Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Lietuva @ 2011 09 23, 15:24)
išvada tokia - visų vyrai vežkit savo turtą kaldrose  lotuliukas.gif

nu tikrai biggrin.gif Nes maniskis su mano maike veze (pasake, kad nieko kito nerado blink.gif ), tai matyt, ir nepatiko zirniukui sitoks aplaidus poziuris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 15:20)
Tai pa gine geriau keliauti 1-3 cd. po memiu jau velu, nu nebent paziureti ar vyksta O naturaliam cikle...

GN sakai neinformatyvi? Neinformatyvi, sakai... ane? Geriau atsiimk zodzius

Tiesa, o kodel gali buti neinformatyvi? o kaip kitaip kiausintakiu praeinamuma suzinoti ir gimdos forma?

būtent taip, mergaitės paprotino, kad geriau eiti, kad pažiūrėtų kaip viskas natur vyksta.. be to, jei hormonai geri, be GN, histero ar LP niekas nesiims stimuliuoti mastau.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif už kančias

keliskart buvau užtaikius ant pasakymo - GN parodė kiaušintakio(-kių) nepraeinamumą, pasidariau LP - viskas ten tvarkoj... todėl taip ir galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 09 23, 15:24)
išvada tokia - visų vyrai vežkit savo turtą kaldrose  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 15:27)
būtent taip, mergaitės paprotino, kad geriau eiti, kad pažiūrėtų kaip viskas natur vyksta.. be to, jei hormonai geri, be GN, histero ar LP niekas nesiims stimuliuoti mastau.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif už kančias

keliskart buvau užtaikius ant pasakymo - GN parodė kiaušintakio(-kių) nepraeinamumą, pasidariau LP - viskas ten tvarkoj... todėl taip ir galvoju g.gif

nu jo - neims. ims. tik paprasyk.

aaa, tai tu nezinai tokio dalyko, kad po GN praeinamumas pagereja. Nes tas kontrastinis skystis, kuri suleidzia, lyg "pravalo" kiausintakius. Sovietuose si procedura vadindavosi "chistka trub". Nors istikruju, tai viso labo suleistas kontrastas. Daug kas po GN iskarto pastoja. Todel GN rodo nepraeinamuma, kuris tikrai buvo, bet per LP jo nebera, nes jau prasivale.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 15:39)
nu jo - neims. ims. tik paprasyk.

Todel GN rodo nepraeinamuma, kuris tikrai buvo, bet per LP jo nebera, nes jau prasivale.

bet juk tai pavojinga mastau.gif suprantu, kad už pinigus viskas galima..

sakai g.gif nežinojau.. bet kaip suprantu, ne aš viena to nežinau..
Atsakyti
Ooo,Rudde,fantastika!! NUOSTABUU!Jusu laukia pacios nuostabiausios atostogos gyvenime,jas,ant Atlanto vandenyno kranto,leisit Tu, TB ir Jusu zirniukas,ar jau gali tuo patiket?:-)
Atsakyti
Sveikinimai Ruddei 4u.gif
O as noriu prisiduoti, snd buvau Vk apziurai, o gavosi taip, kad suleido ovitreli ar kaip jis ten vadinasi ir ryt mano pirma (ir tikiuosi paskutine) IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 16:22)
Sveikinimai Ruddei  4u.gif
O as noriu prisiduoti, snd buvau Vk apziurai, o gavosi taip, kad suleido ovitreli ar kaip jis ten vadinasi ir ryt mano pirma (ir tikiuosi paskutine) IUI  ax.gif

thumbup.gif laukiam nestuke.gif
kiek pamenu tu pas V lankaisi ar taip, žadu ir aš pas ja eiti, kaip ji tau
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 09 23, 13:25)
thumbup.gif  laukiam  nestuke.gif
kiek pamenu tu pas V lankaisi ar taip, žadu ir aš pas ja eiti, kaip ji tau

Taip pas ta pacia ir neturiu nei vieno priekaisto, man ji super thumbup.gif
nors buvau dar tik 2 kartus pas ja blush2.gif bet kazkaip tiko ji tiek man tiek MB, turi buti ir rezultatai geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 15:22)
O as noriu prisiduoti, snd buvau Vk apziurai, o gavosi taip, kad suleido ovitreli ar kaip jis ten vadinasi ir ryt mano pirma (ir tikiuosi paskutine) IUI  ax.gif

Puiku thumbup.gif o kaip pas tave foliai užaugo? kiek turi?
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 16:37)
Taip pas ta pacia ir neturiu nei vieno priekaisto, man ji super  thumbup.gif
nors buvau dar tik 2 kartus pas ja  blush2.gif bet kazkaip tiko ji tiek man tiek MB, turi buti ir rezultatai geri  mirksiukas.gif

ir aš keliausiu tikriausiai pas ją nes pabodo varinėti i klaipėda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 13:47)
Puiku  thumbup.gif o kaip pas tave foliai užaugo? kiek turi?

Desinej pusej yra trys, 19mm, 17 ir 16mm, o kairej dar 2ar 3 maziukai, tai ju net nematavo, gleivine sake kaip is vadovelio,nelabai zinau ka tai reiskia doh.gif
Zodziu kiek supratau tai ji nesitikejo, kad viskas bus taip greitai ir gerai, nes as snd tik apziurai ejau, kad spresti ka toliau daryti, o gavosi kaip gavosi biggrin.gif
Man tik nelabai aisku kaip su vaistais yra, kiek cia skaiciau tai mergaites daug visokiu geria, o man nieko neprirase, isskyrus tas 5 tabletes closto ir daugiau nieko g.gif
Atsakyti