QUOTE(spinsa @ 2011 09 27, 08:40)
nesuprantu is kur tokia kaina (820)? man pvz kiekvienu kartu kainuoja ne maziau nei tukstantis. be iui (700lt) dar ieina ir apziura echoskopu (180lt) ir ovitrelle (60lt) plus dar benzinas iki vilniaus ir gaunasi visada tukstantis ir daugiau. kadangi as po LP, tai kolkas man nereikia gerti folius auginanciu vaistu (bet tik kolkas), nes foliai patys auga savaime.
man pati IUI procedura kainavo 550 Lt. Per si cikla turejau 3 apsilankymus pas giniu, tai 3*90 Lt, stimuliuojantys vaistai 51 Lt, sprogtukai 60 Lt ir duphaston 40 Lt, tai is viso apie 970 Lt
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 27, 09:20)
Tai sveikinam. Problemas savo primink, prasau
uz sveikinimus dekosiu jei pavyks
man PKS
lapkriti bus jau 2 metai kaip gaudom gandrus.
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 09 27, 12:05)
lauksim II
O as ruosiuosi 4 IUI
Labas damos
linkiu sekmes
as esu nusiteikusi daryti 3 k IUI.. o po to nzn ka darysiu..
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 12:19)
sveikos merginos, aš tai tik skaitau ką jūs rašot o pati neturiu ką ir pasakyti, kai buvo atlikta 1IUI tai ir krūtinė buvo padidėjusi ir skausminga ir pilvą paskaudėdavo, na o dabar po 2IUI nieko, jokių pojūčių tik kad pirmas dvi dienas po IUI pilvas buvo kaip balionas ir labai skaudėjo, nu bus matyt kas čia ir kaip, net keista kad nieko nejaučiu
o kiek jau dienu praejo po IUI?
Pas mane snd pirma diena po IUI, kolkas irgi nieko nejauciu, viskas grynai kaip visada, tai kazkaip neramu darosi..
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 12:59)
geros naujienos pereini prie IVF, aš irgi labai noriu, bet dar vis tempiu su IUI (nes pažiūrėjus į tokia statistika tai vilčių nelabai su IUI)
jei dabar sulauksiu tų nelabųjų mmmm tai eisiu Kaune pas V ir žiūrėsiu ką sakys manau dar siūlys IUI, bet esu nusiteikus daryti tik 4IUI ir tada einu prie IVF,
o jums mergaitės yra taip buvę jei randa po stimuliacijos cistų ir sekanti cikla vėl stimuliuoja
nes man po 1IUI buvo cistų ir nusprendė vėl stimuliuoti
man po kiekvienos stimuliacijos reikejo daryti pertraukas, nes budavo cista susidarius, tai sake kd negalima stimuliuotis tokioj buklej, reikia kad butu svaru.