vos speju skaityt jusu plepalus smagu isgirst geru naujienu!!!!!!
O as siandien pas gine varau, ruosimes antram IUI, prasysiu itraukt mane i kito men statistika
nu pasijuokit is mano pamastymo, nors kiek pralinksminau...atrodo paaiskinau kodel taip mastau ir sakem baigsim ta tema, gal netrugdysiu Jums su savo durnu protu ir tikejimu
Nu, a visos jau straipsni perskaite? Ant lapelio visos uzsirasete savo nors? Jauciu, visos ta pati ir uzsirase
Hmmm... o as dabar vat apmastymuose.. jeigu daktare siulys 3IUI vat dabar... ar daryti... juk neisnesioju.. aisku, reikia palaukti vakaro, susitikimo su gydytoja, bet tas laikas taaaaip ilgai tempiasi....
Hmmm... o as dabar vat apmastymuose.. jeigu daktare siulys 3IUI vat dabar... ar daryti... juk neisnesioju.. aisku, reikia palaukti vakaro, susitikimo su gydytoja, bet tas laikas taaaaip ilgai tempiasi....
QUOTE(musyte @ 2011 09 23, 13:52)
nu pasijuokit is mano pamastymo, nors kiek pralinksminau...atrodo paaiskinau kodel taip mastau ir sakem baigsim ta tema, gal netrugdysiu Jums su savo durnu protu ir tikejimu
Nekreipk dėmesio, ką čia kas kaip pakomentavo
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 13:55)
Nu, a visos jau straipsni perskaite? Ant lapelio visos uzsirasete savo nors? Jauciu, visos ta pati ir uzsirase
o jeigu užrašytam nore skiriasi vaikų skaičius, tai čia vis dar vienodas visų noras, ar jau kitoks?
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 23, 13:56)
Šiandien visos jautrios labai matyt, ilga darbo savaitė nervus ištąsė
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 23, 14:56)
as netarkuoju, butu pasakiusi kita mergina - buciau ja pacitavusi. Siuo atveju sutapimas ir nieko daugiau.
Musyte, nera ko atsiprasineti, kiekviena turi savo nuomone. mane irgi uz ta pati pries pora menesiu istarkavo Kaip as galejau leptelti "duota-neduota". Nejamk i galva.
Papildyta:
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 14:59)
o jeigu užrašytam nore skiriasi vaikų skaičius, tai čia vis dar vienodas visų noras, ar jau kitoks?
Papildyta:
Papildyta:
As vat galvoju eiti perrasyti nora i "turime su vyru dvynukus"... Jo. Perrasysiu. Kad tik as nepersistengciau ir ketvertuko negauciau is to gobsumo
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 14:45)
Tyreisi hormonus?
Tai kad nervus i konservus ir keliauji i vaisingumo klinika, bo sedesi ir nestumo lauksi dar 10 metu
Tai kad nervus i konservus ir keliauji i vaisingumo klinika, bo sedesi ir nestumo lauksi dar 10 metu
nesedėsiu ir nelauksiu juk rašiau, kad susirenku šio ciklo hormonus ir keliauju ciklo pradžios hormonai padaryti, po savaitės einu pas savo ginę tepinėlio ir citologinio (ar kokio ten.. nu kurs nemokamas), tame tarpe žaidimai su OT, O gaudymas, cd skaičiavimas, prl ir prg tyrimai, ir su naujo ciklo pradžia po mmm einu pas specą - va toks mano planas.. ir aš labai tikiuosi, kad priežastis bus kokiam prg arba prl, nes jei tie geri bus, kaip ir daug kitų tyrimų, tai beliks tik histero arba LP GN kiek skaičiau neinformatyvi, tai jos ir nenorėsiu darytis..
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 14:55)
jeigu daktare siulys 3IUI vat dabar... ar daryti... juk neisnesioju..
tai tada kodėl turėtų siūlyti? neprisigalvok, atsipalaiduok, vakare viską sužinosi
va va , bus tau , kaip čia praeita savaitė rodė per TV laida.
Moteriškė iš Latvijos gyvena Londone, su vyru IVF pagalba susilaukė dvynius, po 3 berods metu užsinorėjo dar vaikėlį , padarė IVF ir ką jus manot ar AŠTUONI
Moteriškė iš Latvijos gyvena Londone, su vyru IVF pagalba susilaukė dvynius, po 3 berods metu užsinorėjo dar vaikėlį , padarė IVF ir ką jus manot ar AŠTUONI
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 15:12)
nesedėsiu ir nelauksiu juk rašiau, kad susirenku šio ciklo hormonus ir keliauju ciklo pradžios hormonai padaryti, po savaitės einu pas savo ginę tepinėlio ir citologinio (ar kokio ten.. nu kurs nemokamas), tame tarpe žaidimai su OT, O gaudymas, cd skaičiavimas, prl ir prg tyrimai, ir su naujo ciklo pradžia po mmm einu pas specą - va toks mano planas.. ir aš labai tikiuosi, kad priežastis bus kokiam prg arba prl, nes jei tie geri bus, kaip ir daug kitų tyrimų, tai beliks tik histero arba LP GN kiek skaičiau neinformatyvi, tai jos ir nenorėsiu darytis..
tai tada kodėl turėtų siūlyti? neprisigalvok, atsipalaiduok, vakare viską sužinosi
Tai pa gine geriau keliauti 1-3 cd. po memiu jau velu, nu nebent paziureti ar vyksta O naturaliam cikle... Aj.. nors ka as cia, cia jei stimuliuotis reikia, tai tada taip anksti..
GN sakai neinformatyvi? Neinformatyvi, sakai... ane? Geriau atsiimk zodzius, bo as tiek kankinausi su ta procedura, kad galvojau man iskris ta gimda, as ten staugiau ant to stalo... Tai man geriau, kad GN butu vienas informatyviausiu tyrimu... Tiesa, o kodel gali buti neinformatyvi? o kaip kitaip kiausintakiu praeinamuma suzinoti ir gimdos forma?
As tai negaliu atsipalaiduoti. Blaskausi cia kazko tais. Baisu isgirsti koki negera nuosprendi.
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 23, 15:12)
va va , bus tau , kaip čia praeita savaitė rodė per TV laida.
kaaaaaaa??????????? nu nafik - 10 vaiku! Ir ka - isnesiojo ir pagimde? Man grupioke rode klipa, ten Permes mieste, Rusijoje, 10 pagimde naturaliai... va sis klipas
Rudde, o imesi dar Nt, kur labai ryski juostele bus? Vyrui jau pasakei naujiena? Ploja rankytemis?
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 14:20)
Rudde, o imesi dar Nt, kur labai ryski juostele bus? Vyrui jau pasakei naujiena? Ploja rankytemis?
Aha, Rudde, ir aš norėjau paprašyt, kad dar vieną NT įdėtum, kuriam ryškiau matytųsi II jau taip seniai nematėm šitokio gražaus vaizdo, tai galėsim žiūrėt ir žiūrėt...
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 14:41)
Sveikinu, tu tikra , dabar tik kartok hcg po dviejų dienų.
išvada tokia - visų vyrai vežkit savo turtą kaldrose