ir taip rankos niezti , kad negaliu ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 28, 14:04)
Gal ir ne i tema as cis susimasciau ar yra kokia statistika apie nevaisingas poras, kurios po daugelio metu visdelto susilaukia vaiku, o kurios taip ir nesusilaukia, na tarkim is visu nevaisingu poru pvz. 70 poc. stimuliuodamiesi, darydami IUI ar IVF vis del to susilaukia vaiku idomu ar yra toks procentas nustatytas  blink.gif  ?

Aha, ir man įdomi būtų tokia statistika g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 17:03)
Aciu merginos uz palaikyma. Tiesiog gyvenimiskos aplinkybes labai ziauriai susikloste, net ne piniguose esme, tai zodziu.. Ziuresiu kaip cia viskas bus..

laikykis... ir stiprybės...
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 28, 18:02)
Papildyta:
Tu pas S g.gif  kaip stimuliavo
Papildyta:

Per pirma IUI stimuliavo clost. O per si clost + gonal, bet foliu daugiau neauga sad.gif
Siap man ir normaliai be stimuliacijos po viena uzaugdavo.
Atsakyti
Maidenana,tai issiaiskinai,del ko pabega tavo zirniukai?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 28, 18:55)
Maidenana,tai issiaiskinai,del ko pabega tavo zirniukai?

Pasake, kad "taip buna". Ir kad reikia prolaktina pakartoti. As turiu jo 22, o normaliam pastojimui reikia 12. Daugiausiai. As geriu bromkriptina, bet dar nezinau kiek sumazejo.
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 09 28, 18:54)
Per pirma IUI stimuliavo clost. O per si clost + gonal, bet foliu daugiau neauga sad.gif
Siap man ir normaliai be stimuliacijos po viena uzaugdavo.

Man skyrė clost po pusę tab. + puregono 200 vv, tai užderėjo rolleyes.gif man taip pat visada natur O vyksta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 09 28, 18:22)
bet tai kaip tas laukimas zudo  doh.gif  as kazkaip maniau, kad turiu kantrybes, o pasirodo nei velnio  doh.gif  jau dabar turiu testu prisipirkusi ir taip rankos niezti , kad negaliu  ax.gif  doh.gif

Kelinta tau DPI mirksiukas.gif tai sysink ir nebandyk savo kantrybės biggrin.gif
Man tai kažkur nuo 10 dpi nagai niežti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 28, 16:01)
Man skyrė clost po pusę tab. + puregono 200 vv, tai užderėjo rolleyes.gif  man taip pat visada natur O vyksta ax.gif
Papildyta:
Kelinta tau DPI mirksiukas.gif  tai sysink ir nebandyk savo kantrybės biggrin.gif
Man tai kažkur nuo 10 dpi nagai niežti cool.gif

man tik sestadieni 1 IUI buvo doh.gif dar tik 4 dienos praejo biggrin.gif ax.gif , nelabai susigaudau kaip cia tas DPI skaiciuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 17:58)
Pasake, kad "taip buna". Ir kad reikia prolaktina pakartoti. As turiu jo 22, o normaliam pastojimui reikia 12. Daugiausiai. As geriu bromkriptina, bet dar nezinau kiek sumazejo.

Kas kiek laiko tikriniesi prolaktiną?
Atsakyti