Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Nu va as jau po IUI, vienas folis beovuliuojantis, kiti 2 dar ne, MB turtas, visi judrus, 9ml atrodo jei gerai supratau, nuo antradienio turiu pradeti gerti dupha ir laukti II ax.gif
sunku bus su tuo laukimu, nes 2 dienos pries testo daryma , mes isskrendam vacation1.gif tai jauciu reiks testuku prisipirkti ir veztis arba anksciau darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 21:01)
Nu va as jau po IUI, vienas folis beovuliuojantis, kiti 2 dar ne, MB turtas, visi judrus, 9ml atrodo jei gerai supratau, nuo antradienio turiu pradeti gerti dupha ir laukti II  ax.gif
sunku bus su tuo laukimu, nes 2 dienos pries testo daryma , mes isskrendam  vacation1.gif tai jauciu reiks testuku prisipirkti ir veztis arba anksciau darytis  g.gif

Ramiu tau 2 savaitelie. Ir ryskiu II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 20:01)
Nu va as jau po IUI, vienas folis beovuliuojantis, kiti 2 dar ne,

Na thumbup.gif kelintą c.d. tau gavosi ax.gif
O man šįvakar abu šonus maudžia, nejaugi vėl ovuliuosiu anksčiau doh.gif kažin ar aš pirmadienio ryto sulauksiu, Ovitreli leisiuosi tik rytoj ryte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 24 rugsėjo 2011 - 20:15
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 18:15)
Na  thumbup.gif kelintą c.d. tau gavosi ax.gif
O man šįvakar abu šonus maudžia, nejaugi vėl ovuliuosiu anksčiau doh.gif kažin ar aš pirmadienio ryto sulauksiu, Ovitreli leisiuosi tik rytoj ryte.

as vakar variau apziurai buvo 12 cd ir iskart ovitreli suleido
oi, pati leisiesi ? blink.gif
as tai nieko nejauciu, kada kas pas mane vyksta, arba nesuprantu gal doh.gif
o cia normalu, kad po IUI truputi teplioja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 20:01)
Nu va as jau po IUI, vienas folis beovuliuojantis, kiti 2 dar ne, MB turtas, visi judrus, 9ml atrodo jei gerai supratau, nuo antradienio turiu pradeti gerti dupha ir laukti II  ax.gif
sunku bus su tuo laukimu, nes 2 dienos pries testo daryma , mes isskrendam  vacation1.gif tai jauciu reiks testuku prisipirkti ir veztis arba anksciau darytis  g.gif

thumbup.gif laukiam II
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 16:24)
Sveikos, merginos 4u.gif

Pasirodau, tai ir pasipasakosiu verysad.gif

Penktadienį buvau pas S, abiejuose pusėse užderėjo, dar skyrė dvi dienas Puregono ir pirmadienį iš pačio ryto IUI....

Tuo metu kai buvau pas S, mirė mano močiutė verysad.gif  o taip norėjau dar suspėti pas ją į ligoninę (Klaipėdoje), nespėjau atsisveikinti...... verysad.gif

Pirmadienį - laidotuvės, pirmadienį - IUI....suspėsiu.....

Iš pačio ryto tvarkiau laidotuvių reikalus, grįžusi radau vaiką su 38.7 tempa ir ilgiausiu snargliu, o ryte dar buvo žvalus doh.gif

Ir kas dar........... unsure.gif

tiek mano tiek vyro seimoje iseje zmones atsiunte saves pakaitala vienu ar kitokiu pavydalu. Tavo mociutes siela bus tavo vaikelyje. ji todel ir nusprende iseiti butent dabar.

