Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 25, 07:03)
žinok man irgi būna labai stiprus skausmai aš iš po IUI net 2 dienas beveik iš lovos nelipu , ir nuo skausmo ką nors išgeriu
manau kag šia daugumai taip iš po IUI būna  g.gif
labas rytas mergaitės  smile.gif  4u.gif

nuraminai truputi 4u.gif as jau maniau, gal cia pas mane kokia atmetimo reakcija ar kazkas panasaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 25, 08:55)
Labas rytas mergaites  4u.gif

Ateinu pasiguosti  verysad.gif  vakar vakare tooookie pilvo skausmai uzejo, kad net iki vemimo  blink.gif gal kuriai buvo kazkas panasaus? gal cia su IUI susije? nebezinau ka ir galvoti , o daktares numerio neturiu, ner net pas ka pasikonsultuoti  verysad.gif

man buvo lgiai taip pat, 2 dienas į darbą net nėjau. mano ginė sakė, kad tai nuo ovuliacijos stimuliuotam cikle, kai daug folių sprogsta, padidėja ir kiaušidės, ir gimda patinsta, o visa tai spaudžia pūslę ir tempia pilvaplėvę, ją labiausiai ir skauda, nes joje labai daug nervų. man viskas aprimo po 3-4 dienų. taip kad islėskis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 20:49)
wub.gif norėčiau, kad taip ji nuolat būtų su manimi.......

laikykis 4u.gif pritariu visoms dėl išeinančių ir ateinančių sielų pasikeitimo, liūdna, bet toks gyvenimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 25, 09:18)
man buvo lgiai taip pat, 2 dienas į darbą net nėjau. mano ginė sakė, kad tai nuo ovuliacijos stimuliuotam cikle, kai daug folių sprogsta, padidėja ir kiaušidės, ir gimda patinsta, o visa tai spaudžia pūslę ir tempia pilvaplėvę, ją labiausiai ir skauda, nes joje labai daug nervų. man viskas aprimo po 3-4 dienų. taip kad islėskis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

dekui labai uz info 4u.gif kazkaip net ramiau pasidare, kad cia nieko blogo doh.gif
Atsakyti
Na ką, o mane galite geltoninti... verysad.gif nepavyko ir 2 IUI, idealus pasak ginės pagal visus parametrus... verysad.gif cray.gif

vakar atėjo mmm, o tai yra labai keista, nes dar tik 11 DPI ir 24 cd (paprastai būna 28-29 d.). stimuliacija visiškai išderino ciklą.

šį mėnesį praleisim tikrai, norisi atsipūsti, ketvirtadienį pas ginę konsultacijai, bet manau, lapkritį darysim 3 IUI... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 25, 12:25)
Na ką, o mane galite geltoninti... verysad.gif nepavyko ir 2 IUI, idealus pasak ginės pagal visus parametrus...  verysad.gif cray.gif

vakar atėjo mmm, o tai yra labai keista, nes dar tik 11 DPI ir 24 cd (paprastai būna 28-29 d.). stimuliacija visiškai išderino ciklą.

šį mėnesį praleisim tikrai, norisi atsipūsti, ketvirtadienį pas ginę konsultacijai, bet manau, lapkritį darysim 3 IUI... doh.gif

oj kaip liudna, gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man tas past vieto 28 per keleta IUI buvo ciklas tik 24d. , tai normalu

kokyte tu gi tur4jai daug foliu, reiške susiformavo geltukuniai, kurie ir duoda skausmus, tai yra normal
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 25, 13:25)
Na ką, o mane galite geltoninti... verysad.gif nepavyko ir 2 IUI, idealus pasak ginės pagal visus parametrus...  verysad.gif cray.gif

console.gif Blin nesamone. Laikykis. O jautei kokius mmmm pozymius? ar taip ras ir atejo?
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 25, 12:04)
console.gif Blin nesamone. Laikykis. O jautei kokius mmmm pozymius? ar taip ras ir atejo?

Prieš kokią valandą tik pradėjau jaust, kad pilvą maudžia, o šiaip galima sakyt kad "raz" mirksiukas.gif ir Bt dar buvo aukšta, ir krūtinė skaudėjo g.gif na nieko, dar daug liko galimybių, jas visas ir išnaudoim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 25, 13:25)

Labai liudna verysad.gif , laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 25, 12:25)

Laikykis!Mes su tavimi! 4u.gif tuoj prisijungsiu prie taves-13-likta tikrai nesekminga diena.....jauciu mm jau pakeliui ir man...
Papildyta:
o kaip sekasi Brituskai ir Lejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 25, 09:51)
Kaip jus galvojat-vazinejimas dviraciu po IUI gal nepakenks?..

net negalvok. atsigulk ir skaityk knygas. is esmes, tik tiek gali daryti. bei namu ruosa. be siurblio tampymo ir katino wc valymo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 25, 16:55)
net negalvok. atsigulk ir skaityk knygas. is esmes, tik tiek gali daryti. bei namu ruosa. be siurblio tampymo ir katino wc valymo.

o katino WC kuom kenkia lotuliukas.gif
pas mane namie 2 sunys kurie i lauka neina ir ju tulika irgi tvarkyti reikia doh.gif
Atsakyti
tai va, prisiduodu doh.gif pramuse siandien, ziaurai skausmingos menesines, ryju tabletkas.. blink.gif
Atsakyti