Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 26, 10:45)
Rugsėjo laukiam: kokyte - 09 24 1IUI, jurgitux1978 - 09 20 2IUI, ANGE-LIUXXX - 09 20 3IUI, indreT -09 15 1IUI,

nepavyko - Ursule_Elena -09 13 2IUI, jurmarta - 09 13 1IUI, Brituska - 09 10 2IUI, Lėja- 09 07 3IUI, Tino - 09 06 1IUI, Drovute- 09 04 3IUI, shyva - 09 02 1IUI, spinsa-09 02 5IUI(1iui po LP)
pavyko- Rudde - 09 09 4IUI

Njooo...  verysad.gif tragiška statistika... doh.gif

skaitau ir galvoju ar daryti dar vieną, t.y. 3IUI???
merginos kaip Jūs manot?kazkas ciarašėt kad 3-4 būna veiksmingiausios???
Atsakyti
Cia ir daug kas sake ir man gydytoja patvirtino, kad laukiamas rezultatas 80% atveju buna per ketvirta IUI. Siek tiek reciau ant trecio. Tai galima daryti isvada, kad ketvirtas ir astuntas IUI gali buti sekmingi.

Man paaiskino taip: kad viskas turi vykti etapais. Pradzioje reikia 12 menesiu bandyti natur, jeigu nesigauna, tada skiriama tik stimuliacija, jeigu nesigauna po 6 stimuliaciju, tada pereina prie stimuliaciju ir IUI, siu proceduru irgi 6 (pusmetis). Jeigu nepavyksta per 6 IUI, tada pereinama prie IVF. Ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 26, 12:45)
Rugsėjo laukiam: kokyte - 09 24 1IUI, jurgitux1978 - 09 20 2IUI, ANGE-LIUXXX - 09 20 3IUI, indreT -09 15 1IUI,

nepavyko - Ursule_Elena -09 13 2IUI, jurmarta - 09 13 1IUI, Brituska - 09 10 2IUI, Lėja- 09 07 3IUI, Tino - 09 06 1IUI, Drovute- 09 04 3IUI, shyva - 09 02 1IUI, spinsa-09 02 5IUI(1iui po LP)
pavyko- Rudde - 09 09 4IUI

Njooo...  verysad.gif tragiška statistika... doh.gif

ir dar mano - 1 IUI 2011-09-06 nepavykes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 26, 13:00)
skaitau ir galvoju ar daryti dar vieną, t.y. 3IUI???
merginos kaip Jūs manot?kazkas ciarašėt kad 3-4 būna veiksmingiausios???

nežinau, aš pati dar 1 IUI (t.y.) trečią, darysiu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 09 26, 14:09)
ir dar mano - 1 IUI 2011-09-06 nepavykes sad.gif
ir dar mano 2IUI 2011-09-02 nepavykes. Nors, ka cia suprasi... kaip ir pavykes, bet ne taip kaip noretusi.

Papildyta:
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 26, 14:25)
nežinau, aš pati dar 1 IUI (t.y.) trečią, darysiu tikrai.

as darysiu dar 2. Bus trecias ir ketvirtas IUI. Ir viskas. Toliau bus matyti.
Girdejau, kad uzsienyje IVF kompensuojami valstybes, tai reikia ten vaziuoti daryti, perpus pigiau negu LT gaunasi. Tik reikia susizinoti kur kompensuoja.. Tiesa, ziurejau Izraelio klinikose IVF kainas, tai tokios pat kaip LT. Bet Izraelio medicina pazangiausia pasaulyje, ten geriausios klinikos, tai gal uz ta pacia kaina iseina gauti geriausia rezultata.. A, o Ukrainoje uz 15 tukst litu daro IVF tol, kol nepastoji. Kazkaip "pilnas paketas" vadinasi. Kaip bebutu, vistiek dideli pinigai... O siaube-siaube, koks vis delto didelis noras tureti savo vaikeli. As beveik 34 metu dar nei vieno nesusilaukiau, tai man jau nuosava atzala atrodo kaip kazkas ko niekada nebus... Labai kazkaip sunku isivaizduoti, kad gali su manimi tas nutikti...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 26, 15:30)
ir dar mano 2IUI 2011-09-02 nepavykes. Nors, ka cia suprasi... kaip ir pavykes, bet ne taip kaip noretusi.

panasu, kad tikrai 4 kartas sekmingiausias.

