Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 23:00)
Gali, bet manau čia ne nuo duphastono. aš jo negeriu (neskyrė), bet ir man lygiai taip pat skauda ir ten, ir ten mirksiukas.gif man atrodo, čia tiesiog nuo didesnio progesterono kiekio, kurį išskiria daugiau geltonkūnių, kurie liko sprogus daugiau folių nei natūraliam cikle. ir ginė taip sakė smile.gif

Hmmmmm. Man neskauda krutines. 8dpi. gal dar suskaus. Nors man niekad pries mmmmm neskauda. Ir kiek pamenu pastojus neskaudejo. Bet gal ir blogai pamenu.
Atsakyti
aš ir vis ieškojau kaip kur ką sutaupyt, nemokamai pasidaryt.. atsibodo doh.gif kiek laiko užima.. MB sako apmokės, tegu ax.gif nebūtų pasakęs, ieškočiau galimybių g.gif kaip visada.. žiūrėsim kaip seksis suderinti du gydytojus.. o siuntimą GN/LP ir pan. gali išrašyt terapeutas? su ja tai puikiai sutariu..
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 21:09)
Hmmmmm. Man neskauda krutines. 8dpi. gal dar suskaus. Nors man niekad pries mmmmm neskauda. Ir kiek pamenu pastojus neskaudejo. Bet gal ir blogai pamenu.

Man atrodo, visokie skausmeliai, tempimai, pūtimai ir pan. yra labai individualu mirksiukas.gif taip kad viskas ok.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 21:11)
aš ir vis ieškojau kaip kur ką sutaupyt, nemokamai pasidaryt.. atsibodo doh.gif kiek laiko užima.. MB sako apmokės, tegu ax.gif nebūtų pasakęs, ieškočiau galimybių g.gif kaip visada.. žiūrėsim kaip seksis suderinti du gydytojus.. o siuntimą GN/LP ir pan. gali išrašyt terapeutas? su ja tai puikiai sutariu..

Pas mane buvo taip - mano ginė (VK Kaune) dirba ir KMUK, ji man VK išrašė siuntimą į KMUK ir pati ten padarė GN nemokamai (ir be jokių pakišų). tik tam man reikėjo prisirašyti prie KMUK ginekeologijos-akušerijos poliklinikos (prisirašiau pas savo ginę). kitaip, kaip supratau, būtų mokama. nors man atrodo, jei su siuntimu tai gal padarytų ir nemokamai? šiaip esu įsitikinus, kad skausmas GN metu labai priklauso nuo nusiteikimo, pakantumo skausmui ir gydytojo, kuris daro procedūrą, profesionalumo. man padarė thumbup.gif tikrai skaudėjo ne daugiau nei 1 mmm dieną mirksiukas.gif dėl tokio nieko hnarkozė ??? schmoll.gif bet tikrai žinau, kad kitoms baimė ir skausmas taip viską užspaudžia, kad nepavyksta pačios nuotraukos padaryt. taip kad kiekviena pagal save turėtų nuspręst mirksiukas.gif
Atsakyti
nea..man uzteks ir vienos IUI smile.gif ISEINU ATOSTOGU IKI KITU METU biggrin.gif ...po metu vaiksciojimo pas gydytojus,noriu kuriam laikui pailseti,pajusti,ka GALU GALE reiskia myletis ne pagal grafika doh.gif,noriu,kad vyras manes noretu PATS,o ne isgirdes mano:"SIANDIEN REIKIA" po tragisku ND pasijustu vos ne kaltas,isgirdes mano priekaistus ir susirupinima"gal tau reikia kreiptis pas urologa? doh.gif ...ATSIBODO klupoti vonioje pries NT ir melstis jam:"dievuliau,parodyk man antra pagali"..................
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 09 23, 19:38)
Tai va pas man nieko naujo, testas neigiamas, memiu dar nera, bet pas man visada ilgas ciklas... laukiu, kada prasides ir vel is naujo... sakot reikia karstoj vonioj pagulet  doh.gif  ?
Papildyta:
Mergaites, o kiek dabar rekomenduoja IUI darytis??? anksciau sakydavo 8, o tai ka dabar tik 2 rekomenduoja ar kaip???   blink.gif

6 rekomenduoja. 6 menesius reikia daryti, o 80% teigiamas rezultatas buna ant 3-4 karto. gydytoja siandien ta patvirtino.

QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 20:46)
kainorašty rašo 400, tiek ir mokėjai? su narkozę? aš ruošiuosi į BAK kreiptis, bet ten GN kainos nerandu.. yra kiaušintakių praeinamumo ištyrimas, gal tas pats? g.gif

tas pats. bet pas mus kainuoja 198 lt.

QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 20:59)
Manau tas pats. Kai jau darysies pasitarsi su BAK ir isaiskins ar tikrai tas.
400lt procedura. dar 230lt narkoze. VK be narkozes net nedaro. Man aiskino, kad be narkozes darant gali uzsispazmuot kaiusintakiai ir kancios per niek, nes foto bus netiksli. Kai miegi nieks neuzsispazmuos nes nieko nejauti biggrin.gif

man su vietine dare, bet vistiek man skausmas nepakeliamas.

