Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 14:39)
Nes tas kontrastinis skystis, kuri suleidzia,  lyg "pravalo" kiausintakius.

Ar darant GN ir LP naudojamas toks pats skystis?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 15:44)
bet juk tai pavojinga mastau.gif suprantu, kad už pinigus viskas galima..

sakai g.gif nežinojau.. bet kaip suprantu, ne aš viena to nežinau..

nu kas cia pavojingo... tiesiog hormonai..

nu - del sito nezinau, maniau visos ta zino... unsure.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 16:22)
O as noriu prisiduoti, snd buvau Vk apziurai, o gavosi taip, kad suleido ovitreli ar kaip jis ten vadinasi ir ryt mano pirma (ir tikiuosi paskutine) IUI  ax.gif
nu mes irgi taip tikimes. man per stimuliacija irgi viskas greiciau uzaugo..

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 23, 16:25)
kiek pamenu tu pas V lankaisi ar taip, žadu ir aš pas ja eiti, kaip ji tau
o tai tau nepasiseke pas S? atsiprasau, jeigu praleidau..

QUOTE(maika @ 2011 09 23, 17:17)
Ar darant GN ir LP naudojamas toks pats skystis?

Neisivaizduoju. Man Lp nedare. O GN pirkau kazkoki uz 22 litus, berots.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 14:41)
PRG 79,3
HCG 183

nu ką aš sakiau wub.gif wub.gif

...ir dabar sveikiu garsiai wub.gif wub.gif wub.gif

kaip suprantu, rudde nugriuvo iš laimės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 15:56)
Desinej pusej yra trys, 19mm, 17 ir 16mm, o kairej dar 2ar 3 maziukai, tai ju net nematavo, gleivine sake kaip is vadovelio,nelabai zinau ka tai reiskia  doh.gif
Zodziu kiek supratau tai ji nesitikejo, kad viskas bus taip greitai ir gerai, nes as snd tik apziurai ejau, kad spresti ka toliau daryti, o gavosi kaip gavosi  biggrin.gif 
Man tik nelabai aisku kaip su vaistais yra, kiek cia skaiciau tai mergaites daug visokiu geria, o man nieko neprirase, isskyrus tas 5 tabletes closto ir daugiau nieko  g.gif

Super derlius thumbup.gif ir viskas gerai su vaistais, nebijok mirksiukas.gif tavo organizmas matyt reaguoja audringai ir į mažas dozes, taip kad džiaukis, kad nereikia bereikalingai į save visokios chemijos kišt mirksiukas.gif aš irgi gėriau tik 5 closto tabletes ir 4 kartus leidausi gonalio po 75ml (o tai yra irgi nedidelės dozės). ir priaugo panašiai kaip pas tave, 3 foliai. tauip kad viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 16:12)
tai beliks tik histero arba LP sad.gif GN kiek skaičiau neinformatyvi, tai jos ir nenorėsiu darytis..

Uai pamenu as pries savo pirmaja IUI. Kaip tikra sizofrenike pasirodziau pries ginekologe.
Atejom i VK nes 4 metai kaip nesusilaukem vaiku. Na tai hormonu tyrimai. paskyre GN. As zalia visai. Draugiu prisiklausiau kurios jau po LP. "kam tau GN, tik bapkes ismesi. o jei kas bus net patvarkyti negales. as tavo vietoj daryciau LP". Kai durna darktarei skambinejau. net i vizita nuejau, kad pasakyciau jog skirtu man LP vietoj GN. Ji sako. as niekada operacijos neskiriu jei galima paziureti kitais budais. Ir ACIU jai. Padare man GN. viskas ten ok. db nei pilve skiliu turiu del savo paranojizmu. + vaikis po namus laksto jau.
P.S. Kadangi dariau VK tai ten su narkoze dare. tai jokiu kanciu nebuvo. Net patiko ta narkoze. Noriu dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreT: 23 rugsėjo 2011 - 17:17
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 23, 13:48)
ir aš keliausiu tikriausiai pas ją  nes pabodo varinėti i klaipėda doh.gif

o kodel vazinejai i KLP?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 09 23, 16:24)
Sveikinu, tu tikra  nestuke.gif , dabar tik kartok hcg po dviejų dienų.

O kokia prasme kartot yra?
Jei pvz prades krist. Yra galimybe padet? Isgelbet?
Klausiu nes nzn istikruju. Apsvieskit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 17:54)

o tai tau nepasiseke pas S? atsiprasau, jeigu praleidau..

na 1IUI tai nepasisekė o po 2IUI bus matyt tikėkimės kad pasisekė biggrin.gif
šiaip man gyd. S labai patinka tik kad jau pabodo važinėti iš kauno į klaipėdą
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 15:12)
Super derlius thumbup.gif ir viskas gerai su vaistais, nebijok  mirksiukas.gif tavo organizmas matyt reaguoja audringai ir į mažas dozes, taip kad džiaukis, kad nereikia bereikalingai į save visokios chemijos kišt  mirksiukas.gif aš irgi gėriau tik 5 closto tabletes ir 4 kartus leidausi gonalio po 75ml (o tai yra irgi nedidelės dozės). ir priaugo panašiai kaip pas tave, 3 foliai. tauip kad viskas  thumbup.gif

o ta gonali cia kada ir del ko reikia leistis jei galiu paklausti? g.gif
man tik ovitreli snd i pilva suleido,issigandau, bet beveik neskaudejo schmoll.gif nu jei oras leis ryt reiks varyti pajodineti, kad nuo nervu itampa nuimti, nes po proceduros ta malonuma ko gero teks uzmirsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 18:22)
o kodel vazinejai i KLP?

daug gerų atsilėpimų girdėjau apie gyd S o gyd žėba atostogavo o apie V nieko nebuvau girdėjus tai ir pasirinkau gyd S
Atsakyti
Sveikos mergytes bigsmile.gif ,

bet tai kiek naujokiu cia per ta laiko kol mane snebuvo atsirado, linkiu kuo greiciaom visompereiti i nestukiu temele 4u.gif

musyte
kaip tu ? ax.gif , dar ir Maidenana pamenu 4u.gif
na o man jau parejo tris men. po operacijos, vakar buvau pas savo gyne, apziurejo viska, sake graziai sugyje, ir gleivine pagerejus, labai graziai atrodo ax.gif tik va vakar buvo 8 cd , ir buvo vienas folis 0,9 cm tik.. na bet nutarem 3 men, bandyt naturaliai, tik duphast gerti turesiu... tikekimes, kad pavyks jau pagaliau, po ilgo laukimo blush2.gif ax.gif , na o jei ne, tada stimuliuosim... blink.gif

nesupratu kodel nesimato mano profilio, kodel as jo nematau... tipo kad be foto esu.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 23 rugsėjo 2011 - 17:58
QUOTE(diana_j @ 2011 09 23, 19:53)
nesupratu kodel nesimato mano profilio, kodel as jo nematau... tipo kad be foto esu.... schmoll.gif

man ir nerodo
Atsakyti