Nu va as jau po IUI, vienas folis beovuliuojantis, kiti 2 dar ne, MB turtas, visi judrus, 9ml atrodo jei gerai supratau, nuo antradienio turiu pradeti gerti dupha ir laukti II
sunku bus su tuo laukimu, nes 2 dienos pries testo daryma , mes isskrendam tai jauciu reiks testuku prisipirkti ir veztis arba anksciau darytis
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 21:01)
Nu va as jau po IUI, vienas folis beovuliuojantis, kiti 2 dar ne, MB turtas, visi judrus, 9ml atrodo jei gerai supratau, nuo antradienio turiu pradeti gerti dupha ir laukti II
sunku bus su tuo laukimu, nes 2 dienos pries testo daryma , mes isskrendam tai jauciu reiks testuku prisipirkti ir veztis arba anksciau darytis
Ramiu tau 2 savaitelie. Ir ryskiu II
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 20:01)
Nu va as jau po IUI, vienas folis beovuliuojantis, kiti 2 dar ne,
Na kelintą c.d. tau gavosi
O man šįvakar abu šonus maudžia, nejaugi vėl ovuliuosiu anksčiau kažin ar aš pirmadienio ryto sulauksiu, Ovitreli leisiuosi tik rytoj ryte.
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 18:15)
Na kelintą c.d. tau gavosi
O man šįvakar abu šonus maudžia, nejaugi vėl ovuliuosiu anksčiau kažin ar aš pirmadienio ryto sulauksiu, Ovitreli leisiuosi tik rytoj ryte.
as vakar variau apziurai buvo 12 cd ir iskart ovitreli suleido
oi, pati leisiesi ?
as tai nieko nejauciu, kada kas pas mane vyksta, arba nesuprantu gal
o cia normalu, kad po IUI truputi teplioja?
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 20:01)
laukiam II
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 16:24)
Sveikos, merginos
Pasirodau, tai ir pasipasakosiu
Penktadienį buvau pas S, abiejuose pusėse užderėjo, dar skyrė dvi dienas Puregono ir pirmadienį iš pačio ryto IUI....
Tuo metu kai buvau pas S, mirė mano močiutė o taip norėjau dar suspėti pas ją į ligoninę (Klaipėdoje), nespėjau atsisveikinti......
Pirmadienį - laidotuvės, pirmadienį - IUI....suspėsiu.....
Iš pačio ryto tvarkiau laidotuvių reikalus, grįžusi radau vaiką su 38.7 tempa ir ilgiausiu snargliu, o ryte dar buvo žvalus
Ir kas dar...........
Pasirodau, tai ir pasipasakosiu
Penktadienį buvau pas S, abiejuose pusėse užderėjo, dar skyrė dvi dienas Puregono ir pirmadienį iš pačio ryto IUI....
Tuo metu kai buvau pas S, mirė mano močiutė o taip norėjau dar suspėti pas ją į ligoninę (Klaipėdoje), nespėjau atsisveikinti......
Pirmadienį - laidotuvės, pirmadienį - IUI....suspėsiu.....
Iš pačio ryto tvarkiau laidotuvių reikalus, grįžusi radau vaiką su 38.7 tempa ir ilgiausiu snargliu, o ryte dar buvo žvalus
Ir kas dar...........
tiek mano tiek vyro seimoje iseje zmones atsiunte saves pakaitala vienu ar kitokiu pavydalu. Tavo mociutes siela bus tavo vaikelyje. ji todel ir nusprende iseiti butent dabar.
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 24, 16:25)
Sveikutės
skaitinėjau jūsų pokalbius ir iškilo klausimas, ar yra prasmė daryti IUI natūraliam cikle, kad ir kelis kartus iš eilės (pas mane visada užauga vienas arba du folikulai), gal geriau prašyti stimuliacijos, o po to IUI, gal tam natūraliam cikle tik gaištu laiką?
skaitinėjau jūsų pokalbius ir iškilo klausimas, ar yra prasmė daryti IUI natūraliam cikle, kad ir kelis kartus iš eilės (pas mane visada užauga vienas arba du folikulai), gal geriau prašyti stimuliacijos, o po to IUI, gal tam natūraliam cikle tik gaištu laiką?
