QUOTE(spinde @ 2011 09 27, 23:42)
Labas vakaras. Siandien buvau pas gine. Ketvirtadieni darom 2 IUI. Stimuliacija nelabai sekminga, uzaugo vel tik vienas folis. Tad sansu pastot vel neperdaugiausia.
ne foliuose esme geriau vienas, bet kokybiskas. man taip pat uzaugdavo tik vienas, nors ir stimuliuodavausi po 2,5 tab per diena. cia priklauso nuo organizmo
man irgi tik vienas folis uzaugo, ginius jau buvo perspejes mane kad turetu uzaugti tik vienas, sake svarbiausia uzauginti viena kokybiska, nei daug nekokybisku. Kai dare IUI jau buvo ovuliaves. Kazint ar nebutu geriau daryti IUI pries ov? Kazint po ov kiek laiko kiausinelis keliauja kiausintakiu? ta prasme per kiek laiko po ov gali ivykti apvaisinimas? as itariu kad man nuo ov iki IUI buvo praeje 14-24 val, ar ne per daug?
QUOTE(astukijus @ 2011 09 28, 08:46)
man irgi tik vienas folis uzaugo, ginius jau buvo perspejes mane kad turetu uzaugti tik vienas, sake svarbiausia uzauginti viena kokybiska, nei daug nekokybisku. Kai dare IUI jau buvo ovuliaves. Kazint ar nebutu geriau daryti IUI pries ov? Kazint po ov kiek laiko kiausinelis keliauja kiausintakiu? ta prasme per kiek laiko po ov gali ivykti apvaisinimas? as itariu kad man nuo ov iki IUI buvo praeje 14-24 val, ar ne per daug?
ar ne 12 val?
QUOTE(spinsa @ 2011 09 28, 08:10)
ne foliuose esme geriau vienas, bet kokybiskas. man taip pat uzaugdavo tik vienas, nors ir stimuliuodavausi po 2,5 tab per diena. cia priklauso nuo organizmo
O tai pastojai su tuo vienu?
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 27, 20:13)
O pati ar darysis IUI?
QUOTE(spinde @ 2011 09 27, 23:42)
Labas vakaras. Siandien buvau pas gine. Ketvirtadieni darom 2 IUI. Stimuliacija nelabai sekminga, uzaugo vel tik vienas folis. Tad sansu pastot vel neperdaugiausia.
Laikysim kumstukus ir lauksim II, tu tik negalvok, kad nepasiseks
Labas rytelis
labas meragitės...
mano vyras po 2 nesėkmingų IUI buvo labai nusivylęs, ir tikrai buvo prieš 3 IUI... juolab kad savų pinigų nebeturim...
jau buvau labai nusiminusi, kad nebegalėsiu prie Jūsų prisijungti su savo rezultatais ir nebeturėsiu ko laukti...
ir ką Jūs galvojat, šiandien vyras sako darom 3 IUI, jinai bus mums sėkminga
savų pinigų nebeturim, teks skolintis, bet kaip jau bus taip...
šiandien esu laiminga, ir tikiu...labai labai tikiu, kad šis kartas mums bus sėkmingas
mano vyras po 2 nesėkmingų IUI buvo labai nusivylęs, ir tikrai buvo prieš 3 IUI... juolab kad savų pinigų nebeturim...
jau buvau labai nusiminusi, kad nebegalėsiu prie Jūsų prisijungti su savo rezultatais ir nebeturėsiu ko laukti...
šiandien esu laiminga, ir tikiu...labai labai tikiu, kad šis kartas mums bus sėkmingas
QUOTE(Brituska @ 2011 09 28, 12:46)
labas meragitės...
protingas poziuris, o as tai jau nebetikiu visiskai bet darau viena po kito. penktadieni einu apziurai tada nuspresim kada vel sekantis iui, bet as netikiu kad pavyks.
QUOTE(Brituska @ 2011 09 28, 12:46)
labas meragitės...
Bus tikrai TAS sekmingas IUI
QUOTE(spinsa @ 2011 09 28, 12:56)
protingas poziuris, o as tai jau nebetikiu visiskai bet darau viena po kito. penktadieni einu apziurai tada nuspresim kada vel sekantis iui, bet as netikiu kad pavyks.
O tu tikek ir kaip mat patapsi
Viskas Spalis bus tikras metas , visos tik prades rodyti savo grazuolius NT su II, as pasakiau - tai taip ir bus
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 11:19)
sveikos merginos, aš tai tik skaitau ką jūs rašot o pati neturiu ką ir pasakyti, kai buvo atlikta 1IUI tai ir krūtinė buvo padidėjusi ir skausminga ir pilvą paskaudėdavo, na o dabar po 2IUI nieko, jokių pojūčių tik kad pirmas dvi dienas po IUI pilvas buvo kaip balionas ir labai skaudėjo, nu bus matyt kas čia ir kaip, net keista kad nieko nejaučiu
O tai ką jau apie mane kalbėt - net IUI nedaryta, tai atrodytų ką aš čia iš viso veikiu prisitryniau ir tiek...
bet aš gi vis tikiuosi kad baigsis tie mano tepliojimai ir bus padaryta IUI
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 28, 09:37)
ar ne 12 val?
nu as pagal BT ir pagal pojucius itariu kad man folis anksciau ovuliavo. As irgi manau kad apie 12 valandu buna "vaisingas" laiko tarpas, kazkur skaiciau