QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 13:41)
O ten ne DVYNUKAI? Man kazkaip aukstas Hcg atrodo
SVEIKINU!!!!
QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 13:46)
aš, pavyzdžiui, nerūkau, beveik negeriu, vyras nerūko, išgeria per progas saikingai, aš jau n metų užsiiminėju joga, vyras sportuoja savo aktyvius sportus, santykiai harminingi ir puikūs, finansiškai situacija stabili, profesine prasme abu save esam realizavę ir sėkmingai kopiam į priekį, ir ką?
pradek rukyti, gerti daugiau, vyras lai trauka duma ir isgeria nesaikingai be progu, mesk joga, vyras lai sportuoja su distanciniu rankoje ant sofos, pradekite bartis, issvaistykite visus pinigus ir iseikite is darbo abu. Vaiko gimimas garantuotas.
Cia zinai, kaip
musyte sake - kad reikia pakeisti gyvenimo buda
QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 13:59)
tai kad gyvenimo sąlygos nepasikeitė, bet pakartosim ir jam tyrimą prieš einant pas specą
kai nesikartoja, tai ko ten ieškot?
jei toks pirmas kartas, tai bet kuris gydytojas
parodytų, maža kas ten
nusisijungė
eik eik... tu kazkur ne ta mastai... jeigu nepastoji - yra aibe priezasciu. kad ir elementarus padidejes prolaktinas. Tyreisi hormonus? As tai ant bromkriptino sedziu, nes jis pas mane maksimali leidziama norma. O su padidejusiu prolaktinu pastoti neimanoma. O jis hormonas kaprizingas - rytais auksciausias, per stresus labai padideja ir siaip, jis tik ir iesko progos pasikelti. Tai kad nervus i konservus ir keliauji i vaisingumo klinika, bo sedesi ir nestumo lauksi dar 10 metu. Gal ten tau nieko ypatingo ir nereikia, bet del kazkokio menkniekio jus svaistote laika. O gal jau galetumete lialiu supuoti.
QUOTE(Brituska @ 2011 09 23, 14:04)
matau dabar mano eilė
kol kas naujienų neturiu, ant NT nesisiojau
tik jauciu pilvo raizymus kaip ir pries mmm....
bet dar vilciu turiu...
lauksiu ryt...
ne, nu tu mano mirties nori...
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 23, 14:22)
as tai zinau, kad nereikia radikaliai keisti gyvenimo budo kai lialiu gamini. Arba keiti iki dar pastojimo, kad organizmas priprastu, arba jau kaip esi taip... Nes tikrai organizmui perdaug pokyciu vienu metu.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.