Papildyta:

Girdejau, kad uzsienyje IVF kompensuojami valstybes, tai reikia ten vaziuoti daryti, perpus pigiau negu LT gaunasi. Tik reikia susizinoti kur kompensuoja.. Tiesa, ziurejau Izraelio klinikose IVF kainas, tai tokios pat kaip LT. Bet Izraelio medicina pazangiausia pasaulyje, ten geriausios klinikos, tai gal uz ta pacia kaina iseina gauti geriausia rezultata.. A, o Ukrainoje uz 15 tukst litu daro IVF tol, kol nepastoji. Kazkaip "pilnas paketas" vadinasi. Kaip bebutu, vistiek dideli pinigai... O siaube-siaube, koks vis delto didelis noras tureti savo vaikeli. As beveik 34 metu dar nei vieno nesusilaukiau, tai man jau nuosava atzala atrodo kaip kazkas ko niekada nebus... Labai kazkaip sunku isivaizduoti, kad gali su manimi tas nutikti...

kitose valstybese gydymas kompensuojamas, bet tik tos valstybes pilieciams. O jeigu uz savus pinigelius toli labai sunku prilakstyt, juk pvz IVF procedurai tai gali tekti ir 10 kartu apsilankyti. As nusiziurejau Latvijoje Embrions klinika, ten IVF veiksimngumas virs 51 proc!!!!!!! bet apie tai kita tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 26, 15:30)

o as darysiu dar viena IUI (antras IUI siam vaikui kuri dabar meginu pagaut).
Ir pasiduosiu kazkuriam laikui. Nes man bus protu nesuvokiama. kaip as su pirmu vaiku pastojau po 1iui. O dabar... Vadinas dar nenori vaikis kitas ateit. tai ir neprievartausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 26 rugsėjo 2011 - 13:55
QUOTE(makita @ 2011 09 26, 14:45)
kitose valstybese gydymas kompensuojamas, bet tik tos valstybes pilieciams. O jeigu uz savus pinigelius toli labai sunku prilakstyt, juk pvz IVF procedurai tai gali tekti ir 10 kartu apsilankyti. As nusiziurejau Latvijoje Embrions klinika, ten IVF veiksimngumas virs 51 proc!!!!!!! bet apie tai kita tema  4u.gif
o kada startuosi? jau rimtos mintys?
del to kompensavimo - logiskai siaip, kad tik pilieciams.. bet gal kur nors yra EU pilieciams... as dar nesigilinau, bet paieskosiu..

QUOTE(indreT @ 2011 09 26, 14:55)
o as darysiu dar viena IUI (antras IUI siam vaikui kuri dabar meginu pagaut).
Ir pasiduosiu kazkuriam laikui. Nes man bus protu nesuvokiama. kaip as su pirmu vaiku pastojau po 1iui. O dabar... Vadinas dar nenori vaikis kitas ateit. tai ir neprievartausiu.

nu zinai.. ne visada turi gautis is pirmo karto. gal kaip tik vaikis tave bando - kiek kantriai nenuleisdama ranku tu jo sieksi ir kaip stipriai nori, kad jis ateitu smile.gif nes pagal tavo dabartini mastyma, tai ir IUI nereikia, kai vaikui bus laikas, ateis natur.. Tai vat. Be to, kol tavo organizmas ant vaistu ir vezese - gal pasidaryk vis delto, tuos 4 rekomenduojamus, o po tik ilsekis? Tiek beliko - tik 3 IUI = 3 menesiai. Iki nauju metu kaip tik.
Atsakyti
Manau kai jau vienas kleckas yra, tai visa šita nepastojimo situacija visaaaaai kitaip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 26, 16:09)
nu zinai.. ne visada turi gautis is pirmo karto. gal kaip tik vaikis tave bando - kiek kantriai nenuleisdama ranku tu jo sieksi ir kaip stipriai nori, kad jis ateitu smile.gif nes pagal tavo dabartini mastyma, tai ir IUI nereikia, kai vaikui bus laikas, ateis natur.. Tai vat. Be to, kol tavo organizmas ant vaistu ir vezese - gal pasidaryk vis delto, tuos 4 rekomenduojamus, o po tik ilsekis? Tiek beliko - tik 3 IUI = 3 menesiai. Iki nauju metu kaip tik.

