Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 18:22)
O kokia prasme kartot yra?
Jei pvz prades krist. Yra galimybe padet? Isgelbet?
Klausiu nes nzn istikruju. Apsvieskit. smile.gif
ne, nera jokios galimybes isgelbeti kai laaabai-laaabai ankstyvas nestumas. Bet reikia butinai stebeti Hcg augima, kad tiesiog zinoti.

Leja - nu kur tu? Kur tavo II foto?

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 23, 18:25)
na 1IUI tai nepasisekė o po 2IUI bus matyt tikėkimės kad pasisekė  biggrin.gif 
šiaip  man gyd. S labai patinka tik  kad jau pabodo važinėti iš kauno į klaipėdą
tikiu, zinok. Tikiuosi, tau nebereikes kito gydytojo.

QUOTE(diana_j @ 2011 09 23, 18:53)
Sveikos mergytes bigsmile.gif ,

bet tai kiek naujokiu cia per ta laiko kol mane snebuvo atsirado, linkiu kuo greiciaom visompereiti i nestukiu temele  4u.gif

musyte
kaip tu ? ax.gif , dar ir Maidenana pamenu  4u.gif
na o man jau parejo tris men. po operacijos, vakar buvau pas savo gyne, apziurejo viska, sake graziai sugyje, ir gleivine pagerejus, labai graziai atrodo  ax.gif tik va vakar buvo 8 cd , ir buvo vienas folis  0,9 cm tik.. na bet nutarem 3 men, bandyt naturaliai, tik duphast gerti turesiu... tikekimes, kad pavyks jau pagaliau, po ilgo laukimo  blush2.gif  ax.gif , na o jei ne, tada stimuliuosim... blink.gif
nesupratu kodel nesimato mano profilio, kodel as jo nematau... tipo kad be foto esu.... schmoll.gif
nu ka gi - a vdrug ir pavyks.. vat paims ir pavyks smile.gif
jooo, o as vis dar cia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 rugsėjo 2011 - 18:16
nu sakiai buvau surasius toki ilga atsakyma visoms pasigedusioms manes, bet jis pradingo sad.gif

Tai va pas man nieko naujo, testas neigiamas, memiu dar nera, bet pas man visada ilgas ciklas... laukiu, kada prasides ir vel is naujo... sakot reikia karstoj vonioj pagulet doh.gif ?
Papildyta:
Mergaites, o kiek dabar rekomenduoja IUI darytis??? anksciau sakydavo 8, o tai ka dabar tik 2 rekomenduoja ar kaip??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 20:14)
ne, nera jokios galimybes isgelbeti kai laaabai-laaabai ankstyvas nestumas. Bet reikia butinai stebeti Hcg augima, kad tiesiog zinoti.

as kai su savo nestumu nuejau antra kart HCG prisiskaicius forumu. Man ta laborante sako "o daktare siuncia? Kas negerai?". sakau ne nieko seip atrejau paziuret ar auga. sako "tikrai nereike taip vaiksciot ir ziuret. jei yra problemu tada daktare siuncia stebeti. Tada moterys vaiksto daznai"
As pasitaupyciu sau nervus ir tikrai nevaiksciociau. nebent butu priezastis. o kad pamatyt kad sumazejo ir kad galeciau pamot rankyte. Neeeee
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 09 23, 14:04)
matau dabar mano eilė smile.gif
kol kas naujienų neturiu, ant NT nesisiojau tik jauciu pilvo raizymus kaip ir pries mmm....
bet dar vilciu turiu...
lauksiu ryt...

Prasom neisklysti is eiles smile.gif

QUOTE(Brituska @ 2011 09 23, 14:22)
sveikinu dar kartą
Rudde matau Jums buvo 4 IUI, kokios problemtyės buvo pas Jus?
galvoju ar dar ryžtis 3 IUI????

Man endo III stad., viena kiauside neveikli, naturaliai ovuliacija nevyksta.

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 14:45)
O ten ne DVYNUKAI? Man kazkaip aukstas Hcg atrodo 

As is tiesu tikejausi kad HCG bus apie 50, bent pagal savo skaiciavimus taip numaniau. Tai kai pasake, net pasitikslinau, ar tikrai taip rolleyes.gif Bet pas mane buvo vienas folis, tai kaip ir nepretenduoju i du rolleyes.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 15:20)
*As tai negaliu atsipalaiduoti. Blaskausi cia kazko tais. Baisu isgirsti koki negera nuosprendi.

**Rudde, o imesi dar Nt, kur labai ryski juostele bus? Vyrui jau pasakei naujiena? Ploja rankytemis?

Imesiu, kai tik ja turesiu - jei viskas gerai, po atostogu. O tau sekmes dideles, laukiam ziniu.
Vyrui galvojau pasakysiu per atostogas, bet istveriau gal lygiai penkias minutes biggrin.gif Pazadinau, parodziau testa, o jis sako ir taip zinojau, nes vakar sapnavau, kad tevas nusizude, tai paziurejau ka reiskia ir pamaciau, kad krikstynas arba gimdyma blink.gif Dabar bandome abu susivokti, kas cia ivyko, kazkaip dar sunkiai sekasi wub.gif

QUOTE(Lietuva @ 2011 09 23, 15:24)
*Sveikinu, tu tikra  nestuke.gif , dabar tik kartok hcg po dviejų dienų.

**išvada tokia - visų vyrai vežkit savo turtą kaldrose  lotuliukas.gif

* Gaila, bet nepavyks po dvieju dienu pakartoti. Bet as tikiu, kad ir taip viskas bus gerai.

