Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Sveikos, merginos 4u.gif

Pasirodau, tai ir pasipasakosiu verysad.gif

Penktadienį buvau pas S, abiejuose pusėse užderėjo, dar skyrė dvi dienas Puregono ir pirmadienį iš pačio ryto IUI....

Tuo metu kai buvau pas S, mirė mano močiutė verysad.gif o taip norėjau dar suspėti pas ją į ligoninę (Klaipėdoje), nespėjau atsisveikinti...... verysad.gif

Pirmadienį - laidotuvės, pirmadienį - IUI....suspėsiu.....

Iš pačio ryto tvarkiau laidotuvių reikalus, grįžusi radau vaiką su 38.7 tempa ir ilgiausiu snargliu, o ryte dar buvo žvalus doh.gif

Ir kas dar........... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

skaitinėjau jūsų pokalbius ir iškilo klausimas, ar yra prasmė daryti IUI natūraliam cikle, kad ir kelis kartus iš eilės (pas mane visada užauga vienas arba du folikulai), gal geriau prašyti stimuliacijos, o po to IUI, gal tam natūraliam cikle tik gaištu laiką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 13:24)
Sveikos, merginos 4u.gif

Penktadienį buvau pas S, abiejuose pusėse užderėjo, dar skyrė dvi dienas Puregono ir pirmadienį iš pačio ryto IUI....

Tuo metu kai buvau pas S, mirė mano močiutė verysad.gif  o taip norėjau dar suspėti pas ją į ligoninę (Klaipėdoje), nespėjau atsisveikinti...... verysad.gif

Iš pačio ryto tvarkiau laidotuvių reikalus, grįžusi radau vaiką su 38.7 tempa ir ilgiausiu snargliu, o ryte dar buvo žvalus doh.gif

Uzuojautos , stiprybes, laikykis 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 15:24)
Sveikos, merginos 4u.gif

Tuo metu kai buvau pas S, mirė mano močiutė verysad.gif  o taip norėjau dar suspėti pas ją į ligoninę (Klaipėdoje), nespėjau atsisveikinti...... verysad.gif

siaubas, kaip taip visos bėdos iškart užgriuvo unsure.gif stiprybės tau, nepalūžk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 17:24)
Sveikos, merginos 4u.gif

Pasakysiu kas dar, ogi nestuke.gif Zinau tai ne paguoda, bet pas mane aibe pavyzdziu, kad kai kas nors seimoje numirsta, tai kazkas butinai pastoja, taigi sis IUI tavo mirksiukas.gif
Uzjauciu del mociutes 4u.gif Laikykis ir nepraleisk IUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 24, 16:43)
Pasakysiu kas dar, ogi  nestuke.gif Zinau tai ne paguoda, bet pas mane aibe pavyzdziu, kad kai kas nors seimoje numirsta, tai kazkas butinai pastoja, taigi sis IUI tavo mirksiukas.gif
Uzjauciu del mociutes 4u.gif Laikykis ir nepraleisk IUI 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkui, mergaitės 4u.gif IUI tikrai nepraleisiu....visur suspėsiu, nors ir baisia nuotaika.

Ir sapnas daktį prieš mirtį unsure.gif iškrito man senas krūminis dantis, o vietoje jo prasikalęs naujo kraščiukas......
Būtų stebuklas........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 24 rugsėjo 2011 - 15:48
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 17:48)
Dėkui, mergaitės 4u.gif IUI tikrai nepraleisiu....visur suspėsiu, nors ir baisia nuotaika.

Ir sapnas daktį prieš mirtį unsure.gif iškrito man senas krūminis dantis, o vietoje jo prasikalęs naujo kraščiukas......
Būtų stebuklas........

Na va matai, tai laikyk geru zenklu mirksiukas.gif 4u.gif
O kelintas cia bus tavo IUI? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 24, 16:51)
Na va matai, tai laikyk geru zenklu mirksiukas.gif  4u.gif
O kelintas cia bus tavo IUI? wub.gif

Antras, planuojant antrą vaikutį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 24 rugsėjo 2011 - 15:56
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 17:55)
Antras, planuojant antrą vaikutį ax.gif

Ir paskutine planuojant antra vaikuti mirksiukas.gif 4u.gif Po sios busi nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 24, 16:24)
Sveikos, merginos 4u.gif

labai liūdna, užuojauta tau , bet kaip sakoma vienas iš šio pasaulio išeina kitas turi ateiti tai tikrai tau ši IUI turi būti paskutinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 24, 17:47)
labai liūdna, užuojauta tau , bet kaip sakoma vienas iš šio pasaulio išeina kitas turi ateiti  tai tikrai tau ši IUI turi būti paskutinė  4u.gif

Dėkui.
Anksčiau ar vėliau taip ir bus, jei ir ne šis IUI....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 24 rugsėjo 2011 - 16:54
QUOTE(Rudde @ 2011 09 24, 12:08)
As nuo siandien nebusiu prie kompo dvi savaites, tai grizus iskart begsiu pas gyd. ir tada tesiu ka pradejus smile.gif tikiuosi, grizus rasiu dar ne viena teigiama rezultata smile.gif

SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Tik dabar pamačiau ax.gif
Atsakyti