Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 27, 13:26)
nebūtinai turi ir jausti, net vienos moters skirtingi nėštumai gi būna visiškai skirtingi  mirksiukas.gif

mergytės, labas rytas, pažiūrėtik ar visus įtraukiau į sąrašiuką, Puk kelintas tavo IUI?

o man šiandien prasidėjo mmm, einu apžiūrai ir jau turėsi IVF planą  thumbup.gif

sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 12:59)
geros naujienos pereini prie IVF, aš irgi labai noriu, bet dar vis tempiu su IUI  (nes pažiūrėjus į tokia statistika tai vilčių nelabai su IUI)
jei dabar sulauksiu tų nelabųjų mmmm tai eisiu Kaune pas V  ir žiūrėsiu ką sakys manau dar siūlys IUI,  bet esu nusiteikus daryti tik 4IUI  ir tada einu prie IVF,
o jums mergaitės yra taip buvę jei randa po stimuliacijos cistų  ir sekanti cikla vėl stimuliuoja  g.gif
nes man po 1IUI buvo cistų ir nusprendė vėl stimuliuoti

nedaro schmoll.gif , daro pertrauka, kad išvalytus

boruziuk , kaip tu saulė? kokioj dabar stadijoje ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 27 rugsėjo 2011 - 13:21
QUOTE(spinsa @ 2011 09 27, 08:40)
nesuprantu is kur tokia kaina (820)?  man pvz kiekvienu kartu kainuoja ne maziau nei tukstantis. be iui (700lt) dar ieina ir apziura echoskopu (180lt) ir ovitrelle (60lt) plus dar benzinas iki vilniaus ir gaunasi visada tukstantis ir daugiau. kadangi as po LP, tai kolkas man nereikia gerti folius auginanciu vaistu (bet tik kolkas), nes foliai patys auga savaime.

man pati IUI procedura kainavo 550 Lt. Per si cikla turejau 3 apsilankymus pas giniu, tai 3*90 Lt, stimuliuojantys vaistai 51 Lt, sprogtukai 60 Lt ir duphaston 40 Lt, tai is viso apie 970 Lt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 27, 09:20)
Tai sveikinam. Problemas savo primink, prasau smile.gif

uz sveikinimus dekosiu jei pavyks ax.gif
man PKS verysad.gif lapkriti bus jau 2 metai kaip gaudom gandrus.
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 27, 12:05)
lauksim II mirksiukas.gif  4u.gif

O as ruosiuosi 4 IUI ax.gif

Labas damos 4u.gif

linkiu sekmes 4u.gif
as esu nusiteikusi daryti 3 k IUI.. o po to nzn ka darysiu..
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 12:19)
sveikos merginos, aš tai tik skaitau  ką jūs rašot o pati neturiu ką ir pasakyti,  kai buvo atlikta 1IUI tai ir krūtinė buvo padidėjusi ir skausminga ir pilvą paskaudėdavo,  na o dabar po 2IUI nieko, jokių pojūčių  tik kad pirmas dvi dienas po IUI pilvas buvo kaip balionas ir labai skaudėjo, nu bus matyt kas čia ir kaip, net keista kad nieko nejaučiu  g.gif

o kiek jau dienu praejo po IUI?
Pas mane snd pirma diena po IUI, kolkas irgi nieko nejauciu, viskas grynai kaip visada, tai kazkaip neramu darosi..
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 12:59)
geros naujienos pereini prie IVF, aš irgi labai noriu, bet dar vis tempiu su IUI  (nes pažiūrėjus į tokia statistika tai vilčių nelabai su IUI)
jei dabar sulauksiu tų nelabųjų mmmm tai eisiu Kaune pas V  ir žiūrėsiu ką sakys manau dar siūlys IUI,  bet esu nusiteikus daryti tik 4IUI  ir tada einu prie IVF,
o jums mergaitės yra taip buvę jei randa po stimuliacijos cistų  ir sekanti cikla vėl stimuliuoja  g.gif
nes man po 1IUI buvo cistų ir nusprendė vėl stimuliuoti

