Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 22:24)
Nieko, pailsėsi, atsigausi, ir bus viskas  thumbup.gif ir vėl atrodys, kad ne taip jau ir sunku tie ND, ir tas IUI pakeliamas, ir, žiūrėk, jau  nestuke.gif  lotuliukas.gif
bet gal dar per anksti atostogų išeini? g.gif gal dar palauk kelias dienas, dar gi nėra mmm. o gal imsi ir išeisi ne iki kitų metų, o žyyymiai ilgesniam laikui  mirksiukas.gif  tongue.gif

mano mm turi buti tik kita sestadieni...siaubas kiek dar laukimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 21:36)
As tai nelabai suprantu, kuo skiriasi 6 IUI is eiles ir ne is eiles  g.gif

Aš bent jau taip suprantu: "iš eilės" - tai kai 6 ciklus iš eilės daromi IUI (jei viskas tvarkoj, nėra cistų ir pan.). "Ne iš eilės" - tai kai tie 6 IUI padaromi, pvz., per 12 ciklų. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 21:39)
mano mm turi buti tik kita sestadieni...siaubas kiek dar laukimo doh.gif

o kodėl tik šeštadienį? g.gif mes darėm tą pačią dieną, tai 14 DPI bus antradienį? g.gif tai mmm gali ateit ir diena - dvi prieš tai, gali ir vėliau, bet nebūtinai tik šeštadienį. bent jau man po 1 IUI ciklas truputį išsiderino.
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 22:43)
Aš bent jau taip suprantu: "iš eilės" - tai kai 6 ciklus iš eilės daromi IUI (jei viskas tvarkoj, nėra cistų ir pan.). "Ne iš eilės" - tai kai tie 6 IUI padaromi, pvz., per 12 ciklų.  unsure.gif
Papildyta:

o kodėl tik šeštadienį? g.gif mes darėm tą pačią dieną, tai 14 DPI bus antradienį? g.gif tai mmm gali ateit ir diena - dvi prieš tai, gali ir vėliau, bet nebūtinai tik šeštadienį. bent jau man po 1 IUI ciklas truputį išsiderino.

na mano ciklas kaip laikrodukas anksciau buvo,tai pirma c.d buvo rugsejo 2.taigi mm turi ateiti rugsejo 30-spalio 1-a...visada mano ciklas 29-30..tiksliai tiksliai..na bet jei sakai po IUI issiderina g.gif.... tu dar nesukvailiojai kaip as ir NT nedarei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 22:19)
nea..man uzteks ir vienos IUI smile.gif ISEINU ATOSTOGU IKI KITU METU biggrin.gif ...po metu vaiksciojimo pas gydytojus,noriu kuriam laikui pailseti,pajusti,ka GALU GALE reiskia myletis ne pagal grafika doh.gif,noriu,kad vyras manes noretu PATS,o ne isgirdes mano:"SIANDIEN REIKIA" po tragisku ND pasijustu vos ne kaltas,isgirdes mano priekaistus ir susirupinima"gal tau reikia kreiptis pas urologa? doh.gif ...ATSIBODO klupoti vonioje pries NT ir melstis jam:"dievuliau,parodyk man antra pagali"..................
nu ka as zinau.... Siaip ir suo kariamas pripranta. Pagalvok, kad jeigu neeisi pirmyn ir nebedarysi IUI - prarandi laika ir galimybes. Tik tau spresti. Paziurek i visa si procesa kaip i darba - tiesiog reikia ji padaryti ir gausi atlyginima. Atlyginimas siuo atveju - tavo kunas ir kraujas - tavo vaikas. Maza del tokio atlyginimo pakenteti, nes NUSIBODO?

QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 22:31)
o ką dėl neužkibusio sakė?
kad taip buna... kad tai labai daznas reiskinys. Bet butu problematiska, jeigu taip atsitiktu kai Hcg 50 ir virs. Tada jau ieskotumeme problemu. Kol kas svarstome prolaktino dydi bei choriono bludijimus. Jeigu man taip atsitiks dar 3-4 kartus, tada tirs.

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 22:31)
gera tu cia minti pametejai del kapiniu-va kaimyne savo varda antkapyje greta vyro jau isirase gyva budama-gal ir man vertetu pasirupint-kaip tik ieskau zemes sklypo pirkt tai prie to pacio biggrin.gif  biggrin.gif
optimiste tiesiog.

QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 22:32)
O tai koks planas jei pastotum, darytu ka nors kad issaugotu nestuma?  g.gif
Ziurint kiek Hcg bus. Nezinau, Rudde... As dabar nieko nebezinau. Tiesiog poilsiauju. Ir dar man liepe nustoti daryti testus ir ND pagal grafika. Visiskas poilsis.

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 22:32)
doh.gif ot tai tau... tik cistų betrūko  doh.gif

o tie rekomenduojami 6 IUI įdomu turi visi iš karto būti daromi? geriau be pertraukų, kad ir neilgų (pvz., mėnesio)? mano ginė sakė, kad rekomenduojama IUI sutankinti, bet nebūtinai kas mėnesį daryt. g.gif
geriausiai iskarto, nes stimuliacija islieka. Gali buti kas antra menesi. Bet geriau be pertrauku.
Nu jo, auginau folius, o uzauginau cistas...

QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 22:36)
As tai nelabai suprantu, kuo skiriasi 6 IUI is eiles ir ne is eiles  g.gif
del stimuliacijos poveikio organizmui. Per didesnes pertraukas organizmui reikia vel orientuotis i stimuliacijas. Vel stresas. Tiesa, gydytoja patvirtino, kad geriausias rezultatas - ketvirtas IUI.

