QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 23, 19:38)
Tai va pas man nieko naujo, testas neigiamas, memiu dar nera, bet pas man visada ilgas ciklas... laukiu, kada prasides ir vel is naujo... sakot reikia karstoj vonioj pagulet
?
Papildyta:
Mergaites, o kiek dabar rekomenduoja IUI darytis??? anksciau sakydavo 8, o tai ka dabar tik 2 rekomenduoja ar kaip???
6 rekomenduoja. 6 menesius reikia daryti, o 80% teigiamas rezultatas buna ant 3-4 karto. gydytoja siandien ta patvirtino.
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 20:46)
kainorašty rašo 400, tiek ir mokėjai? su narkozę? aš ruošiuosi į BAK kreiptis, bet ten GN kainos nerandu.. yra
kiaušintakių praeinamumo ištyrimas, gal tas pats?
tas pats. bet pas mus kainuoja 198 lt.
QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 20:59)
Manau tas pats. Kai jau darysies pasitarsi su BAK ir isaiskins ar tikrai tas.
400lt procedura. dar 230lt narkoze. VK be narkozes net nedaro. Man aiskino, kad be narkozes darant gali uzsispazmuot kaiusintakiai ir kancios per niek, nes foto bus netiksli. Kai miegi nieks neuzsispazmuos nes nieko nejauti
man su vietine dare, bet vistiek man skausmas nepakeliamas.
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 21:05)
siandien 10 DPI neistveriau ir pasidariau NT-balta balta kur dairais
gal dar ir anksti,bet nuojauta kuzda,kad jau galit mane geltoninti
sita, o tu vietos kapinese dar neuzsisakei? nes tu ir mes visos vistiek kada nors numirsim, tai ko cia gyventi tada? 10 dpi nori rezultato... nejuokink..
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 21:38)
o ar gali nuo duphastono taip skaudeti pilva ir papus?
gali. man irgi skaudejo lygiai taip pat.
p.s. a, as turiu cistu, tai nieko nebeplanuoju, poilsiauju si menesi. po to vel stimuliuosim.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.