man po kiekvienos stimuliacijos reikejo daryti pertraukas, nes budavo cista susidarius, tai sake kd negalima stimuliuotis tokioj buklej, reikia kad butu svaru.
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 27, 14:44)

o kiek jau dienu praejo po IUI?
Pas mane snd pirma diena po IUI, kolkas irgi nieko nejauciu, viskas grynai kaip visada, tai kazkaip neramu darosi..
Papildyta:
  man 7dienos po IUI
man po kiekvienos stimuliacijos reikejo daryti pertraukas, nes budavo cista susidarius, tai sake kd negalima stimuliuotis tokioj buklej, reikia kad butu svaru.

tai nesuprantu kodėl man stimuliavo, tai gal kai yra likusių cistu ir net neimanoma pastoti g.gif nu nieko nesupratau
verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 14:54)
tai nesuprantu kodėl man stimuliavo, tai gal kai yra likusių cistu ir net neimanoma pastoti  g.gif  nu nieko nesupratau
verysad.gif

7DPO
Atsakyti
2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
ateinu su virusiuku smile.gif
pas mus plaka sirduke, jau maciau savo stebukleli wub.gif nosis aukstyn mergaites pavyks pavyks visoms, tik turi ateiti tam laikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialiauskiene: 27 rugsėjo 2011 - 13:57
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 27, 13:56)
2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
pas mus plaka sirduke, jau maciau savo stebukleli  wub.gif nosis aukstyn mergaites pavyks pavyks visoms, tik turi ateiti tam laikas smile.gif

kaip smagu Jums smile.gif sveikinu 4u.gif
ir gaudau virusiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 27, 13:56)
8 savaitė: Sveriu 3 g. Manau, kad atrodau nuostabiai!

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 27, 15:20)
nedaro  schmoll.gif  , daro pertrauka, kad išvalytus

boruziuk , kaip tu saulė? kokioj dabar stadijoje ?

dabar poilsiauju rado cistu.laukiu mm.. ir startuosiu su 7 IUI kuri S.rekomenduoja(sake jos sirdis jaucia kad jo reikia) arba IVF
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 27, 14:56)
pas mus plaka sirduke, jau maciau savo stebukleli  wub.gif nosis aukstyn mergaites pavyks pavyks visoms, tik turi ateiti tam laikas smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip gera girdėti kai kažkam pasiseka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 14:55)
tai nesuprantu kodėl man stimuliavo, tai gal kai yra likusių cistu ir net neimanoma pastoti  g.gif  nu nieko nesupratau
verysad.gif
Papildyta:

7DPO

tai gal jau kaip ir turetum ka nors jausti g.gif na, negali zinot, kiekvienai skirtingai buna.
Del stimuliacijos tai kiek pastebejau tai visi daktarai skirtingai daro...
Papildyta:

sveikinu 4u.gif griebiu virusiuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 27 rugsėjo 2011 - 14:55
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 14:55)
verysad.gif

nu kas sake, kad neimanoma su cista pastoti? doh.gif negalima pagal tai ka dare kitai nusistatyti sau diagnozes umn.gif gydytoja geriau mato kokios tos cistos, ar issivalys jos savaime ar traukiasi ar ne ir panasiai, vienoms cistas naikina su KT kursu ir tai trunka ilgai, kitoms reikia LP joms pasalinti, o kitoms jos pacios pasisalina, cia jau nuo paciu cistu priklauso, man stimuliavo ir dare IUI su cista desinej pusej, rezultatas-dvynukai, taip kad daugiau pasitikejimo savo gydytoju drinks_cheers.gif ir sekmes sekmes sekmes nestuke.gif

mars pas nestukes i skyreli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REVO: 27 rugsėjo 2011 - 15:40
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 27, 15:56)

Griebiu virusiuka 4u.gif

jurgitux1978 jei jau stimuliavo, tai gal gydytoja geriau mato kaip ka daryti, o va su cista ir imsi ir pastosi mirksiukas.gif
Atsakyti