o man vis atrodo, kad as kazka netaip darau. Man regis as perdaug uzsiciklinus ant IUI. Pasidariau ir gyvenu juo. Laukiu rezultatu. O testas manes nedziugina. Parinuos ir t.t... Kaip ir visos aisku. Vyras bumba, kad tureciau esamu vaiku dziaugtis o ne gyvent tuo laukimu. jei bus tada ir lauksim. Lengva jam sneket. Bet istiesu jis teisus. as ir pati ta suvokiu. Tie IUI aptemdo prota. Bent jau man biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(maika @ 2011 09 26, 16:20)
Manau kai jau vienas kleckas yra, tai visa šita nepastojimo situacija visaaaaai kitaip atrodo...

Tikrai taip. Juk jau tevistes poreikis kaip ir igyventintas. Tik norisi vis daugiau to dziaugsmo (daugiau leliu). Kai pasidariau 1IUI su pirmu vaiku. Nepalyginamai buvau labiau isitempus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 26, 16:09)
o kada startuosi? jau rimtos mintys?
del to kompensavimo - logiskai siaip, kad tik pilieciams.. bet gal kur nors yra EU pilieciams... as dar nesigilinau, bet paieskosiu..
juk sveikatos draudimas galioja tik savo valstybej, o visoj ES tik butinoji pirmine pagalba, tad tikrai mums niekas neduos nemokamo gydymo sad.gif

Pritariu Maidenanai - nepasiduokit. As pvz po nepavykusio IUI norejau plaukus rautis, bet dabar tiek ryzto atsirado, tikiuosi jis greit neisbles. Darysiu ir 2 ir 3 IUI, paskui matysiu.
Man tik dakt liepe pailset si cikla, geltonkunis kazkaip ten nepasisalino, tai as tik lapkriti sekanti IUI darysiu.Gal kam yra taip buve?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 26, 15:20)

tikriausiai taip... as kol kas nezinau kas yra tureti savo vaika...

QUOTE(indreT @ 2011 09 26, 15:24)
o man vis atrodo, kad as kazka netaip darau. Man regis as perdaug uzsiciklinus ant IUI. Pasidariau ir gyvenu juo. Laukiu rezultatu. O testas manes nedziugina. Parinuos ir t.t... Kaip ir visos aisku. Vyras bumba, kad tureciau esamu vaiku dziaugtis o ne gyvent tuo laukimu. jei bus tada ir lauksim. Lengva jam sneket. Bet istiesu jis teisus. as ir pati ta suvokiu. Tie IUI aptemdo prota. Bent jau man biggrin.gif

Papildyta:
Tikrai taip. Juk jau tevistes poreikis kaip ir igyventintas. Tik norisi vis daugiau to dziaugsmo (daugiau leliu). Kai pasidariau 1IUI su pirmu vaiku. Nepalyginamai buvau labiau isitempus.
Jauciu, ne tik tau aptemdo... Visoms tas pats. Juk jeigu jau daraisi IUI, tai savaime aisku, kad jau kazko tikiesi ir labai-labai lauki... Butu dzin - nebuti IUI... ir visokiu kitu minciu...

QUOTE(makita @ 2011 09 26, 15:26)
Pritariu Maidenanai - nepasiduokit. As pvz po nepavykusio IUI norejau plaukus rautis, bet dabar tiek ryzto atsirado, tikiuosi jis greit neisbles. Darysiu ir 2 ir 3 IUI, paskui matysiu.
Man tik dakt liepe pailset si cikla, geltonkunis kazkaip ten nepasisalino, tai as tik lapkriti sekanti IUI darysiu.Gal kam yra taip buve?

Atsakyti