QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 22:19)
nea..man uzteks ir vienos IUI
ISEINU ATOSTOGU IKI KITU METU
...po metu vaiksciojimo pas gydytojus,noriu kuriam laikui pailseti,pajusti,ka GALU GALE reiskia myletis ne pagal grafika
,noriu,kad vyras manes noretu PATS,o ne isgirdes mano:"SIANDIEN REIKIA" po tragisku ND pasijustu vos ne kaltas,isgirdes mano priekaistus ir susirupinima"gal tau reikia kreiptis pas urologa?
...ATSIBODO klupoti vonioje pries NT ir melstis jam:"dievuliau,parodyk man antra pagali"..................
nu ka as zinau.... Siaip ir suo kariamas pripranta. Pagalvok, kad jeigu neeisi pirmyn ir nebedarysi IUI - prarandi laika ir galimybes. Tik tau spresti. Paziurek i visa si procesa kaip i darba - tiesiog reikia ji padaryti ir gausi atlyginima. Atlyginimas siuo atveju - tavo kunas ir kraujas - tavo vaikas. Maza del tokio atlyginimo pakenteti, nes NUSIBODO?
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 22:31)
o ką dėl neužkibusio sakė?
kad taip buna... kad tai labai daznas reiskinys. Bet butu problematiska, jeigu taip atsitiktu kai Hcg 50 ir virs. Tada jau ieskotumeme problemu. Kol kas svarstome prolaktino dydi bei choriono bludijimus. Jeigu man taip atsitiks dar 3-4 kartus, tada tirs.
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 22:31)
gera tu cia minti pametejai del kapiniu-va kaimyne savo varda antkapyje greta vyro jau isirase gyva budama-gal ir man vertetu pasirupint-kaip tik ieskau zemes sklypo pirkt tai prie to pacio
optimiste tiesiog.
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 22:32)
O tai koks planas jei pastotum, darytu ka nors kad issaugotu nestuma?
Ziurint kiek Hcg bus. Nezinau, Rudde... As dabar nieko nebezinau. Tiesiog poilsiauju. Ir dar man liepe nustoti daryti testus ir ND pagal grafika. Visiskas poilsis.
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 22:32)
ot tai tau... tik cistų betrūko
o tie rekomenduojami 6 IUI įdomu turi visi iš karto būti daromi? geriau be pertraukų, kad ir neilgų (pvz., mėnesio)? mano ginė sakė, kad rekomenduojama IUI sutankinti, bet nebūtinai kas mėnesį daryt.
geriausiai iskarto, nes stimuliacija islieka. Gali buti kas antra menesi. Bet geriau be pertrauku.
Nu jo, auginau folius, o uzauginau cistas...
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 22:36)
As tai nelabai suprantu, kuo skiriasi 6 IUI is eiles ir ne is eiles
del stimuliacijos poveikio organizmui. Per didesnes pertraukas organizmui reikia vel orientuotis i stimuliacijas. Vel stresas. Tiesa, gydytoja patvirtino, kad geriausias rezultatas - ketvirtas IUI.
Labanaktis. pavargau kazkaip.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.