Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Rudde @ 2011 09 21, 19:11)
O as is kur cia? Prisijungiu tik vakarais geriausiu atveju, o ziurek kiek prikalbejau  doh.gif  Nieko, sitoj temoj bus kitaip biggrin.gif

Tylesi ar kovosi uz pirma vieta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 21, 19:32)
Tylesi ar kovosi uz pirma vieta?  biggrin.gif

Nuo savaitgalio dvi savaites busiu taip toli, kad net jei labai garsiai rekciau, SM manes nesigirdetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 21, 20:37)
Nuo savaitgalio dvi savaites busiu taip toli, kad net jei labai garsiai rekciau, SM manes nesigirdetu smile.gif

Kur iskeliauji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 21, 19:37)

SM - ne, o mes - TAIP biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 19:39)
Kur iskeliauji? 4u.gif

I Kanarus bigsmile.gif Pagaliau galesim sau leisti nuo visko visko pailseti, nes kitaip jau tikrai stogas nuciuos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 21, 19:44)
SM - ne, o mes - TAIP  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu nebent labai gera klausa turetumete biggrin.gif
Atsakyti
O kaip faina nauji namuciai bigsmile.gif dalinsimes savo sekmemis ir nusivylimais toliau ax.gif gaila kad labai retai psavyksta prie jusu prisijungti nes ne visada internetas pasiekiamas. Mano fronte naujienos tokios kad ruosiuos 2IUI 4u.gif
Atsakyti
AAAAAAPCYYYYYYYY ANT JUSU VISU: 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif 2.gif soske.gif
Siu namu akcija: visoms po dvynukus thumbup.gif
Ruduo vis dar derliaus metas, todel susikimbam uz ranku ir visos i nestukiu skyreli nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 09 21, 18:47)
O kaip faina nauji namuciai  bigsmile.gif dalinsimes savo sekmemis ir nusivylimais toliau  ax.gif  gaila kad labai retai psavyksta prie jusu prisijungti nes ne visada internetas pasiekiamas. Mano fronte naujienos tokios kad ruosiuos 2IUI  4u.gif

Sveika 4u.gif
ir aš ruošiuosi 2IUI... o kur ir pas ką tu darysies?
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 09 21, 18:52)
AAAAAAPCYYYYYYYY ANT JUSU VISU: 2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif
Ruduo vis dar derliaus metas, todel susikimbam uz ranku ir visos i nestukiu skyreli nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

kaip faina, kad mus apčiaudei lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Rudde,2011 09 21, 19:46]
I Kanarus bigsmile.gif Pagaliau galesim sau leisti nuo visko visko pailseti, nes kitaip jau tikrai stogas nuciuos doh.gif
Papildyta:
i kuria sala lekiat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 21, 20:46)
I Kanarus  bigsmile.gif Pagaliau galesim sau leisti nuo visko visko pailseti, nes kitaip jau tikrai stogas nuciuos  doh.gif
Papildyta:
Nu nebent labai gera klausa turetumete  biggrin.gif

bigsmile.gif Kaip faina user posted image tikrai toli iskeliaujat, bet pailsesit, o gal po keliones bus ir nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 09 21, 20:52)
AAAAAAPCYYYYYYYY ANT JUSU VISU: 2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif
Ruduo vis dar derliaus metas, todel susikimbam uz ranku ir visos i nestukiu skyreli nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Griebiu virusiuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 21, 19:56)

i kuria sala lekiat? smile.gif

Tenerife, gal dar La Gomera aplankysim ax.gif

QUOTE(Drovute @ 2011 09 21, 19:59)
bigsmile.gif Kaip faina user posted image tikrai toli iskeliaujat, bet pailsesit, o gal po keliones bus ir  nestuke.gif
Papildyta:

Jei nebus nestuke.gif iki keliones, nebus ir po jos. Naturaliai as neovuliuoju, o ir grize bent pora menesiu ilsesimes - tiesiog jauciu, kad mano organizmas jau pervargo nuo vaistu verysad.gif Gal iki ziemos pribresim visomis prasmemis IVF. Na bet dar per anksti apie tai galvoti blush2.gif
Papildyta:
As irgi virusiuka pasiimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 21, 17:11)
Maika man irgi nepasisekė su 1IUI, bet aš tikiu, kad 2 IUI turi būti sėkmingas ax.gif ir tau pasiseks 4u.gif

Ten ne aš, ten makita rašė ax.gif 4u.gif
Atsakyti