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 24, 16:25)
Sveikutės 4u.gif

skaitinėjau jūsų pokalbius ir iškilo klausimas, ar yra prasmė daryti IUI natūraliam cikle, kad ir kelis kartus iš eilės (pas mane visada užauga vienas arba du folikulai), gal geriau prašyti stimuliacijos, o po to IUI, gal tam natūraliam cikle tik gaištu laiką? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 24, 21:31)
Tavo mociutes siela bus tavo vaikelyje. ji todel ir nusprende iseiti butent dabar.

wub.gif norėčiau, kad taip ji nuolat būtų su manimi.......
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 21:19)
as vakar variau apziurai buvo 12 cd ir iskart ovitreli suleido
oi, pati leisiesi ? blink.gif

Man taip pat šiandien 12 c.d. bet sakė man šiandien būtų per anksti.
Taip, visada pati leidžiuosi mirksiukas.gif o šį ciklą stimuliavo su aštuoniomis Puregono dozėmis, o jis leidžiamas cool.gif visą pilvuką nusibadžiau, bet užtat jau gerai leidžiu biggrin.gif

Mano mažius jau be tempos, tikiuosi, kad rytoj bus viskas gerai.
Atsakyti
Kaip jus galvojat-vazinejimas dviraciu po IUI gal nepakenks?..
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Ateinu pasiguosti verysad.gif vakar vakare tooookie pilvo skausmai uzejo, kad net iki vemimo blink.gif nezinojau net ko griebtis, MB jau norejo greitaja kviesti, bet kazkaip su ketanovo pagalba pavyko uzsnausti ir truputi aprimo, nors visa nakti varciausi, nes maude, o dabar maudzia taip lyg buciau 1000 atsilenkimu padariusi ir pilvas itemtas belenkaip verysad.gif
gal kuriai buvo kazkas panasaus? gal cia su IUI susije? nebezinau ka ir galvoti , o daktares numerio neturiu, ner net pas ka pasikonsultuoti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 25, 06:51)

as klausiau savo daktares ka galiu daryti, o ko ne, tai sake baisiai didelio organizmui kruvio neduoti, o siaip gyventi kaip visada , man net jodineti leido, tik ne iskart po IUI , o po keliu dienu mirksiukas.gif (nors po vakaryksciu skausmu negaliu dar net pagalvot apie islipima is lovos ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 25, 10:51)

Kazkada kai as paklausiau ar galima su dviraciu po IUI. Ji paziurejo i mane ir sake "I kvailus klausymus neatsakineju". Staigiu judesiu negalima, sokineti nes kiausides istimuliuotos. Taip, kad ..... smile.gif Tau sprest smile.gif

Gal jei vaziuosi. labai nuo borteliu nesokinek smile.gif Ramiai. Ant plentinio dviracio siulau nesest ir i plenta nevaziuot sportuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 25 rugsėjo 2011 - 09:02
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 21:01)

Laukiam II thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 22:19)
o cia normalu, kad po IUI truputi teplioja?  g.gif

Normalu mirksiukas.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 25, 10:51)

Tikrai manu kad nieko bloga, tik nepervark mirksiukas.gif 4u.gif

O man siandien galu gale mmm atejo tongue.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 25, 09:55)
Labas rytas mergaites  4u.gif

Ateinu pasiguosti  verysad.gif  vakar vakare tooookie pilvo skausmai uzejo, kad net iki vemimo  blink.gif nezinojau net ko griebtis, MB jau norejo greitaja kviesti, bet kazkaip su ketanovo pagalba pavyko uzsnausti ir truputi aprimo, nors visa nakti varciausi, nes maude, o dabar maudzia taip lyg buciau 1000 atsilenkimu padariusi ir pilvas itemtas belenkaip  verysad.gif
gal kuriai buvo kazkas panasaus? gal cia su IUI susije? nebezinau ka ir galvoti , o daktares numerio neturiu, ner net pas ka pasikonsultuoti  verysad.gif
Papildyta:
as klausiau savo daktares ka galiu daryti, o ko ne, tai sake baisiai didelio organizmui kruvio neduoti, o siaip gyventi kaip visada , man net jodineti leido, tik  ne iskart po IUI , o po keliu dienu  mirksiukas.gif  (nors po vakaryksciu skausmu negaliu dar net pagalvot apie islipima is lovos )  doh.gif

žinok man irgi būna labai stiprus skausmai aš iš po IUI net 2 dienas beveik iš lovos nelipu , ir nuo skausmo ką nors išgeriu
manau kag šia daugumai taip iš po IUI būna g.gif
labas rytas mergaitės smile.gif 4u.gif
Atsakyti