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 21:05)
siandien 10 DPI neistveriau ir pasidariau NT-balta balta kur dairais biggrin.gif gal dar ir anksti,bet nuojauta kuzda,kad jau galit mane geltoninti g.gif
sita, o tu vietos kapinese dar neuzsisakei? nes tu ir mes visos vistiek kada nors numirsim, tai ko cia gyventi tada? 10 dpi nori rezultato... nejuokink..

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 21:38)
o ar gali nuo duphastono taip skaudeti pilva ir papus?

gali. man irgi skaudejo lygiai taip pat.

p.s. a, as turiu cistu, tai nieko nebeplanuoju, poilsiauju si menesi. po to vel stimuliuosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 rugsėjo 2011 - 21:23
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 21:19)
nea..man uzteks ir vienos IUI smile.gif ISEINU ATOSTOGU IKI KITU METU biggrin.gif ...po metu vaiksciojimo pas gydytojus,noriu kuriam laikui pailseti,pajusti,ka GALU GALE reiskia myletis ne pagal grafika doh.gif,noriu,kad vyras manes noretu PATS,o ne isgirdes mano:"SIANDIEN REIKIA" po tragisku ND pasijustu vos ne kaltas,isgirdes mano priekaistus ir susirupinima"gal tau reikia kreiptis pas urologa? doh.gif ...ATSIBODO klupoti vonioje pries NT ir melstis jam:"dievuliau,parodyk man antra pagali"..................

Nieko, pailsėsi, atsigausi, ir bus viskas thumbup.gif ir vėl atrodys, kad ne taip jau ir sunku tie ND, ir tas IUI pakeliamas, ir, žiūrėk, jau nestuke.gif lotuliukas.gif
bet gal dar per anksti atostogų išeini? g.gif gal dar palauk kelias dienas, dar gi nėra mmm. o gal imsi ir išeisi ne iki kitų metų, o žyyymiai ilgesniam laikui mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 22:16)
Pas mane buvo taip

aišku.. nu žiūrėsim, kaip kas man bus..

QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 22:19)

ir nesakyk..
niekada negalvojau, kad ND pagal grafiką mums nesukels neigiamų minčių.. ale reikia tai reikia.. nusipirkau OT ir prasidėjo... nu kada? a jau reikia? ir gaunasi š.. dabar kažkaip prisitaikėm, aš jam nesakau, kas kaip kada, jis supratingai neklausinėja.. tik tiek, kad per/po II OT aš daugiau iniciatyvos rodau blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 22:22)
p.s. a, as turiu cistu, tai nieko nebeplanuoju, poilsiauju si menesi. po to vel stimuliuosim.

o ką dėl neužkibusio sakė?
Atsakyti

sita, o tu vietos kapinese dar neuzsisakei? nes tu ir mes visos vistiek kada nors numirsim, tai ko cia gyventi tada? 10 dpi nori rezultato... nejuokink..
gera tu cia minti pametejai del kapiniu-va kaimyne savo varda antkapyje greta vyro jau isirase gyva budama-gal ir man vertetu pasirupint-kaip tik ieskau zemes sklypo pirkt tai prie to pacio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

[=marta,2011 09 23, 22:19]
[/quote]

mieloji, kaip pazistama viskas ir sava... Dar sia vasara buciau pasirasius po kiekvienu tavo zodziu... Bet zinai, kuo tikiu? Tu per stipriai nori maziuko, kad pasiduotum... Atsistosi ir eisi pirmyn, nes kito kelio tiesiog nera.

Ir pritariu mergaitems - palauk dar kelias dieneles, juk neturi ko prarasti.

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 22:22)
6 rekomenduoja. 6 menesius reikia daryti, o 80% teigiamas rezultatas buna ant 3-4 karto. gydytoja siandien ta patvirtino.
tas pats. bet pas mus kainuoja 198 lt.
man su vietine dare, bet vistiek man skausmas nepakeliamas.

gali. man irgi skaudejo lygiai taip pat.

O tai koks planas jei pastotum, darytu ka nors kad issaugotu nestuma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 21:22)

doh.gif ot tai tau... tik cistų betrūko doh.gif

o tie rekomenduojami 6 IUI įdomu turi visi iš karto būti daromi? geriau be pertraukų, kad ir neilgų (pvz., mėnesio)? mano ginė sakė, kad rekomenduojama IUI sutankinti, bet nebūtinai kas mėnesį daryt. g.gif
Atsakyti
As tai nelabai suprantu, kuo skiriasi 6 IUI is eiles ir ne is eiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 22:31)
kaimyne savo varda antkapyje greta vyro jau isirase gyva budama

o aš žinau kodėl bigsmile.gif nes raidės graviravimo kaina ant dar nepastatyto paminklo ženkliai skiriasi nuo tos, kai graviruojamas jau pastatytas paminklas smile.gif
Atsakyti