Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(indreT @ 2011 09 26, 14:24)
Lengva jam sneket.

Gal ir ne į temą bet prisiminiau savo vyrą smile.gif Nesuprato jis kam aš NT perku, sako 'taigi neprasidės mmm ir viskas bus aišku' doh.gif
Ech tie vyrai - doh.gif bet vis tiek - wub.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 26 rugsėjo 2011 - 14:42
QUOTE(maika @ 2011 09 26, 16:35)
Gal ir ne į temą bet prisiminiau savo vyrą smile.gif Nesuprato jis kam aš NT perku, sako taigi neprasidės mmm ir viskas bus aišku  doh.gif
Ech tie vyrai -  doh.gif  bet vis tiek - wub.gif  heart.gif

Mmmmm. Man cia valandos iki testo amzinybe. Jam: dar savaite gi TIK liko. biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:
Tikrai taip. Juk jau tevistes poreikis kaip ir igyventintas. Tik norisi vis daugiau to dziaugsmo (daugiau leliu). Kai pasidariau 1IUI su pirmu vaiku. Nepalyginamai buvau labiau isitempus.
[/quote]

o kada tau po pirmo IUI NT parode II?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 26, 16:57)
o kada tau po pirmo IUI NT parode II?

as tik 14dpi ir tedariau. Tada jau vaiduokliavo. Nzn kada anksciausiai but rodes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 26 rugsėjo 2011 - 15:00
QUOTE(maika @ 2011 09 26, 15:35)
Gal ir ne į temą bet prisiminiau savo vyrą smile.gif Nesuprato jis kam aš NT perku, sako 'taigi neprasidės mmm ir viskas bus aišku'  doh.gif
Ech tie vyrai -  doh.gif  bet vis tiek - wub.gif  heart.gif

Uoj, o mano vyras NT darymo dienos laukia labiau nei as. Vis siuncia mane i wc apsysioti testa ir griebia ji nei kiek nepalaukes ir vis vaiduoklius nori iziureti... Siuo klausimu tai jis pas mane labiau nekantrusis..
Atsakyti
man dar keturios,penkios dienos iki mm....bet kadangi NT kaip uzsispyres rodo viena pagali manau vilciu jau nebera...
Atsakyti
Mergatems sulaukusioms tu nelabuju 4u.gif
O as va sedziu skaitau ir skaiciuoju , vienas IUI bent man atsiejo 950 lt, tai jei darytis 4 gaunasi 3800lt, tikimybe kaip rodo sio menesio rezultatai ziauriai maza, VK IVF dabar kainuoja 3950lt be vaistu (neaisku kiek jie kainuos ir konsultaciju kiek reikes) ir tikimybe, kad pavyks zymiai didesne, tai vat ir svarstau ar verta tiek investuoti i IUI g.gif
nors as dar savo razultato nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 16:55)
VK IVF dabar kainuoja 3950lt be vaistu (neaisku kiek jie kainuos ir konsultaciju kiek reikes) ir tikimybe, kad pavyks zymiai didesne

kiek žinau, su viskuo išeina bent dvigūbai daugiau nei nurodyta kaina, nes tai tik IVF kaina, o kur dar vaistai, papildomos "mikromanipuliacinės" procedūros..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 26, 17:09)
kiek žinau, su viskuo išeina bent dvigūbai daugiau nei nurodyta kaina, nes tai tik IVF kaina, o kur dar vaistai, papildomos "mikromanipuliacinės" procedūros..

zodziu kiek girdejau apie 10 000 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 26, 17:12)
zodziu kiek girdejau apie 10 000 doh.gif

aš neįsivaizduoju, iš kur tiek pinigų paimčiau unsure.gif nebent metus taupyt.. o jei dar iš pirmo karto nepavyksta.. girdėjau, žmonės paskolas ima tam reikalui..
nu kodėėėėėėėl? kas per nesąmonė doh.gif
pas mus į kiemą šiukšliadėžėse ateina pasirausti neščia bomžiukė.. ir nežinai, kam labiau sekasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 rugsėjo 2011 - 16:19
QUOTE(zuzla @ 2011 09 26, 14:09)

nu ko gero tu teisi, nes IUI kaina irgi skelbiama 500lt, o gaunasi vos ne dvigubai, nors velgi sekancios IUI gal pigiau gaunasi , nes nuo pries tai buvusiu lieka vaistu g.gif ir spermogramos is naujo gal nereik daryti g.gif
ai zodziu dilema , kaip cia pigiau prasisukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 17:17)
ai zodziu dilema , kaip cia pigiau prasisukus  doh.gif

tai gal tu jau prasisukai su 1 IUI biggrin.gif raminkis mirksiukas.gif
Atsakyti