Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(astukijus @ 2011 09 26, 20:52)
labas vakaras  4u.gif
mes snd atlikom musu pirmaji IUI  wub.gif  ax.gif

Tai sveikinam. Problemas savo primink, prasau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 20:37)
hormonu tyrimai 250lt
spermograma 100lt
pirmas vizitas VK 100lt
clost 70lt
antras vizitas 80lt + 60lt vaistai
IUI- 500lt
duph - 40lt
gaunasi 1200lt

o spermograma ir hormonu tyrima kiekviena karta reikia darytis ?

hormonu tyrimai 350lt
spermograma 120lt
vizitai (pirmas schemai, antras foliu paziurejimui) 2x 170lt=340
clost 70lt
estrofemas - 49
IUI- 500lt
duph - 40lt
Ovitrelle - 70lt
gaunasi 1539 lt

Bet, pvz, trecias vizitas, kai daro IUI nereikia moketi nei uz spermograma, nei uz vizita. Hormonu tyrimai irgi atpuola ir gaunasi, kad antras IUI kainuoja 1069, jeigu ta pati schema su tais paciais vaistais.

Labas rytas. Laukiame II ziniu. Is ko nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 27, 10:20)
Tai sveikinam. Problemas savo primink, prasau smile.gif
Papildyta:

hormonu tyrimai 350lt
spermograma 120lt
vizitai (pirmas schemai, antras foliu paziurejimui) 2x 170lt=340
clost 70lt
estrofemas - 49
IUI- 500lt
duph - 40lt
Ovitrelle - 70lt
gaunasi 1539 lt

Bet, pvz, trecias vizitas, kai daro IUI nereikia moketi nei uz spermograma, nei uz vizita. Hormonu tyrimai irgi atpuola ir gaunasi, kad antras IUI kainuoja 1069, jeigu ta pati schema su tais paciais vaistais.
Labas rytas. Laukiame II ziniu. Is ko nors smile.gif

isduokit paslapti kur jus lankotes? jei atvirai, tai man pries IUI nereikejo papildomai spermogramos, hormonu, tai as ju neskaiciavau, 500 pati IUI, 2x80 lt konsultacijos su echo, 60 ovitrelle, ir 100 kazkur stimuliuojantys. Viskas, stai ir 820 lt.
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 09 27, 09:32)
isduokit paslapti kur jus lankotes? jei atvirai, tai man pries IUI nereikejo papildomai spermogramos, hormonu, tai as ju neskaiciavau, 500 pati IUI, 2x80 lt konsultacijos su echo, 60 ovitrelle, ir 100 kazkur stimuliuojantys. Viskas, stai ir 820 lt.

pas mane tai konsultacija 90 ir echo 80. tai vienas vizitas 170. (Jolsanoje) pries IUI mes irgi nemokam uz spermograma. Per IUI moki tik uz IUI ir uz nieka daugioau, nei uz konsultacija, nei uz echo, nei uz spermograma... tik uz IUI. Ovitrelle 70
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 27 rugsėjo 2011 - 08:44
QUOTE(makita @ 2011 09 27, 10:32)

smile.gif mano vien iui kainuoja 700 litu blush2.gif
Atsakyti
Tada man ner ko pykt, kai konsultacija trunka 10 minuciu ir kartais gydytojas net korteles neatsivercia smile.gif

Mes pries IUI net nekartojom spermogramos, paskutine daryta pries metus...

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 27, 10:43)
pas mane tai konsultacija 90 ir echo 80. tai vienas vizitas 170. (Jolsanoje) pries IUI mes irgi nemokam uz spermograma. Per IUI moki tik uz IUI ir uz nieka daugioau, nei uz konsultacija, nei uz echo, nei uz spermograma... tik uz IUI. Ovitrelle 70

Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 26, 21:22)
P.S. o kur galima pamatyti IVF statistika????  ax.gif

http://www.vaisingum...dex.php?cid=277

cia VK rezultatai. Gali kitu kliniku zinote?
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 09 26, 21:52)
labas vakaras  4u.gif
mes snd atlikom musu pirmaji IUI  wub.gif   ax.gif

lauksim II mirksiukas.gif 4u.gif

O as ruosiuosi 4 IUI ax.gif

Labas damos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drovute: 27 rugsėjo 2011 - 11:06
sveikos merginos, aš tai tik skaitau ką jūs rašot o pati neturiu ką ir pasakyti, kai buvo atlikta 1IUI tai ir krūtinė buvo padidėjusi ir skausminga ir pilvą paskaudėdavo, na o dabar po 2IUI nieko, jokių pojūčių tik kad pirmas dvi dienas po IUI pilvas buvo kaip balionas ir labai skaudėjo, nu bus matyt kas čia ir kaip, net keista kad nieko nejaučiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 12:19)
sveikos merginos, aš tai tik skaitau  ką jūs rašot o pati neturiu ką ir pasakyti,  kai buvo atlikta 1IUI tai ir krūtinė buvo padidėjusi ir skausminga ir pilvą paskaudėdavo,  na o dabar po 2IUI nieko, jokių pojūčių  tik kad pirmas dvi dienas po IUI pilvas buvo kaip balionas ir labai skaudėjo, nu bus matyt kas čia ir kaip, net keista kad nieko nejaučiu  g.gif

nebūtinai turi ir jausti, net vienos moters skirtingi nėštumai gi būna visiškai skirtingi mirksiukas.gif

mergytės, labas rytas, pažiūrėtik ar visus įtraukiau į sąrašiuką, Puk kelintas tavo IUI?

o man šiandien prasidėjo mmm, einu apžiūrai ir jau turėsi IVF planą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 11:19)
sveikos merginos, aš tai tik skaitau  ką jūs rašot o pati neturiu ką ir pasakyti,  kai buvo atlikta 1IUI tai ir krūtinė buvo padidėjusi ir skausminga ir pilvą paskaudėdavo,  na o dabar po 2IUI nieko, jokių pojūčių  tik kad pirmas dvi dienas po IUI pilvas buvo kaip balionas ir labai skaudėjo, nu bus matyt kas čia ir kaip, net keista kad nieko nejaučiu  g.gif

sveika, man po 1 IUI žiauriai skaudėjo pilvą, ir iki pat mmm maudė...
o po 2 IUI nieko visiškai nejaučiau, kaip ir nieko nebūtų daryta..
bet abu kartus rezultato nėra cry.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 27, 12:26)
nebūtinai turi ir jausti, net vienos moters skirtingi nėštumai gi būna visiškai skirtingi  mirksiukas.gif

mergytės, labas rytas, pažiūrėtik ar visus įtraukiau į sąrašiuką, Puk kelintas tavo IUI?

o man šiandien prasidėjo mmm, einu apžiūrai ir jau turėsi IVF planą  thumbup.gif

geros naujienos pereini prie IVF, aš irgi labai noriu, bet dar vis tempiu su IUI (nes pažiūrėjus į tokia statistika tai vilčių nelabai su IUI)
jei dabar sulauksiu tų nelabųjų mmmm tai eisiu Kaune pas V ir žiūrėsiu ką sakys manau dar siūlys IUI, bet esu nusiteikus daryti tik 4IUI ir tada einu prie IVF,
o jums mergaitės yra taip buvę jei randa po stimuliacijos cistų ir sekanti cikla vėl stimuliuoja g.gif
nes man po 1IUI buvo cistų ir nusprendė vėl stimuliuoti
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 27, 11:59)
geros naujienos pereini prie IVF, aš irgi labai noriu, bet dar vis tempiu su IUI  (nes pažiūrėjus į tokia statistika tai vilčių nelabai su IUI)
jei dabar sulauksiu tų nelabųjų mmmm tai eisiu Kaune pas V  ir žiūrėsiu ką sakys manau dar siūlys IUI,  bet esu nusiteikus daryti tik 4IUI  ir tada einu prie IVF,
o jums mergaitės yra taip buvę jei randa po stimuliacijos cistų  ir sekanti cikla vėl stimuliuoja  g.gif
nes man po 1IUI buvo cistų ir nusprendė vėl stimuliuoti

šiaip man nebuvo cistų, bet kiek esu girdėjusi tą ciklą tai tikrai nedaro stimuliacijos...
Atsakyti