Labanaktis. pavargau kazkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 rugsėjo 2011 - 23:10
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 21:16)
šiaip esu įsitikinus, kad skausmas GN metu labai priklauso nuo nusiteikimo, pakantumo skausmui ir gydytojo, kuris daro procedūrą, profesionalumo. man padarė  thumbup.gif tikrai skaudėjo ne daugiau nei 1 mmm dieną mirksiukas.gif dėl tokio nieko hnarkozė ??? schmoll.gif bet tikrai žinau, kad kitoms baimė ir skausmas taip viską užspaudžia, kad nepavyksta pačios nuotraukos padaryt. taip kad kiekviena pagal save turėtų nuspręst mirksiukas.gif

Ir aš manau kad čia labai individualus dalykas. Seniai seniai, buvo toks laikas kai per pirmas mmm dienas rydavau Ketanov'ą, iš skausmo akyse temdavo... Košmaras... Tai jeigu toks skausmas būtų per GN tai NĖ UŽ KĄ, tik su narkoze. O štai dabar paskutinės dvejos mmm buvo tokios ištveriamos, tai tokiu atveju žinoma galima apsieiti be narkozės. Bet, deja, gi nežinom iš anksto kaip skaudės per GN g.gif
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 24 rugsėjo 2011 - 08:57
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 24, 00:09)
kad taip buna... kad tai labai daznas reiskinys. Bet butu problematiska, jeigu taip atsitiktu kai Hcg 50 ir virs. Tada jau ieskotumeme problemu. Kol kas svarstome prolaktino dydi bei choriono bludijimus. Jeigu man taip atsitiks dar 3-4 kartus, tada tirs.

aišku.. bet tau daugiau taip neatsitiks schmoll.gif

QUOTE(maika @ 2011 09 24, 09:54)
Bet, deja, gi nežinom iš anksto kaip skaudės per GN  g.gif

vat vat unsure.gif o ir mano mmm niekada nebuvo itin skausmingos, na pamaudžia pilvą pirmas dvi dienas, bet tai ne skausmas..

labas dienas mirksiukas.gif

labai daug galvojau, kokį man norą sugalvot.. varčiau ir taip ir anaip.. sustojau ties - pagimdžiau sveiką vaiką mastau.gif

geros dienos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 rugsėjo 2011 - 09:45
QUOTE(maika @ 2011 09 24, 09:54)
Ir aš manau kad čia labai individualus dalykas. Seniai seniai, buvo toks laikas kai per pirmas mmm dienas rydavau Ketanov'ą, iš skausmo akyse temdavo... Košmaras... Tai jeigu toks skausmas būtų per GN tai NĖ UŽ KĄ, tik su narkoze. O štai dabar paskutinės dvejos mmm buvo tokios ištveriamos, tai tokiu atveju žinoma galima apsieiti be narkozės. Bet, deja, gi nežinom iš anksto kaip skaudės per GN  g.gif
Labas rytas smile.gif

skausmas toks, lyg tempia gimda i apacia... jausmas, kad iskrenta..

QUOTE(zuzla @ 2011 09 24, 10:45)
aišku.. bet tau daugiau taip neatsitiks schmoll.gif

labai daug galvojau, kokį man norą sugalvot.. varčiau ir taip ir anaip.. sustojau ties - pagimdžiau sveiką vaiką mastau.gif

geros dienos visoms mirksiukas.gif

na, nezinau. as nebenoriu apie tai galvoti. sis menuo bus priverstinai poilsinis, o ten bus kaip D duos.

Neblogas tavo noras smile.gif

Grazaus savaitgalio, Damos.

Rudde, tu vis virusuok mus savo fotoreportazais, gerai? A jau pripratote prie minties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 rugsėjo 2011 - 09:49
Gal juokingas ir durnas klausimas, bet vis tiek užduosiu blush2.gif O jūs tikrąja to žodžio prasme apsysinat NT ar tik taip vadinat patį testo atlikimo procesą..? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 24, 11:20)
Gal juokingas ir durnas klausimas, bet vis tiek užduosiu  blush2.gif O jūs tikrąja to žodžio prasme apsysinat NT ar tik taip vadinat patį testo atlikimo procesą..?  ax.gif  blush2.gif

pacio proceso pavadinimas. tiesiogiaja zodzio prasme, apsysinti imanoma tik Viola. Visi kiti yra arba merkami, arba su pipete...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 24, 10:25)
pacio proceso pavadinimas. tiesiogiaja zodzio prasme, apsysinti imanoma tik Viola. Visi kiti yra arba merkami, arba su pipete...

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 24, 10:48)

Rudde, tu vis virusuok mus savo fotoreportazais, gerai? A jau pripratote prie minties?

As nuo siandien nebusiu prie kompo dvi savaites, tai grizus iskart begsiu pas gyd. ir tada tesiu ka pradejus smile.gif tikiuosi, grizus rasiu dar ne viena teigiama rezultata smile.gif

Prie minties nepripratom, as vis pamirstu ir paskui vel prisimenu biggrin.gif tik antra diena pastoviai jausmas kad bloga. Beje, gyd. mane "paguode", kad zinant mano reakcija i ovitreli ir duphastona (mane pykina nuo ju), tai tiketina, kad augant HCG ir PRG bus vis smagiau doh.gif

Visoms vaisingu, sekmingu ir kupinu tikejimo savaiciu 4u.gif
Atsakyti
O tau gerai pailseti ir grizti laimingai apsivemusiai smile.gif Na, gal normaliems zmonems sis palinkejimas atrodytu svelniai sakant - keistas, bet musu atveju ivairaus plauko pykinimai ir vemimai yra tiesiog palaima ir irodymas, kad viskas vyksta sklandziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 rugsėjo 2011 - 12:53