Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Rudde,
sveikinu 4u.gif nestuke.gif
tiek problemyciu ir taip pasiseke isivaizduoju kokiam 9 dangui tu esi wub.gif
Atsakyti
o ar gali nuo duphastono taip skaudeti pilva ir papus? doh.gif tragedija,antra savaite po IUI,baigiu nupust-vyro neprisileidziu-paliecia krutine-pradedu stugaut ne is malonumo o is skausmo biggrin.gif,miegot ant pilvo negaliu,biusthalteriai spaudzia,kada baigsis sitas kosmaras?????ryskiai tik po mm.....dar visa savaite kenteti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 20:59)
Manau tas pats. Kai jau darysies pasitarsi su BAK ir isaiskins ar tikrai tas.
400lt procedura. dar 230lt narkoze. VK be narkozes net nedaro. Man aiskino, kad be narkozes darant gali uzsispazmuot kaiusintakiai ir kancios per niek, nes foto bus netiksli. Kai miegi nieks neuzsispazmuos nes nieko nejauti biggrin.gif

viskas aišku, supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 20:59)
Manau tas pats. Kai jau darysies pasitarsi su BAK ir isaiskins ar tikrai tas.
400lt procedura. dar 230lt narkoze. VK be narkozes net nedaro. Man aiskino, kad be narkozes darant gali uzsispazmuot kaiusintakiai ir kancios per niek, nes foto bus netiksli. Kai miegi nieks neuzsispazmuos nes nieko nejauti biggrin.gif

Siaubas kokios kainos! doh.gif uz tokia suma galima IUI atlikti doh.gif man GN dare nemokamai ir be jokios narkozes-skausmas ne didesnis kaip pirma mm diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 21:50)
Siaubas kokios kainos! doh.gif uz tokia suma galima IUI atlikti doh.gif man GN dare nemokamai ir be jokios narkozes-skausmas ne didesnis kaip pirma mm diena smile.gif

taip, galima gauti siuntimą ir eiti nemokamai smile.gif žiūrėsim, kaip aš susisuksiu..
ir šiaip, skausmas yra labai individualus dalykas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 23 rugsėjo 2011 - 20:52
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 21:50)

pritariu drinks_cheers.gif
man skausmas buvo labai momentinis ir tai net neskausmas, o toks nemalonumas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 17:26)
o ta gonali cia kada ir del ko reikia leistis jei galiu paklausti? g.gif
man tik ovitreli snd i pilva suleido,issigandau, bet beveik neskaudejo  schmoll.gif  nu

gonalis tokį patį poveikį turi kaip ir clostas, tik jis natūralesnis. tiesiog man buvo taikyta stipresnė stimuliacija nei tau, tokia schema. ovitrelis tai čia priklauso visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 18:58)
gonalis tokį patį poveikį turi kaip ir clostas, tik jis natūralesnis. tiesiog man buvo taikyta stipresnė stimuliacija nei tau, tokia schema. ovitrelis tai čia priklauso visada mirksiukas.gif

Dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 20:38)
o ar gali nuo duphastono taip skaudeti pilva ir papus? doh.gif tragedija,antra savaite po IUI,baigiu nupust-vyro neprisileidziu-paliecia krutine-pradedu stugaut ne is malonumo o is skausmo biggrin.gif,miegot ant pilvo negaliu,biusthalteriai spaudzia,kada baigsis sitas kosmaras?????ryskiai tik po mm.....dar visa savaite kenteti doh.gif

Gali, bet manau čia ne nuo duphastono. aš jo negeriu (neskyrė), bet ir man lygiai taip pat skauda ir ten, ir ten mirksiukas.gif man atrodo, čia tiesiog nuo didesnio progesterono kiekio, kurį išskiria daugiau geltonkūnių, kurie liko sprogus daugiau folių nei natūraliam cikle. ir ginė taip sakė smile.gif
Atsakyti
As tai ziu-tikra suvalkiete biggrin.gif uz GN nemokejau,LP man irgi padare nemokamai ir be jokiu ten pakisu, IUI vyko naturaliam cikle,taigi kainavo tik Ovitrelis na ir pati procedura 650..na bet kadangi jauciu is jos gavosi snipstas,tai gal ir nebutu pakenke man vaistu pagalba prisiaugint kruva kiausiniu biggrin.gif kaip ten sakoma-sykstus moka du kartus biggrin.gif ...na bet K nemate tam reikalo,nes pas mane viskas auga puikiai kaip ir priklauso-o rezultato desimt metu ner ir panasu nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 21:15)
as kai su savo nestumu nuejau antra kart HCG prisiskaicius forumu. Man ta laborante sako "o daktare siuncia? Kas negerai?". sakau ne nieko seip atrejau paziuret ar auga. sako "tikrai nereike taip vaiksciot ir ziuret. jei yra problemu tada daktare siuncia stebeti. Tada moterys vaiksto daznai"
As pasitaupyciu sau nervus ir tikrai nevaiksciociau. nebent butu priezastis. o kad pamatyt kad sumazejo ir kad galeciau pamot rankyte. Neeeee

Daug kartų eiti kartoti tikrai nereikia, tačiau du kartus tai reikia: t.y. pirmas kartas kai daraisi 14 d. po IUI ir po to 17 d. po IUI. Jei gražiai auga daugiau daryti ir nereikia, o jau ateini pas daktarę kada ji pasako. Aš į pirmą mūsų susitikimą ėjau kai dukrytei - t.y. puslytei buvo 5 sav. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 21:01)
As tai ziu-tikra suvalkiete biggrin.gif  uz GN nemokejau,LP man irgi padare nemokamai ir be jokiu ten pakisu, IUI vyko naturaliam cikle,taigi kainavo tik Ovitrelis na ir pati procedura 650..na bet kadangi jauciu is jos gavosi snipstas,tai gal ir nebutu pakenke man vaistu pagalba prisiaugint kruva kiausiniu biggrin.gif kaip ten sakoma-sykstus moka du kartus biggrin.gif ...na bet K nemate tam reikalo,nes pas mane viskas auga puikiai kaip ir priklauso-o rezultato desimt metu ner ir panasu nebus doh.gif

Aš ne suvalkietė, bet lygiai taip pat dariausi ir GN nemokamai (tik už kontrastą mokėjau gal 17 litų), ir 1 IUI buvo be stimuliacijos, tai panašiai kaip tau su viskuo viskuo kainavo 640 lt biggrin.gif antra stimuliuotam cikle su viskuo šiai dienai - 1138 lt. taip kad nebijok, jei lengvai stimuliuos, TIK dvigubai brangiau lotuliukas.gif
Atsakyti