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 24, 21:31)
Tavo mociutes siela bus tavo vaikelyje. ji todel ir nusprende iseiti butent dabar.
norėčiau, kad taip ji nuolat būtų su manimi.......
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 21:19)
as vakar variau apziurai buvo 12 cd ir iskart ovitreli suleido
oi, pati leisiesi ?
oi, pati leisiesi ?
Man taip pat šiandien 12 c.d. bet sakė man šiandien būtų per anksti.
Taip, visada pati leidžiuosi o šį ciklą stimuliavo su aštuoniomis Puregono dozėmis, o jis leidžiamas visą pilvuką nusibadžiau, bet užtat jau gerai leidžiu
Mano mažius jau be tempos, tikiuosi, kad rytoj bus viskas gerai.
Kaip jus galvojat-vazinejimas dviraciu po IUI gal nepakenks?..
Labas rytas mergaites
Ateinu pasiguosti vakar vakare tooookie pilvo skausmai uzejo, kad net iki vemimo nezinojau net ko griebtis, MB jau norejo greitaja kviesti, bet kazkaip su ketanovo pagalba pavyko uzsnausti ir truputi aprimo, nors visa nakti varciausi, nes maude, o dabar maudzia taip lyg buciau 1000 atsilenkimu padariusi ir pilvas itemtas belenkaip
gal kuriai buvo kazkas panasaus? gal cia su IUI susije? nebezinau ka ir galvoti , o daktares numerio neturiu, ner net pas ka pasikonsultuoti
Papildyta:
as klausiau savo daktares ka galiu daryti, o ko ne, tai sake baisiai didelio organizmui kruvio neduoti, o siaip gyventi kaip visada , man net jodineti leido, tik ne iskart po IUI , o po keliu dienu (nors po vakaryksciu skausmu negaliu dar net pagalvot apie islipima is lovos )
Ateinu pasiguosti vakar vakare tooookie pilvo skausmai uzejo, kad net iki vemimo nezinojau net ko griebtis, MB jau norejo greitaja kviesti, bet kazkaip su ketanovo pagalba pavyko uzsnausti ir truputi aprimo, nors visa nakti varciausi, nes maude, o dabar maudzia taip lyg buciau 1000 atsilenkimu padariusi ir pilvas itemtas belenkaip
gal kuriai buvo kazkas panasaus? gal cia su IUI susije? nebezinau ka ir galvoti , o daktares numerio neturiu, ner net pas ka pasikonsultuoti
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 25, 06:51)
as klausiau savo daktares ka galiu daryti, o ko ne, tai sake baisiai didelio organizmui kruvio neduoti, o siaip gyventi kaip visada , man net jodineti leido, tik ne iskart po IUI , o po keliu dienu (nors po vakaryksciu skausmu negaliu dar net pagalvot apie islipima is lovos )
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 25, 10:51)
Kazkada kai as paklausiau ar galima su dviraciu po IUI. Ji paziurejo i mane ir sake "I kvailus klausymus neatsakineju". Staigiu judesiu negalima, sokineti nes kiausides istimuliuotos. Taip, kad ..... Tau sprest
Gal jei vaziuosi. labai nuo borteliu nesokinek Ramiai. Ant plentinio dviracio siulau nesest ir i plenta nevaziuot sportuot
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 21:01)
Laukiam II
QUOTE(kokyte @ 2011 09 24, 22:19)
o cia normalu, kad po IUI truputi teplioja?
Normalu
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 25, 10:51)
Tikrai manu kad nieko bloga, tik nepervark
O man siandien galu gale mmm atejo
Labas rytas
QUOTE(kokyte @ 2011 09 25, 09:55)
Labas rytas mergaites
Papildyta:
Papildyta:
žinok man irgi būna labai stiprus skausmai aš iš po IUI net 2 dienas beveik iš lovos nelipu , ir nuo skausmo ką nors išgeriu
manau kag šia daugumai taip iš po IUI būna
labas rytas mergaitės