Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 23, 12:59)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kaip fainiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš tada drąsiai raudoninu ir viskas geltona spalva baigiesi, nieko nežinau dabar tik likusia grupė tik raudoninsiu

matau dabar mano eilė smile.gif
kol kas naujienų neturiu, ant NT nesisiojau smile.gif tik jauciu pilvo raizymus kaip ir pries mmm....
bet dar vilciu turiu...
lauksiu ryt...
Atsakyti
O kur Lėja prapuolė? Nei pageltoninta, nei paraudoninta dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 13:41)
PRG 79,3
HCG 183

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu pagaliau pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 23, 13:23)
cia matyt, organizmas nesuprato ko cia ji kankina. reikejo grazinti i vieta alu ir rukyma ir butu buve viskas gerai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes ta pati pagalvojom, o medikai patvirtino. per didelis stresas organizmui buvo unsure.gif

PRG 79,3
HCG 183

jeeeee 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sveikinu wub.gif

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 13:46)
Klausyk, nesijausk blogai, psakei, išsiaiškinom, ir viskas 4u.gif friends.gif . bet aš asmeniškai manau, kad ir tau pačiai kenkia tas požiūris "Dievas duodda-neduoda", nes jis niekiap nepadeda nusiteikt pozityviai ir kažką konstruktyvaus nuveikti dėl to svarbiausio tikslo schmoll.gif . aš, pavyzdžiui, nerūkau, beveik negeriu, vyras nerūko, išgeria per progas saikingai, aš jau n metų užsiiminėju joga, vyras sportuoja savo aktyvius sportus, santykiai harminingi ir puikūs, finansiškai situacija stabili, profesine prasme abu save esam realizavę ir sėkmingai kopiam į priekį, ir ką?  unsure.gif ir nėra vaikų. jei pradėčiau save graužt, galvodama, ką blogo šiam ar praeitam gyvenime pridirbau, būtų tik dar blogiau doh.gif . nesakau, kad nereikia, taip sakant, suvest su sąžine sąskaitų, bet užsiciklinti ant tos minties jokiu būdu negalima. nuo to ne tik fizinę, bet ir dvasinę sveikatą sugadinsi. nežinau, kaip jūs, bet aš asmeniškia labiausiai esu pavargus nuo kitų žmonių, nesusdūrusių su šita problema, a-la tai raikšmingų pasvarstymų būtent šitokia tema " neverti-neduoda- ne kiekvienam.." ir t.t.  mega_shok.gif nors čia norėtųsi konstruktyvaus palaikymo ir atjautos. o šiaip viskas  ok.gif , tu pasakei, aš paskiau, susitaikom oro_buckis.gif  4u.gif

super parasei 4u.gif
kaip apie mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 12:41)
PRG 79,3
HCG 183

sveikinu dar kartą thumbup.gif
Rudde matau Jums buvo 4 IUI, kokios problemtyės buvo pas Jus?
galvoju ar dar ryžtis 3 IUI????
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 23, 14:41)
PRG 79,3
HCG 183

Jeeeeeeeeee
nu db per kelione jau atsipuskit. Tu, tetis ir pilvukas. Didelis darbas nuveiktas. Sekmes jums dideliausios. Aukit, stiprekit. Lengvo nestumo ir dar lengvesnio gimdymo wink.gif
Atsakyti
PRG 79,3
HCG 183

Sveikinu, suuuuper 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 09 23, 12:27)
svarsčiau, svarsčiau ar rašyti dar ką, nes vis nepataikau su savo klausimais ir pamąstymais...bet neištvėriau, o gal kam padės...skaitinėjau sau visokius straipsnelius ir štai ką suradau netyčia
http://minciuaitvarai.wordpress.com/tag/noru-issipildymas/

taip, kad visos nusiteikiame pozityviai, mūsų tikslas - susilaukti vaikučių ir mes jų būtinai susilauksime 4u.gif

pozityvūs dalykai visada yra gerai ir į temą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 09 23, 13:22)
super parasei 4u.gif
kaip apie mane lotuliukas.gif

friends.gif
Atsakyti
PRG 79,3
HCG 183

Labas. Nuoširdžiai džiaugiuosi su visom už jusu šeimą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 09 23, 13:30)
pozityvūs dalykai visada yra gerai ir į temą  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif o straipsnis visu 100 proc. teisingas mirksiukas.gif
Atsakyti
PRG 79,3
HCG 183
O ten ne DVYNUKAI? Man kazkaip aukstas Hcg atrodo 4u.gif bigsmile.gif

SVEIKINU!!!!

QUOTE(Ursule_Elena @ 2011 09 23, 13:46)
aš, pavyzdžiui, nerūkau, beveik negeriu, vyras nerūko, išgeria per progas saikingai, aš jau n metų užsiiminėju joga, vyras sportuoja savo aktyvius sportus, santykiai harminingi ir puikūs, finansiškai situacija stabili, profesine prasme abu save esam realizavę ir sėkmingai kopiam į priekį, ir ką? 

pradek rukyti, gerti daugiau, vyras lai trauka duma ir isgeria nesaikingai be progu, mesk joga, vyras lai sportuoja su distanciniu rankoje ant sofos, pradekite bartis, issvaistykite visus pinigus ir iseikite is darbo abu. Vaiko gimimas garantuotas. biggrin.gif biggrin.gif
Cia zinai, kaip musyte sake - kad reikia pakeisti gyvenimo buda biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2011 09 23, 13:59)
tai kad gyvenimo sąlygos nepasikeitė, bet pakartosim ir jam tyrimą prieš einant pas specą smile.gif

kai nesikartoja, tai ko ten ieškot? mastau.gif jei toks pirmas kartas, tai bet kuris gydytojas stupid.gif parodytų, maža kas ten nusisijungė
eik eik... tu kazkur ne ta mastai... jeigu nepastoji - yra aibe priezasciu. kad ir elementarus padidejes prolaktinas. Tyreisi hormonus? As tai ant bromkriptino sedziu, nes jis pas mane maksimali leidziama norma. O su padidejusiu prolaktinu pastoti neimanoma. O jis hormonas kaprizingas - rytais auksciausias, per stresus labai padideja ir siaip, jis tik ir iesko progos pasikelti. Tai kad nervus i konservus ir keliauji i vaisingumo klinika, bo sedesi ir nestumo lauksi dar 10 metu. Gal ten tau nieko ypatingo ir nereikia, bet del kazkokio menkniekio jus svaistote laika. O gal jau galetumete lialiu supuoti.

QUOTE(Brituska @ 2011 09 23, 14:04)
matau dabar mano eilė smile.gif
kol kas naujienų neturiu, ant NT nesisiojau smile.gif  tik jauciu pilvo raizymus kaip ir pries mmm....
bet dar vilciu turiu...
lauksiu ryt...
ne, nu tu mano mirties nori... doh.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 09 23, 14:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mes ta pati pagalvojom, o medikai patvirtino. per didelis stresas organizmui buvo unsure.gif

as tai zinau, kad nereikia radikaliai keisti gyvenimo budo kai lialiu gamini. Arba keiti iki dar pastojimo, kad organizmas priprastu, arba jau kaip esi taip... Nes tikrai organizmui perdaug pokyciu vienu metu.
Atsakyti