QUOTE(indreT @ 2011 09 23, 18:22)
O kokia prasme kartot yra?
Jei pvz prades krist. Yra galimybe padet? Isgelbet?
Klausiu nes nzn istikruju. Apsvieskit.
ne, nera jokios galimybes isgelbeti kai laaabai-laaabai ankstyvas nestumas. Bet reikia butinai stebeti Hcg augima, kad tiesiog zinoti. Jei pvz prades krist. Yra galimybe padet? Isgelbet?
Klausiu nes nzn istikruju. Apsvieskit.
Leja - nu kur tu? Kur tavo II foto?
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 23, 18:25)
na 1IUI tai nepasisekė o po 2IUI bus matyt tikėkimės kad pasisekė
šiaip man gyd. S labai patinka tik kad jau pabodo važinėti iš kauno į klaipėdą
tikiu, zinok. Tikiuosi, tau nebereikes kito gydytojo.šiaip man gyd. S labai patinka tik kad jau pabodo važinėti iš kauno į klaipėdą
QUOTE(diana_j @ 2011 09 23, 18:53)
Sveikos mergytes ,
bet tai kiek naujokiu cia per ta laiko kol mane snebuvo atsirado, linkiu kuo greiciaom visompereiti i nestukiu temele
musyte kaip tu ? , dar ir Maidenana pamenu
na o man jau parejo tris men. po operacijos, vakar buvau pas savo gyne, apziurejo viska, sake graziai sugyje, ir gleivine pagerejus, labai graziai atrodo tik va vakar buvo 8 cd , ir buvo vienas folis 0,9 cm tik.. na bet nutarem 3 men, bandyt naturaliai, tik duphast gerti turesiu... tikekimes, kad pavyks jau pagaliau, po ilgo laukimo , na o jei ne, tada stimuliuosim...
nesupratu kodel nesimato mano profilio, kodel as jo nematau... tipo kad be foto esu....
nu ka gi - a vdrug ir pavyks.. vat paims ir pavyks bet tai kiek naujokiu cia per ta laiko kol mane snebuvo atsirado, linkiu kuo greiciaom visompereiti i nestukiu temele
musyte kaip tu ? , dar ir Maidenana pamenu
na o man jau parejo tris men. po operacijos, vakar buvau pas savo gyne, apziurejo viska, sake graziai sugyje, ir gleivine pagerejus, labai graziai atrodo tik va vakar buvo 8 cd , ir buvo vienas folis 0,9 cm tik.. na bet nutarem 3 men, bandyt naturaliai, tik duphast gerti turesiu... tikekimes, kad pavyks jau pagaliau, po ilgo laukimo , na o jei ne, tada stimuliuosim...
nesupratu kodel nesimato mano profilio, kodel as jo nematau... tipo kad be foto esu....
jooo, o as vis dar cia...