** Aha, pabandykit, avdrug tikrai cia sekmes paslaptis? bigsmile.gif

QUOTE(agiute @ 2011 09 23, 18:00)
nu ką aš sakiau

...ir dabar sveikiu garsiai
kaip suprantu, rudde nugriuvo iš laimės biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Zinok visa sia savaite turiu zmoniu is uzsienio grupe, su kuria varineju po ivairias institucijas ir priziuriu, kaip jie savo darba atlieka. Vis galvojau, kaip cia paskambinti rezultatu, tai per pietus isejau i WC ir paskambinau. Tai kai grizau prie stalo, bendradarbe liepe nesedi issisiepus kaip nezinia kas, bet man nebelabai pavyko biggrin.gif Paskui dar nutaikiau proga ir per mob pas jus ilindau skaiciuku parasyti, nebeistveriau doh.gif

Labai aciu visoms uz palaikyma ir sveikinimus. Tikiuosi, mums viskas bus gerai, o ir jus cia ilgai neuzsibusit blush2.gif Mums reikia kompanijos ir kuo didesnes!!!
Papildyta:
Dar jei neatsibodau biggrin.gif , tai cia siandienos rezultatas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudde: 23 rugsėjo 2011 - 19:37
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 21:31)
cia siandienos rezultatas

Beproto grazuuuuuuuuuuu. Ir skirtumas koks akivaizdus. Ryt jau lygios bus jei tokiais tempais spalvinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 17:54)
nu - del sito nezinau, maniau visos ta zino...  unsure.gif

nesusidaryčiau tokios nuomonės, jei taip būtų mastau.gif

QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 18:15)
Padare man GN. viskas ten ok. db nei pilve skiliu turiu del savo paranojizmu. + vaikis po namus laksto jau.

P.S. Kadangi dariau VK tai ten su narkoze dare

taip, čia tu teisi.. aš ir daryčiaus su narkoze, esu labai jautri skausmui.. dantistė vis kartodavo, kaip gimdysiu, kaip taip reaguoju doh.gif

kainorašty rašo 400, tiek ir mokėjai? su narkozę? aš ruošiuosi į BAK kreiptis, bet ten GN kainos nerandu.. yra kiaušintakių praeinamumo ištyrimas, gal tas pats? g.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 20:31)
Pazadinau, parodziau testa, o jis sako ir taip zinojau, nes vakar sapnavau, kad tevas nusizude, tai paziurejau ka reiskia ir pamaciau, kad krikstynas arba gimdyma  blink.gif

Dar jei neatsibodau  biggrin.gif , tai cia siandienos rezultatas:

čia tai tikrai blink.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 21:46)
kainorašty rašo 400, tiek ir mokėjai? su narkozę? aš ruošiuosi į BAK kreiptis, bet ten GN kainos nerandu.. yra kiaušintakių praeinamumo ištyrimas, gal tas pats? g.gif
čia tai tikrai blink.gif

Manau tas pats. Kai jau darysies pasitarsi su BAK ir isaiskins ar tikrai tas.
400lt procedura. dar 230lt narkoze. VK be narkozes net nedaro. Man aiskino, kad be narkozes darant gali uzsispazmuot kaiusintakiai ir kancios per niek, nes foto bus netiksli. Kai miegi nieks neuzsispazmuos nes nieko nejauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 18:26)
o ta gonali cia kada ir del ko reikia leistis jei galiu paklausti? g.gif
man tik ovitreli snd i pilva suleido,issigandau, bet beveik neskaudejo  schmoll.gif  nu jei oras leis ryt reiks varyti pajodineti, kad nuo nervu itampa nuimti, nes po proceduros ta malonuma  ko gero teks uzmirsti  doh.gif

na dabar teta veterane atejo bartis... TU RIMTAI ? su 6 foliais JODINET ??? o tu daktarei paskambink ir pasakyk tai ..nu siaubas mergit, o kai pliš kiaušidės , tai ką po to darysi ????
Su 2-3 jau yra pavojinga....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 23 rugsėjo 2011 - 20:03
siandien 10 DPI neistveriau ir pasidariau NT-balta balta kur dairais biggrin.gif gal dar ir anksti,bet nuojauta kuzda,kad jau galit mane geltoninti g.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 23, 22:02)
na dabar teta veterane atejo bartis... TU RIMTAI ? su 6 foliais JODINET ??? o tu daktarei paskambink ir pasakyk tai ..nu siaubas mergit, o kai pliš kiaušidės , tai ką po to darysi ????

Pridesiu. Stimuliutos kiausides + dar padidejusios yra. Negalima net staigiu judesiu daryt. sokinet ir t.t... Geltonkunis joms suteike svorio. Rizika kad apsivers.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 22:05)
siandien 10 DPI neistveriau ir pasidariau NT-balta balta kur dairais biggrin.gif gal dar ir anksti,bet nuojauta kuzda,kad jau galit mane geltoninti g.gif

Manau 10dpo tik inplantuotusi. O HCG pradeda gamintis po inplantacijos. Jei ir pasigamino koks HCG kiekis. Matyt per mazas testukui. Manau dar nenurasyk saves. o padek pozitiviom mintim kuo giliau zirniukui isiknist tau i gimda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 23, 18:02)

oi blush2.gif nu supratau , teks kazka kita iki vakaro susigalvoti itampai nuimti schmoll.gif
ale tai galejo bent perspeti, kad negalima kazko daryti, nes kai klausiau tai sake, nieko ipatingo gyventi kaip visada tik nuo ND susilaikyti doh.gif
isgasdinot doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 23, 20:05)

kodėl taip pesimistiškai nusiteikus, dar tik 10 DPI, turi tikėti kad pavyks wub.gif
Atsakyti