Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuzla @ 2011 09 26, 14:17)
aš neįsivaizduoju, iš kur tiek pinigų paimčiau unsure.gif nebent metus taupyt.. o jei dar iš pirmo karto nepavyksta.. girdėjau, žmonės paskolas ima tam reikalui..
nu kodėėėėėėėl? kas per nesąmonė doh.gif
pas mus į kiemą šiukšliadėžėse ateina pasirausti neščia bomžiukė.. ir nežinai, kam daugiau sekasi..

pavasari ar vasara buvo laida per tv , nebeatsimenu kokia, apie IUI ir IVF ir lygtais seimas turejo spresti ar priimti istatyma del siu proceduru kompensavimo, idomu kuom viskas baigesi kazkaip prazioplinau , o dabar net nezinau kur ir ieskoti info g.gif
be to zinant kokiu vaistu reikes IVF ar IUI galima parsivezti is Lenkijos, ten 4 kartus pigiau nei LT, man pati VK gydytoja sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 18:22)
pavasari ar vasara buvo laida per tv  , nebeatsimenu kokia, apie IUI ir IVF ir lygtais seimas turejo spresti ar priimti istatyma del siu proceduru kompensavimo, idomu kuom viskas baigesi kazkaip prazioplinau , o dabar net nezinau kur ir ieskoti info  g.gif
be to zinant kokiu vaistu reikes IVF ar IUI galima parsivezti is Lenkijos, ten  4 kartus pigiau nei LT, man pati VK gydytoja sake  g.gif

kadangi seimas neprieme jokio nutarimo, buvo nuspresta si klausima svarstyti rudenio sesijoj, reikia dar palaukti.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 26, 14:18)
tai gal tu jau prasisukai su 1 IUI biggrin.gif raminkis mirksiukas.gif

Nu kazkaip siandien statistika paziurejau ir mano optimizmas kazkur isgaravo doh.gif sveikoms mergaitems nepavyksta, tai ka as cia su savo IVst endo veikiu pati nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 17:22)
be to zinant kokiu vaistu reikes IVF ar IUI galima parsivezti is Lenkijos, ten  4 kartus pigiau nei LT, man pati VK gydytoja sake  g.gif

jo, reik žinot pavadinimus ir kainas, gal neapsimoka specialiai važiuot mastau.gif
tai gaunasi, lenkams tinka lietuviški receptai ar šie vaistai parduodami be recepto?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 26, 14:25)
jo, reik žinot pavadinimus ir kainas, gal neapsimoka specialiai važiuot mastau.gif
tai gaunasi, lenkams tinka lietuviški receptai ar šie vaistai parduodami be recepto?

nu mano gydytoja sake, kad tarkim clost tabletes lenkuose 15 zlotu kainuoja (nepilnai 15lt) ir jam nereikia recepto, pas mus 76lt mokejau doh.gif
del kitu vaistu reiktu pasikonsultuoti, nemanau, kad gydytojui yra labai didelis skirtumas kur mes vaistus perkam
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 17:24)
Nu kazkaip siandien statistika paziurejau ir mano optimizmas kazkur isgaravo  doh.gif 

o tu paimsi ir pagerinsi tą nelemtą statistiką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 14:29)
nu mano gydytoja sake, kad tarkim clost tabletes lenkuose 15 zlotu kainuoja (nepilnai 15lt) ir jam nereikia recepto, pas mus 76lt mokejau  doh.gif
del kitu vaistu reiktu pasikonsultuoti, nemanau, kad gydytojui yra labai didelis skirtumas kur mes vaistus perkam

siandien duphaston pirkau - 40lt, recepto irgi nereikejo, tai jei zinant kiek ir kokiu vaistu reikia, man rodos nebutu problema iki kokiu Suvalku nulekti ir nusipirkti, susitaupytu nemazai man rodos g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 09 26, 14:29)
o tu paimsi ir pagerinsi tą nelemtą statistiką ax.gif

o , kad tavo zodziu D isgirstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 17:33)
siandien duphaston pirkau - 40lt, recepto irgi nereikejo, tai jei zinant kiek ir kokiu vaistu reikia, man rodos nebutu problema iki kokiu Suvalku nulekti ir nusipirkti, susitaupytu  nemazai man rodos g.gif

o , kad tavo zodziu D isgirstu  4u.gif

na man pvz iki suvalkų 200 km, mašina ryja 11 ltr... be to, gal ne faktas, kad tokiam miestely bus reikiami vaistai mastau.gif na nežinau, gal jie populiarūs.. va jei kas važinėja pastoviai apsipirkti į lenkiją, tam tai tikrai apsimoka... jei kas sąmatą pametėtų, būtų aiškiau..

išgirs išgirs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 26, 14:38)
na man pvz iki suvalkų 200 km, mašina ryja 11 ltr... be to, gal ne faktas, kad tokiam miestely bus reikiami vaistai mastau.gif na nežinau, gal jie populiarūs.. va jei kas važinėja pastoviai apsipirkti į lenkiją, tam tai tikrai apsimoka... jei kas sąmatą pametėtų, būtų aiškiau..

išgirs išgirs rolleyes.gif

nu jo , cia dar reik pasiskaiciuoti ar apsimoka, gal kokie pazystami pastoviai vazineja galima paprasyti ax.gif
man iki suvalku 120km nepilnai, o ten visko yra ir manau, kad vaistu tikrai bus, mes net baldus ten uzsisakinejom ir i kauna vezemes, gavosi dvigubai pigiau, nei kaune tokie patys kainavo, beja uzstata litais palikom kai uzsisakinejom, nes zlotu neturejom lotuliukas.gif ten pas juos prie pardziu kas antra masina su LT numeriais biggrin.gif reik eit pagooglinti lenkiskas vaistines, kainas pasiziureti ir bus aisku verta vaziuoti ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 17:45)
nu jo , cia dar reik pasiskaiciuoti ar apsimoka, gal kokie pazystami pastoviai vazineja galima paprasyti  ax.gif

gal ir važinėja, bet tie pažįstami ne mano smile.gif
Atsakyti
IVF kaina yra apie 10 000 - 13 000 oa pas mus LT (priklauso nuo vaistu ir schemos), jei daryti LT bus pigiau apie 7500lt (tik negaliu tiksliai pasakyti ar su vaziavimais ar be) LV ir vaistai pigiau
pigiausiai vaistus pirkti Lenkijoje, bet tik reikia paziueti ar jie yra registruoti Lenkijoje ir butinai reikia is anksto uzsakyti ir kai tik bus patvirtinimas, kad vaistai vaistyneje , tik tada vaziuoti, nes taip bus beprasmiskas vaziavimas. Lietuviski receptai galiuoja Lenkijoje ir reikia patiesm paimt, ant kuo receptas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 26 rugsėjo 2011 - 18:49
QUOTE(makita @ 2011 09 26, 15:26)
Pritariu Maidenanai - nepasiduokit. As pvz po nepavykusio IUI norejau plaukus rautis, bet dabar tiek ryzto atsirado, tikiuosi jis greit neisbles. Darysiu ir 2 ir 3 IUI, paskui matysiu.
Man tik dakt liepe pailset si cikla, geltonkunis kazkaip ten nepasisalino, tai as tik lapkriti sekanti IUI darysiu.Gal kam yra taip buve?

cia tas pats kas geltonkunio cista, daug kam buna doh.gif i vesk per google geltonkunio cista ir rasi info mirksiukas.gif
Atsakyti