Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 27, 11:56)
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
ateinu su virusiuku smile.gif
pas mus plaka sirduke, jau maciau savo stebukleli  wub.gif nosis aukstyn mergaites pavyks pavyks visoms, tik turi ateiti tam laikas smile.gif

Sveikinu thumbup.gif wub.gif
Gaudau ir as virusiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 09 27, 16:40)
nu kas sake, kad neimanoma su cista pastoti? doh.gif negalima pagal tai ka dare kitai nusistatyti sau diagnozes  umn.gif gydytoja geriau mato kokios tos cistos, ar issivalys jos savaime ar traukiasi ar ne ir panasiai, vienoms cistas naikina su KT kursu ir tai trunka ilgai, kitoms reikia LP joms pasalinti, o kitoms jos pacios pasisalina, cia jau nuo paciu cistu priklauso, man stimuliavo ir dare IUI su cista desinej pusej, rezultatas-dvynukai, taip kad daugiau pasitikejimo savo gydytoju drinks_cheers.gif ir sekmes sekmes sekmes nestuke.gif
mars pas nestukes i skyreli mirksiukas.gif

na ramiau pasidarė man, paskaitčius kad ir su cistom pastojama bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 27, 14:56)
pas mus plaka sirduke, jau maciau savo stebukleli  wub.gif nosis aukstyn mergaites pavyks pavyks visoms, tik turi ateiti tam laikas smile.gif

kaip smagu kad sparciai augat mirksiukas.gif thumbup.gif
gaudau ir as virusiuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 27, 12:26)
Puk kelintas tavo IUI?

Antras mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(astukijus @ 2011 09 26, 21:54)
PUK, o kada jus atlikot IUI?

Kaip ir tu, vakar.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 27, 13:56)

gaudau virusiuka smile.gif sveikinu ir labai dziaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kaip pavyko pastoti natur ar po IUI?
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 27, 12:05)
O as ruosiuosi 4 IUI ax.gif

Labai dziugu uz teisinga sumanyma smile.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 12:19)
sveikos merginos, aš tai tik skaitau  ką jūs rašot o pati neturiu ką ir pasakyti,  kai buvo atlikta 1IUI tai ir krūtinė buvo padidėjusi ir skausminga ir pilvą paskaudėdavo,  na o dabar po 2IUI nieko, jokių pojūčių  tik kad pirmas dvi dienas po IUI pilvas buvo kaip balionas ir labai skaudėjo, nu bus matyt kas čia ir kaip, net keista kad nieko nejaučiu  g.gif
.... ir suo kariamas pripranta mirksiukas.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 27, 12:26)
o man šiandien prasidėjo mmm, einu apžiūrai ir jau turėsi IVF planą  thumbup.gif

nieko nelinkiu, tyliai sedziu ir neprasizioju.

QUOTE(Brituska @ 2011 09 27, 13:08)
šiaip man nebuvo cistų, bet kiek esu girdėjusi tą ciklą tai tikrai nedaro stimuliacijos...

stimuliacijos nedaro, bet cistos skirtingos buna. kartais ir padaro...

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 14:55)
tai nesuprantu kodėl man stimuliavo, tai gal kai yra likusių cistu ir net neimanoma pastoti  g.gif  nu nieko nesupratau
verysad.gif

imanoma! su polipu neimanoma pastoti, nes jis veikia abortuojanciai, bet su cistomis ore. Natur ciklui jos nekuo netrukdo ir pastojimui irgi netrukdo.
Atsakyti
Sveikos mergaičiukės mirksiukas.gif

Dideliausi sveikinimai rugsėjo mėnesio nėštukei wub.gif wub.gif wub.gif ramaus laukimo.
lialiauskiene džiaugiuosi dėl taves ir tavo žirniuko wub.gif wub.gif wub.gif ir judviems ramaus laukimo ir augimo smile.gif

o aš taip pat kaip ir jurgitux1978 esu pogrindyje tongue.gif skaitau ir tiek neturiu ka pridurt ax.gif gyvenu iprastinį gyvenimą ir tiek smile.gif
tik jau baisu darosi dėl geltonuojančio rugsėjo mėnesio sarašo unsure.gif jis artėja prie manęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 27, 19:26)

Dideliausi sveikinimai rugsėjo mėnesio nėštukei  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ramaus laukimo.
lialiauskiene džiaugiuosi dėl taves ir tavo žirniuko  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir judviems ramaus laukimo ir augimo  smile.gif

o aš taip pat kaip ir jurgitux1978 esu pogrindyje  tongue.gif  skaitau ir tiek neturiu ka pridurt  ax.gif  gyvenu iprastinį gyvenimą ir tiek  smile.gif
tik jau baisu darosi dėl geltonuojančio rugsėjo mėnesio sarašo  unsure.gif jis artėja prie manęs  doh.gif

Sakyciau sekanti auka esu as doh.gif ...kaip man dagyventi iki savaitgalio... unsure.gif vis dar viltele rusena,o gal raudonoji armija mane aplenks....
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 09 27, 11:46)
http://www.vaisingum...dex.php?cid=277

cia VK rezultatai. Gali kitu kliniku zinote?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 27, 19:26)

Dideliausi sveikinimai rugsėjo mėnesio nėštukei  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ramaus laukimo.
lialiauskiene džiaugiuosi dėl taves ir tavo žirniuko  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir judviems ramaus laukimo ir augimo  smile.gif

o aš taip pat kaip ir jurgitux1978 esu pogrindyje  tongue.gif  skaitau ir tiek neturiu ka pridurt  ax.gif  gyvenu iprastinį gyvenimą ir tiek  smile.gif
tik jau baisu darosi dėl geltonuojančio rugsėjo mėnesio sarašo  unsure.gif jis artėja prie manęs  doh.gif

eisim kartu kraujuko nuleisti nes man parašė 10 d bet sakė gali ir ankščiau kokia 7d tai tikrai eisiu 7d
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 20:15)
eisim kartu kraujuko nuleisti  nes man parašė  10 d bet sakė gali ir ankščiau kokia 7d tai tikrai eisiu 7d

drinks_cheers.gif eisim 7 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
ziuriu apie cistas diskusija isivyravo smile.gif va butent, ziurint kokia ta cista, nes ju daug rusiu buna. Jei pvz. ji igimta, jos dydis ir vieta nekinta, tai tada galima stimuliuotis, pas mane tokia yra, mazyte 2 cm dydzio, ginius sake cia net negalima jos pavadinti cista, cia tiesiog kazkoks darinukas. O va pvz. is po stimuliacijos kai susidaro cistos (nesproge foliai kurie nepasisalina per mm) tai tada sake man kad reikia daryti pertrauka, laukti kitu mm kad jie pasisalintu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2011 09 27, 19:05)
Antras mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip ir tu, vakar.

tai gal kartu gadinsim NT wub.gif ar tu krauja eini nuleisti? kiek pas tave buna dienu po ov iki mm? as tai esu uzsibrezus laukti mm dienos, jei nebus mm tada NT gadinti smile.gif arba nebent mano BT uzkiltu ir laikytusi auksciau nei iprasta kaip kad buna antroj fazej smile.gif
Atsakyti